Lise Møller: Mødet med mig selv

 

Lise  Møller: Mødet med mig selv

 

Vi lever i et samfund, hvor materielle genstande, normer om familieliv, ægteskab, fast job og pension er succeskriterier og målestok for langt de fleste. Men hånden på hjertet, er du lykkelig? Har du kontakt til sindet og tør du lytte efter?
Er der mere mellem himmel og jord eller kan vi kun regne med det periodiske system?

Af kost- og livsstilsvejleder Lise Møller

 

Jeg vil gerne lukke jer ind i mit allerhelligste og fortælle jer en historie om mig som menneske, om verdenen, himmelen og alt det imellem som ingen kan føle på, måle eller veje.

 

Vores samfund bygger sandhed på opstillede målbare systemer. Mange fnyser af den åndelige verden og ikke mindst alternativ verdenssyn, forståelse og behandling.

 

Men hvem mangler indsigt?

–          Er det de mennesker, som åbner op for muligheden for, at der findes flere lag end som så og en 6. sans, som visse mennesker har bedre kontakt med end andre?

–          Eller er det dem som forsker indenfor allerede opstillede, anerkendte mål og standarder. De som bliver i eget paradigme og styrkes indenfor dette?

 

Jeg skammer mig ikke over, at tilhøre gruppe 1. Det har jeg altid gjort. Jeg er troende. På hvad, ved jeg ikke helt konkret. Men jeg tror. Jeg tror på, at der er noget mellem himmel og jord, og at de mennesker jeg har elsket og mistet er hos mig, giver mig energi, omsorg, styrke og støtte på livets vej.

 

Og hvor ville vi være i dag, hvis ikke gruppe 1 eksisterede? Ville evolutionsteorien så nogensinde være blevet anerkendt? Ville vi stadig have troet på De Nordiske Guder, have levet i et kristent paradigme eller stadig have overbevisningen om at jorden er flad?

 

Er der nogen?

Har du nogensinde haft den der fornemmelse af, at nogen kigger på dig? Pludselig kunnet dufte et menneske, som ikke længere er i blandt os? Oplevet, at fjernsynet tændte, selvom kontakten var slukket?

 

Måske er det en illusion, måske er det indbildning, måske er det vrangforestillinger… Måske.

 

Eller måske prøver nogen at komme igennem til dig med et budskab. Hvem ved?

 

Alt jeg ved, er at jeg ikke vil gå gennem livet som en lukket bog, med krydsede arme og fastlåst livssyn. Jeg vil blive klogere, jeg vil erfare, jeg vil opleve… Også helt fantastisk, ubeskrivelige, uforståelige ting.

 

 

 

Sjælelige kvinder

Så lad mig fortælle jer om mit møde med to kvinder. To kvinder, med bankende hjerter og en sjælelig kontakt udover det sædvanlige.

Rikke Rasmussen, clairvoyant, medie og reikihealer og Lykke Larsen, clairvoyant og astrolog.

 

Når fysisk sundhed ta’r overhånd

Jeg mødte Rikke Rasmussen for ½ år siden. På det tidspunkt arbejdede jeg som projektkoordinator for Nordic Laboratories, hvor jeg havde ansvar for al materiale, undervisning og support vedrørende koncernens DNA tests. Et arbejde jeg brugte meget tid på, lagde meget energi i og blev udfordret i. Jeg rejste rigtig meget, mødte mange interessante mennesker indenfor branchen og deltog i mange spændende konferencer og foredrag.
Jeg følte mig dog ikke helt glad. Størstedelen af min tid gik med at arbejde, træne og ”leve sundt”. Jeg var i et miljø, hvor der var stor fokus på den fysiske sundhed, hvorfor det at lave sund mad, motionere, undgå sukker, alkohol osv. nærmest var blevet en besættelse for mig.

 

Jeg havde hørt om Rikke gennem en kollega, som havde opsøgt hende et par år forinden og grundet min nysgerrighed, besluttede jeg mig for at gøre det samme.

 

Dans med livet

Rikke satte på en eller anden måde ord på mine inderste følelser, drømme og visioner. Hun åbnede mine øjne for det, som jeg havde valgt at ignorere eller skubbet til en side fordi det virkede for skræmmende eller for uoverskueligt.

 

Hun fortalte mig, at jeg skulle huske at danse med livet, for hun kunne se at jeg ikke var helt glad. Hun fortalte mig, at jeg manglede kærlighed i livet og at hun følte jeg havde flere kompetencer end dem jeg brugte i mit daværende arbejde. Hun spurgte om jeg godt kunne tænke mig at være selvstændig og arbejde med mennesker, for hun kunne se, at jeg var en god vejleder. Hun fortalte, at hun kunne se mig undervise på en skole, holde foredrag og at hun ikke mærkede nogen bekymringer omkring min fremtidige karriere.

