Mød trofaste og hengivne ældre singlemænd

 

pfMød trofaste og hengivne ældre singlemænd
Pernille Taarup er stadig i Italien og har sendt dette dejlige skriv hjem til os. Tak Pernille.

Mød trofaste og hengivne ældre singlemænd

Af Pernille Taarup www.pernilletaarup.dk

Åh, hvilken skæbne tænkte jeg forleden dag, da jeg var på facebook, og jeg helt ude i højre side fik øje på en annonce fra en datingsite.

Der stod
Mød ældre singlemænd. Gennemse trofaste og hengivne singlemænd i dit lokal område.
Søger ny chance for kærlighed.
Og så navnet på en datingsite, som jeg vil lade være unavngiven her.

Jeg tror, at skrækken og rædslen stod malet i mit ansigt. Hvis det er min skæbne kan jeg lige så godt gå i graven eller forblive single. Ikke at de 2 ting har noget som helst med hinanden at gøre. Jeg er det meste af tiden ualmindelig tilfreds med min singletilværelse, men hvornår er de mænd, som jeg trods alt regner med stadig er der ude til mig, blevet omdannet til noget, der minder om en annonce for en labrador. Trofast og hengiven giver mig i hvert fald i højere grad associationer til menneskets bedste ven end til den mand, der skal kunne slå benene væk under mig. Kan godt være, at jeg har misforstået det, og naivt forestiller mig, at selvom jeg ikke er 20 år længere, så er det stadig muligt at møde ham manden, hvor det slår gnister. Men indtil det modsatte er bevidst, vil jeg holde fast i, at min mand skal være mere fandenivoldsk end trofast og superromantisk frem for hengiven.

“I dit lokalområde.” Det skal åbenbart også være nemt. Lidt lige som med skolen, der når man køber hus, også gerne skal ligge i dit lokalområde. Jeg ser straks mænd med gangstativ eller stok og ikke mænd i hurtige biler. Nej, de skal helst bo rundt om hjørnet. Kan selvfølgelig være praktisk nogen gange – nu hvor jeg kommer til at tænke over det.

Gennemse lyder for øvrigt spænende – det lyder som om jeg kan bladre min vej gennem mændene – ikke en hel tosset ide, hvis de altså er live på nettet– måske er det derfor, at det skal være i mit lokalområde – så kan jeg GÅ fra den ene mand til den anden. Det er i hvert fald nytænkning sådan at gå rundt og se mændene an, hjemme hvor de bor.

Nej, men hvorfor bliver jeg egentlig så påvirket af denne annonce? Der er jo ingen der tvinger mig til at møde ældre singlemænd. Men det rammer mig først og fremmest, fordi jeg synes, at annoncen er en fornærmelse. Dels mod mig, men i høj grad også mod de mænd, den gerne skulle “sælge”. Annoncen er højst sandsynligt placeret på min facebook side ud fra en meget nøje udvalgt aldersselektion. Og uanset hvordan jeg vender og drejer det, så kan jeg jo ikke blive ved med at gå rundt og bilde mig selv ind, at jeg er ung. Jeg er heller ikke gammel, og så må jeg vel være ældre, selvom det stadig er noget jeg forbinder med min far og hans generation, men de er vel efterhånden nået den alder, hvor man godt må sige gammel.

Synes bare, at det lyder så trist, og jeg bliver da også helt bekymret for, om mændene tror, at det er nok – at det er de vigtigste egenskaber, vi “ældre” kvinder vil have. Mænd, der er trofaste og hengivne. Kvinder i dag er stadig super lækre og aktive, også når de kommer op i årene, og jeg kender ingen kvinder, der vil slå sig til tåls med trofast og hengiven – uanset alder.

Hvis det er det, jeg kan forvente at få fra en ældre mand, så kan jeg godt forstå, at der er flere kvinder, der vælger en yngre mand, og jeg tror seriøst, at jeg vil overveje at blive en cougarkvinde.

Og helt ærlig unavnegivne datingsite – det er en ommer!Kvindetidskort1

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Hvor mange stemmer har du i din indre dialog?

Hvor mange stemmer har du i din indre dialog?

Jeg er begyndt at give stemmerne navne for at kunne distancere dem fra mig selv

Aldersforskel – selvfølgelig betyder den noget

Aldersforskel – selvfølgelig betyder den noget

Der er realiteter, som man gør klogt i at være opmærksom på. Kroppen har en alder, som følelserne ikke styrer.

Sexolog Viktoria Handberg: Unge mangler viden om seksual-etik på sociale medier

Sexolog Viktoria Handberg: Unge mangler viden om seksual-etik på sociale medier

Jeg tror, at mange er blevet chokeret over historierne om seksuelle overgreb og at deling af seksuelle oplevelser med alt og alle finder sted i (tilsyneladende almindelige) somewhat lukkede ungdomskredse. For vi tror ikke sådan noget sker i et ligestillet, seksuelt oplyst samfund.