Lene vandt en coachuddannelse hos Be Change

 

Lene RasmussenLene vandt for et år siden en coachuddannelse gennem Kvindetid.dk hos Be Change.

Herunder kan du se, hvad Lene har oplevet samt læse Lenes historie.

Be Change udloddede i november 2013 en friplads på den innovative og dybdegående coachuddannelse igennem Kvindetid.dk.

Responsen var stor, og mange skrev deres rørende og inspirerende personlige historier til Sara og Sussanne, stifterne af Be Change coachuddannelsen.

Vinderen blev Lene som er multikunstner. Her deler hun hendes oplevelse af uddannelsen med os. Samtidig kan du nederst læse eller genlæse Lenes historie:
Det har været en dejlig livsbekræftende gave, at have gennemgået Be Change coachuddannelsen.

Sara og Susanne er professionelle og dybt engagerede, virkelig fantastiske undervisere! Det er tydeligt, at undervisningen er gennemtænkt og funderet i såvel faglige som egne erfaring gennem livet.

Jeg har lært lige præcis det, der var mit håb og mit personlige mål med uddannelsesforløbet. Det har været en givende personlig rejse med udvikling og fokus på at tage aktive og bevidste valg – såvel på det ydre som på det indre plan.

Jeg lærte at flytte både mig selv – såvel som andre. Mine livsstrategier har ændret sig. Jeg har igen og igen lært, at den vigtigste person jeg kan give omsorg til, er mig selv. At, når jeg gør det bedste for mig selv, så er det også det bedste, jeg kan gøre for mine nærmeste. At være klar og tydelig i mine forventninger og grænser – og fastholde dem.

Det gjorde virkelig et stort indtryk på mig at møde gæsteunderviser Sanne Salomonsen (der vil være skiftende gæsteundervisere på uddannelsen red.), der med hendes personlige historie og livsvisdom virkelig ramte genklangens toner, de klinger rent og klart på det menneskelige plan.

En helt forrygende oplevelse, hvor nærvær, kropssprog og den fulde tilstedeværelse i ”Nuet” var i spil – var hestecoachingen. Her var alt det vigtigste til stede for en god coaching. Reaktionen fra de skønne dyr kommer prompte. Her er ingen mulighed for at gemme sig bag flotte ord eller galant gå videre til det næste spørgsmål. Her var kun plads til nuet, ærlighed og autentisk tilstedeværelse. Det var en oplevelse helt ud over det sædvanlige, der på en enkelt dag, nærmest transformerede mig til en rigtig hestepige. En stor tak til Sara!

En af de helt store personlige gevinster, som jeg har fået med mig ved at tage uddannelsen hos Be Change er, at jeg ikke længere lader min eks mand påvirke eller manipulerer mig på samme måde som tidligere. Jeg har lært at takle hans opførsel på en anden og mere hensigtsmæssig måde.

Jeg må sige at uddannelsen lever op til Be Changes motto;” Vær den forandring du ønsker at se i verden.” At være et autentisk, etisk, ærligt og ansvarligt menneske, der finder lykken og glæden i nuets skønhed.

Jeg vælger også mere end nogensinde at være en positiv og taknemmelig ”helt” i min egen historie, og en der har lært, at passe på sig selv!

Jeg lærte glæden ved at kunne gøre netop den “lille” forskel, der er med til at skabe de helt store og positive forandringer ikke kun i hverdagen men i livet.

Med kærlighed og taknemmelighed

Lene

 

Klik her for at se, hvornår næste hold starter –  måske er der stadig en ledig plads til dig! Du kan også skrive på mail kontakt@bechange.dk Vi vil glæde sig til at byde dig velkommen!

.

Fik du også læst:

Ny bog: Hverdagens psykopater 2 –  ofrene fortæller HER

Hvorfor vi kan tro, vi elsker ham, når han ikke er værd at samle på HER

.
Lene fik en friplads – her er et uddrag af hendes historie.