Hun talte desuden meget om mine bedsteforældre, særligt min mormor. Det gjorde meget stort indtryk på mig, at hun kunne beskrive hende så malerisk, hendes energi, varme, omsorg, medmenneskelighed og ikke mindst fortælle om de ting jeg havde oplevet med hende og min morfar, samt fortælle mig præcis hvad jeg havde arvet af hende.

 

En ny begyndelse

Jeg gik derfra med en energi i kroppen som jeg aldrig før har oplevet og en vished om mine drømme, som jeg aldrig før har turdet håbe på var realistiske. En måned efter opsagde jeg mit job, og to måneder efter, var jeg ude af koncernen med eget CVR nummer, deltidsarbejde i Helsemin for at klare de faste udgifter og ingen anden sikkerhed end troen på mig selv. Jeg tog springet og når jeg ser tilbage, er jeg lykkelig over, at jeg ikke vidste hvad der ventede mig af arbejdstimer, utryghed og økonomisk uvished. Jeg gik fra et 8-16 job med sikker indtægt til nu at arbejde det dobbelte til det halve. Men jeg var glad. Jeg var utryg, jeg var usikker, jeg var bange… Men jeg var glad. Glad for nu at gøre det jeg brændte for. Glad for at se, at mit hårde arbejde gavnede mig selv i sidste ende. At jeg bestemte projekterne, retningen og meningen med det hele.

 

 

Starten på noget stort

Meget skete på ½ år. Jeg sprang ud som selvstændig kostvejleder og personlig træner og kort tid efter blev jeg tilbudt en stilling som underviser på UC Plus i ernæring og sundhed. Jeg satte mig ned og forberedte relevante foredrag i ernæring, bevægelse, stresshåndtering og vaneændring og fik kort tid efter solgt mine foredrag ind hos nogle virksomheder. Jeg så, hvordan de små grene Rikke havde tegnet for mig, sprang ud og pludselig gav mening for mig.

 

Et vaklende fundament
Men alt imens dette stod på, vaklede mit fundament. Min lejlighed blev sat til salg på det værst tænkelige tidspunkt og min base var dermed i fare. Og med en usikker base, spredte usikkerheden sig… Hvad med fremtiden? Hvad med kærligheden, hvad med karrieren? Er jeg god nok? Hvad kan jeg i grunden? Hvornår opdager hele verden, at jeg egentlig slet ikke kan noget som helst?

Usikkerheden var altoverskyggende og stressen satte sig i kroppen i form af spændinger, muskelsmerte, træthed, hoved- og mavepine. Energien og kræfterne til træningen dalede og kroppen ville i det hele taget slet ikke respondere positivt på træning.

 

Der var ikke så meget andet at gøre, end bare at være i det, tage én ting ad gangen og prøve at være løsningsorienteret. Træningen droslede jeg ned på og i stedet begyndte jeg at meditere og lave yoga- og vejrtrækningsøvelser.

 

En tiltrængt oase

Og så midt i alt påstyret tilbød Lykke Larsen mig en konsultation hos hende, hvilket jeg tog i mod med kyshånd.

Og så sad jeg her igen. Ansigt til ansigt med et vidt fremmed menneske, som skulle kortlægge mig og min fremtid.

Hvordan hun bærer sig ad, aner jeg ikke. Men det virker som om, at hun ser lige igennem mig…

 

”Umiddelbart virker du som en person, der står meget godt i dig selv, til trods for at der faktisk er en masse ting der sker omkring dig. Særligt i øjeblikket er der en masse bolde i luften og det er stort set på alle områder. Jeg ser i sær dit fundament, men også dit udadvendte liv. Både økonomi og arbejde er i luften nu. Mange flere ting end du plejer at ha’. Det det gør ved dig er at du får en knude i maven, men du bliver ikke handlingslammet… Du gør noget ved det. Men puha… Det er som om (Lykke tager sig til brystet og hiver efter vejret)… Det kan godt være svært for dig at trække vejret.”

 

What? Allerede her forstår jeg ikke hvordan kvinden kan vide, at det netop er et problem for mig. Lige siden jeg gik selvstændig har jeg haft svært ved at få vejret, så indimellem hiver jeg efter det.

 

Manglende fundament

Hun fortæller mig, at hun kan fornemme at denne kvælningsfornemmelse kommer af nervøsiteten omkring mit fundament. Hun spørger mig, om min lejlighed er blevet sat til salg, for hun har en fornemmelse af, at jeg snart skal flytte. Hun forklarer, at jeg har det bedst når min base er i orden, at jeg er meget idérrig og rent faktisk kan håndtere rigtig mange ting. Men så snart mit fundament vakler, bliver jeg hylet ud af den.

