Kvindetid med Sussanne Wexø

 

Kvindetid med Sussanne Wexø

http://sussannewexoe.blogspot.com/

I dag har jeg talt Kvindetid med Sussanne Wexø. Sussanne er coach, terapeut & forfatter. Radioværtinde i Radiorådet på Radio24syv. Ekspert på diverse kvinde onlinemagasiner. Specialist i dybtgående visualiseringer og det gode liv.  Sussannes mission: luksus, wellness & moderne spiritualitet. Sussanne har udgivet bogen Spirituel Inspiration – en guide til moderne spirituelt søgende. Jeg kender Sussanne fra coachingmiljøet og må sige, den kvinde truely walks the talk. Det er en udsøgt fornøjelse at viderebringe hvordan Sussanne forholder sig til Kvindetid. Take it away din dejlige luksusgodte.

Hvad tænker du, når jeg siger Kvindetid?
Ahhhh. Før det første nyder jeg kvindelighed og femininitet. Jeg tænker, at jeg elsker kvindetid, og at det er noget, vi alle skulle unde os selv meget, meget mere af. Jeg tænker veninder, glæde, indre skønhed og glød, tid til selvfordybelse og selvforkælelse. Jeg ryger også lidt ind i en feministisk tankegang, hvor jeg tænker på “female power” masser af knus og kvinder, der støtter hinanden uden jalousi og misundelse. Kvindetid må da bare være noget, der skal på skemaet. Jeg vil gerne have meget mere af det selv. Jeg omgås masser af skønne kvinder, som jeg egentlig ønsker endnu mere kvindetid med.
Og så tænker jeg jo naturligvis også på mine Silent Meetings, som jo netop har en mission om at skabe dejlig afslappende (kvinde)tid til os selv og vores tanker om det gode liv.

Sætter du tid af til Kvindetid i din kalender?
Jeg bruger egentlig meget tid på det feminine aspekt i min hverdag (meditation og tanker), -men skulle nok i virkeligheden sætte endnu mere tid af til det sjove. Jeg tror egentlig, at der skal sættes nogle store X´er i min kalender, så jeg får afsat tiden til det. Måske endda planlægge nogle dejlige aktiviteter. Jeg savner også meget at drikke lidt bobler, fnise og danse med veninder. Det gjorde jeg altid tidligere, men må indrømme, at der er meget familieaktivitet i kalenderen. Jeg har jo to børn, og har valgt at være der meget for dem i det daglige. Hver ting til sin tid… Men tak for reminderen… Jeg skal snart ud og lufte mig lidt! Og så har jeg faktisk lige lavet en fast mandagsaftale med en veninde som jeg stornyder… Så arbejder vi sammen og sparrer med hinanden på vores projekter.  – Og det er også kvindetid!

Vil du afsløre noget rigtig hemmeligt eller sjovt fra din Kvindetid?
Hmmm. Jeg er nok lidt kedelig og har ikke så mange hemmeligheder. Jeg er en af de typer, der ufrivilligt siger noget sjovt og først ser at andre griner af mig bagefter… Jeg har ingen humor og fatter nærmest aldrig stand up, desværre, men til gengæld er jeg næsten altid glad.
OK, det var slet ikke hemmeligt eller sjovt! Men det virkelige hemmelige, må du få en anden go`gang.

Hvad skal din næste Kvindetid bestå af?
Jeg tror, jeg må planlægge noget venindesjov med vild dans og fjollerier. Og så vil jeg lave et sommerretreat for kvinder – og hvis jeg er heldig, finder jeg nogle skønne kvinder at lave det sammen med. Jeg elsker at udveksle ideer med ligesindede kvinder. Det er virkelig kvindetid for mig.

Hvem kender du, der er god til at tage sig tid til Kvindetid?
Jeg har lige været sammen med en veninde – Rebekkah Leve. Hun var for nylig på et cruiseophold med Doreen Virtue som værtinde. Er du sindssyg, jeg er misundelig…på den gode nærende måde -Et cruiseophold – alene til Caribien med tid til indre udvikling og masser af inspiration. Det må da være kvindetid! Det vil jeg også!

Faktisk må jeg jo desværre indrømme, at de kvinder der har mest kvindetid – altså blandt dem jeg kender, er dem, som er single…eller hvor ungerne er voksne. Ej, altså- sikken en erkendelse. Det må der gøres noget ved! hmmm. Måske skulle man kaste sig ud i en artikel om at skabe sig mere kvindetid i et forhold med børn og kernefamilie.

Når det så er sagt! Hvem er frisk på en bytur?

Læs mere om og af Sussanne Wexø på www.karmaconsult.dkKvindetidskort1

 

 

 

Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Prince of Love om Kvinder

Prince of Love om Kvinder

Prince of Love: Tag du trygt en pjækkedag, alt bliver godt alligevel, sig fuck det og skænk dig en Bailey

Charlotte Egemar Kaaber: Set udefra har du alt det, der burde gøre dig lykkelig

Charlotte Egemar Kaaber: Set udefra har du alt det, der burde gøre dig lykkelig

Den version af lykken vores forældre og samfundet har præsenteret for os, er ikke nødvendigvis vores.

Sofia Manning: Hvem er din heltinde?

Sofia Manning: Hvem er din heltinde?

Sofia Manning: Hvem er din heltinde? Din indre helte-historie gemmer på din power. Sådan får du den frem i lyset.