Lene vandt en coachuddannelse hos Be Change

 

Lene RasmussenLene vandt for et år siden en coachuddannelse gennem Kvindetid.dk hos Be Change.

Herunder kan du se, hvad Lene har oplevet samt læse Lenes historie.

Be Change udloddede i november 2013 en friplads på den innovative og dybdegående coachuddannelse igennem Kvindetid.dk.

Responsen var stor, og mange skrev deres rørende og inspirerende personlige historier til Sara og Sussanne, stifterne af Be Change coachuddannelsen.

Vinderen blev Lene som er multikunstner. Her deler hun hendes oplevelse af uddannelsen med os. Samtidig kan du nederst læse eller genlæse Lenes historie:
Det har været en dejlig livsbekræftende gave, at have gennemgået Be Change coachuddannelsen.

Sara og Susanne er professionelle og dybt engagerede, virkelig fantastiske undervisere! Det er tydeligt, at undervisningen er gennemtænkt og funderet i såvel faglige som egne erfaring gennem livet.

Jeg har lært lige præcis det, der var mit håb og mit personlige mål med uddannelsesforløbet. Det har været en givende personlig rejse med udvikling og fokus på at tage aktive og bevidste valg – såvel på det ydre som på det indre plan.

Jeg lærte at flytte både mig selv – såvel som andre. Mine livsstrategier har ændret sig. Jeg har igen og igen lært, at den vigtigste person jeg kan give omsorg til, er mig selv. At, når jeg gør det bedste for mig selv, så er det også det bedste, jeg kan gøre for mine nærmeste. At være klar og tydelig i mine forventninger og grænser – og fastholde dem.

Det gjorde virkelig et stort indtryk på mig at møde gæsteunderviser Sanne Salomonsen (der vil være skiftende gæsteundervisere på uddannelsen red.), der med hendes personlige historie og livsvisdom virkelig ramte genklangens toner, de klinger rent og klart på det menneskelige plan.

En helt forrygende oplevelse, hvor nærvær, kropssprog og den fulde tilstedeværelse i ”Nuet” var i spil – var hestecoachingen. Her var alt det vigtigste til stede for en god coaching. Reaktionen fra de skønne dyr kommer prompte. Her er ingen mulighed for at gemme sig bag flotte ord eller galant gå videre til det næste spørgsmål. Her var kun plads til nuet, ærlighed og autentisk tilstedeværelse. Det var en oplevelse helt ud over det sædvanlige, der på en enkelt dag, nærmest transformerede mig til en rigtig hestepige. En stor tak til Sara!

En af de helt store personlige gevinster, som jeg har fået med mig ved at tage uddannelsen hos Be Change er, at jeg ikke længere lader min eks mand påvirke eller manipulerer mig på samme måde som tidligere. Jeg har lært at takle hans opførsel på en anden og mere hensigtsmæssig måde.

Jeg må sige at uddannelsen lever op til Be Changes motto;” Vær den forandring du ønsker at se i verden.” At være et autentisk, etisk, ærligt og ansvarligt menneske, der finder lykken og glæden i nuets skønhed.

Jeg vælger også mere end nogensinde at være en positiv og taknemmelig ”helt” i min egen historie, og en der har lært, at passe på sig selv!

Jeg lærte glæden ved at kunne gøre netop den “lille” forskel, der er med til at skabe de helt store og positive forandringer ikke kun i hverdagen men i livet.

Med kærlighed og taknemmelighed

Lene

 

Klik her for at se, hvornår næste hold starter –  måske er der stadig en ledig plads til dig! Du kan også skrive på mail kontakt@bechange.dk Vi vil glæde sig til at byde dig velkommen!

.

Fik du også læst:

Ny bog: Hverdagens psykopater 2 –  ofrene fortæller HER

Hvorfor vi kan tro, vi elsker ham, når han ikke er værd at samle på HER

.
Lene fik en friplads – her er et uddrag af hendes historie.

Jeg har brug for jeres coachuddannelse, fordi bag min styrke og tidligt indlærte overlevelsesstrategi, er der en tilsvarende bagside.
Jeg vil starte med at fortælle, at jeg har fortaget et aktiv valg om, hvordan de udfordringer, jeg har og har haft i mit liv håndteres og hvorledes jeg anskuer dem. Jeg har valgt at være en positiv og taknemmelig HELT i min egen livshistorie, i stedet for en forfærdelig ulykkelig skæbne.

Det er mit personlige valg at være en helt.

Eksempelvis: Da jeg d.12. juni intenst oplevede lykken ved solopgangen fra 10 sal på Rigshospitalet, timer før mit venstre bryst blev fjernet operativt, uden at vide om det var den sidste jeg så. Dér følte jeg en stor og sanselig taknemmelighed over at verden er så smuk og gavmild i sin skønhed.

Så tænker I måske – har denne kvinde fortjent/brug for at vinde vores coachuddannelse?

YES, jeg har brug for jeres coachuddannelse, fordi bag min styrke og tidligt indlærte overlevelsesstrategi, er der en tilsvarende bagside.

Når det er lettere, at tænke på andres ve og vel end at drage egenomsorg, er det ikke altid, at det giver det bedste potentiale for den personlige overlevelsesstrategi.
Så med andre ord: Jeg vil gerne lære selv at tage den gule iltmaske på, før jeg reder min medpassager i flysædet ved siden af.

Alt hvad der kunne ske – skete i 2012. På blot 14 dage var min lille familie og alle mine menneskelige værdier detroniseret til atomer.

Min “dejlige” mand gennem 19 år, forlod mig, men krævede at få vores søn med sig, da han var af den overbevisning, at det var skadeligt for en 14 årig dreng, at skulle bo sammen med sin mor, der netop havde fået konstateret brystkræft og skulle igennem et behandlingsforløb.

Jeg arbejder til dagligt som kunstner, og det er mit ønske og håb, at jeg både via mit kunstneriske arbejde men også personligt, kan blive bedre til at formidle mine budskaber de rigtige steder og på det rigtige tidspunkt. Så det bliver givende for mig og den målgruppe jeg henvender mig til.

Mit fremadrettede mål er: At formidle, at livet på den ene eller anden måde, er en kamp for alle mennesker, vejen og måden at takle det på, er blot forskellig.

Med kærlighed og taknemmelighed

Lene

 

 

 

Kvindetidskort

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Når man bare ikke gider – sådan finder du lysten

Når man bare ikke gider – sådan finder du lysten

Vi kender alle de dage, hvor man bare ikke gider. Dage hvor, hvis man helt selv kunne vælge, så var man blevet hjemme alene under dynen. Men i en hverdag fyldt med to do lister, ansvar og forpligtelser overfor andre, er det bestemt ikke altid at en dynedag lige passer ind i det store billede.

Damerne vil have hvidvin

Damerne vil have hvidvin

Anne Mette har interviewet kvinder om Kvindetid – og de nævner allesammen hvidvin!

Maria: Nogle gange er det simpelthen nødvendigt at defriende

Maria: Nogle gange er det simpelthen nødvendigt at defriende

Det er de venskaber, der fylder og larmer på den dårlige måde i dit liv. Det er ikke nødvendigvis dårlige venskaber, men det er måske blot relationer, der for en tid ikke gør noget rigtig godt for dig. Lidt ligesom et par bukser der dybest set ikke klæder dig, men nu har du jo købt dem, så de får lige en chance, hvis du nu taber de kilo, der skal til.