 

Og det er præcis den situation jeg står i lige nu. Jeg har det ene nye projekt efter det andet, skal starte på min kandidat til september og flytte i ny lejlighed til december. Usikkerheden og uvisheden er altovervældende og lige nu er der bare alt for mange nye ting i luften, som jeg ikke ved om jeg kan klare.

 

Lykke kigger indtrængende på mig og siger, at det er som om jeg er i en opbrudsfase. At der er en tid før nu og en tid efter nu. At det ikke er et kæmpemæssigt bjerg jeg er på vej henover, men at det er et stort bump, og at det bliver et sejt træk. Der er mange ting i spil, både økonomisk og arbejdsmæssigt og hun fornemmer, at jeg skal bruge nogle penge, samtidig med at jeg skal spare op.

 

Du har det der skal til…

Hun pointerer for mig, at jeg har alle de ressourcer jeg skal bruge. Hun kigger på mig og siger, at jeg har gode venner at sparre med, at jeg har al den viden, værktøjer og empati der skal til for at tilbyde det jeg gerne vil. Hun siger, at jeg skal stoppe med hele tiden at sammenligne mig med andre, fordi min styrke netop ligger i at tilbyde noget anderledes. Derudover siger hun, at jeg ikke skal være usikker omkring mit studie, for det er det helt rigtige og at jeg vil føle mig som en fisk i vandet, så snart jeg kommer i gang med det.

 

God indfølingsevne

Karrieremæssigt, fortæller hun at jeg altid vil arbejde med noget der lægger mit hjerte nært. Hun siger, at jeg har en god indfølingsevne, at jeg nærmest opfører mig moderligt overfor mine klienter, idet jeg ønsker at beskytte dem og få dem til at føle sig trygge hos mig. Denne evne pointerer hun er meget essentiel for netop det jeg ønsker at lave, og at mine kunder netop kommer til mig fordi de kan føle sig trygge og i gode hænder.
Ufattelig analyse

På den ene time jeg sad foran Lykke nåede hun at skrælle mig helt ind til benet, se ind i mine inderste kroge, sætte ord på mine dybeste bekymringer, mine største savn og mine vildeste drømme. At sidde foran et fremmed menneske, som ser igennem én og skildrer ens fremtid på den måde som Lykke og Rikke gjorde, er en oplevelse udover det sædvanlige!

 

Det gyser i mig når begge kvinder får kontakt til min mormor, beskriver hende så malerisk korrekt, hendes energi, hendes store hjerte og mine stunder sammen med hende som barn. Ufatteligt føles det, når de forklarer at hun står ved min side, aer mit hår og forklarer mig, at det hele nok skal gå. At jeg bare skal tage det roligt, at tiden arbejder for mig og at mange gode ting kommer til mig.

 

Og så kommer det helt store spørgsmål: Var deres skildring og deres forudsigelser ens?

– Ja, det var de… Og hvordan det kan være muligt for to vidt forskellige kvinder, at sige præcis de samme ting om mig og om min fremtid, er uforklarlig. Jeg kan ikke sige andet, end at jeg tror på dem. Jeg tror på deres evner, jeg tror på deres sjette sans og jeg tror på at der er mere mellem himmel og jord.

 

Lise Møller Andresen

Personlig træner
Livsstils- og kostvejleder
Find mig på Instagram på @livefralise og #sunderfedt
Find mig på Facebook på Sund er fedt
Interesseret i en Clairvoyance hos Lykke Larsen https://kvindetid.dk/produkt/clairvoyance/
Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Lise Møller: Styrken i smerten

Lise Møller: Styrken i smerten

I dag har jeg grædt. Helt ukontrolleret. Som resultat af min grundlæggende angst og frygt for ikke at være god nok. Jeg græd af frygt for at miste. Miste hvad jeg har opnået, miste hvad jeg ikke engang har, miste mig selv, miste fodfæste, miste stolthed, anerkendelse, respekt. Miste kærligheden.

Kvindetid.dk

Birgitte Baadegaard: Om lus og andre tidsrøvere

Hvad har min lusekæmnings-beretning med kvinder og karriere at gøre? Det er et spørgsmål om kvindens prioritering.

Diamanter – kvindens bedste ven

Diamanter – kvindens bedste ven

Diamanter – kvindens bedste ven. Der er aldrig tid nok, når det gælder shopping, og vi nyder ofte at bruge flere timer på at lede efter det helt rigtige sæt tøj eller den perfekte lampe.