Jeg har brug for jeres coachuddannelse, fordi bag min styrke og tidligt indlærte overlevelsesstrategi, er der en tilsvarende bagside.
Jeg vil starte med at fortælle, at jeg har fortaget et aktiv valg om, hvordan de udfordringer, jeg har og har haft i mit liv håndteres og hvorledes jeg anskuer dem. Jeg har valgt at være en positiv og taknemmelig HELT i min egen livshistorie, i stedet for en forfærdelig ulykkelig skæbne.

Det er mit personlige valg at være en helt.

Eksempelvis: Da jeg d.12. juni intenst oplevede lykken ved solopgangen fra 10 sal på Rigshospitalet, timer før mit venstre bryst blev fjernet operativt, uden at vide om det var den sidste jeg så. Dér følte jeg en stor og sanselig taknemmelighed over at verden er så smuk og gavmild i sin skønhed.

Så tænker I måske – har denne kvinde fortjent/brug for at vinde vores coachuddannelse?

YES, jeg har brug for jeres coachuddannelse, fordi bag min styrke og tidligt indlærte overlevelsesstrategi, er der en tilsvarende bagside.

Når det er lettere, at tænke på andres ve og vel end at drage egenomsorg, er det ikke altid, at det giver det bedste potentiale for den personlige overlevelsesstrategi.
Så med andre ord: Jeg vil gerne lære selv at tage den gule iltmaske på, før jeg reder min medpassager i flysædet ved siden af.

Alt hvad der kunne ske – skete i 2012. På blot 14 dage var min lille familie og alle mine menneskelige værdier detroniseret til atomer.

Min “dejlige” mand gennem 19 år, forlod mig, men krævede at få vores søn med sig, da han var af den overbevisning, at det var skadeligt for en 14 årig dreng, at skulle bo sammen med sin mor, der netop havde fået konstateret brystkræft og skulle igennem et behandlingsforløb.

Jeg arbejder til dagligt som kunstner, og det er mit ønske og håb, at jeg både via mit kunstneriske arbejde men også personligt, kan blive bedre til at formidle mine budskaber de rigtige steder og på det rigtige tidspunkt. Så det bliver givende for mig og den målgruppe jeg henvender mig til.

Mit fremadrettede mål er: At formidle, at livet på den ene eller anden måde, er en kamp for alle mennesker, vejen og måden at takle det på, er blot forskellig.

Med kærlighed og taknemmelighed

Lene

 

 

 

Kvindetidskort

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Fokus på forkælelse

Fokus på forkælelse

Dette indhold er sponsoreret Hvis du trænger til at slappe af og forkæle dig selv, kan du med fordele prøve en vibrator. Der findes et utal af vibratorer med forskellige funktioner på markedet i dag, men fælles for dem er, at den vibrerende funktion vil give dig en intens, pirrende og dejlig fornemmelse. På www.eroti.dk […]

Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Sæt fokus på selvforkælelse med yoga

Yoga er i dag meget udbredt, og i diverse fitnesscentre rundt omkring kan du tilmelde dig yogahold. Yoga er en fantastisk form for selvforkælelse, og det tjener rigtig mange gavnlige formål. Læs mere om det her, og kom godt i gang med yoga.  Først og fremmest: Der er yoga, og så er der yoga Den yoga, […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Lucy Lee: Sådan står du fast i stormvejr og holder din egen kurs?

Lucy Lee: Sådan står du fast i stormvejr og holder din egen kurs?

Når verden forandrer sig omkring dig, hvor god er du så til at fortsat at holde din kurs? Jeg lover verden bliver et meget nemmere sted at navigere i, når du kun ser på dit eget gps og ikke får signaler fra andres.

Hattrick fra Vibeke Manniche: Femi-krimien ”Den sidste vilje”

Hattrick fra Vibeke Manniche: Femi-krimien ”Den sidste vilje”

Bogen har allerede fået foromtale i medierne idet den tager fat i et tabuiseret område som præster, der arver deres sognebørn.

Henriette Eiby Christensen: Hvorfor Vrede er en god ting

Henriette Eiby Christensen: Hvorfor Vrede er en god ting

Jeg fandt mænd, som opfyldte det, jeg var vokset op med: Følelsen af at være forkert,