Mænd der opdrager kvinder: Sig ja

 

PofLMænd der opdrager kvinder: Sig ja
Så har vi dem tilbage  – mændene der opdrager kvinder – I dag er det Carsten Vang aka Prince Of Love, der kommer med en opfordring:  Sig Ja! Manden der illustrerer billedet er selveste Onslow fra den Britiske serie Keeping up Appearences – læs artiklen og du forstår vores valg af billede.
Take it away Prince!

Sig Ja!
Af Prince Of Love

Jeg er Prince Of Love, i al bekedenhed, og  jeg opdrager kvinder på kurser. – Kællinger er pisse uopdragne. Hold kæft, hold så kæft!, brøler jeg indtil alle er høje. Mænd har problemer med kvinder men ikke her.

Sidste år havde jeg en oplevelse med en 2 smukke enlige mødre – en oplevelse som irriterer mig. Kvinderne kender ikke hinanden, men havde set mig optræde, og var lutter kindkys og kram og rosende ord. Uafhængigt af hinanden hjalp de mig myreflittigt med min hjemmeside. Som tak derfor ville jeg byde på en kop eftermiddagskaffe på en café, men begge afslog, stadig uafhængigt af hinanden. Hvad sker der? Måtte jeg ikke vise mig som gentleman?

Aha, måske troede de, at jeg ville at score dem?
Jeg havde faktisk tænkt at holde mig til kaffe og sige ´tak for i dag´, men hvad nu, hvis jeg ville være uartig? Er det så slemt, at I siger nej på forhånd? Hvad er det, der er så farligt? Er det bedre at at sidde derhjemme med bleerne og genudsendelserne af De Unge Mødre?

Forleden løb jeg ind i kvinderne igen med et par dages mellemrum. Igen lutter smil, lutter kram og stadig flirtene.De var som to småpiger der prøver at behage far, men de var ikke til noget. Selvfølgelig var de stadig single.
Hvad får enlige mødre på 36 år til at opføre sig som dumme teenagere? Jeg ved det ikke og jeg er også ligeglad. Jeg havde mistet respekteten. Det er jo ikke mig ,de sage nej til, det var dem selv.

Ladies, det er ikke længere mændene, der undertrykker jer, det klarer I  selv. Se på jeres selvretfærdige lidende udtryk og lidt for praktiske pålædning. Det er ikke mine to veninder, jeg tænker på her. Der er rigtigt mange af jer og de fleste er værre end dem. Naturligvis ikke dig, der læser dette, du har noget særligt, men du kender måske én?
I får aldrig en spændende mand uanset hvor mange selvudviklingbøger og terapimøder i dyrker. Det gør det kun værre. Spørg enhver mand. I bliver kvabsede og gamle før tid, fordi I er trætte og stressede og det forstår jeg godt. Al dem kamp for at gøre det rigtige og så bringer det jer ingen steder? Det må være hårdt men ingen medlidenhed herfra. Drop bullshittet og gør det enkelt.

Lad være med at leve op til noget, der ikke er jer. Det klæder jer ikke at spille kloge koner. Vi ved godt, at  I ikke engang kan gennemskue jer selv, så det skal I ikke spilde tid på. Er det ikke dejligt? I er også meget lækrere på den måde.

Sig ´ja´ til eventyret. Vær et krævende vildt dyr. Sig ja, når Lennarth inviterer dig på Pub. Ja, han har dame på og går med fake guldkors og hvad så? Du er måske oppustet eller det `føles forkert´? Sig ja! Hvis han er idiot så lav en scene (nyd det og lad ham betale), så får du da action den dag.

Flirt med mænd. Hold blikket lidt længere end det føles behageligt. Få dem til at sukke, misbrug dem, de overlever. Selv den kedeligste danske mand kan vågne op til dåd, og hvis ikke så fuck ham hængerøven fortjener ikke bedre. Bare videre, vær en Donna, del ud. Mærk din kraft vokse, folde sig ud. Vær dig, se kun dig selv. Vær egoistisk.

Hold dig vågen, så du er klar når Prinsen kommer.

Flere artikler
Tak til Prince og Love på næste side får du link til øvrige artikler fra Mænd der opdrager Kvinder
Klik her
https://kvindetid.dk/maend-der-opdrager-kvinder-sig-ja/2/
hvis du vil læse mere fra de tre “mænner” på næste side

Kommentarer skrevet af andre
 • Anne Lene

  18. september 2011 kl. 19:43

  Jeg kender en. Faktisk flere…
  Som jeg tror har det ligesom mig:
  Det er helt ufarligt at være flirtende, krammende og glade (måske overstrømmende?) når man er mange, f.eks. i slutningen af et foredrag, en workshop, whatever. Det er vildt anerkendende at kunne sidde hjemme ved computeren og gøre noget for andre – dig! og bagefter kunne fortælle veninderne om bedriften.
  MEN jeg ville aldrig have selvværd nok til at synes, jeg havde noget at byde på over en kop kaffe!, hvor det bare er os.
  Jeg griber mig selv i, at synes, at det er da noget pjat at have det sådan, men men men…

  Derfor kan jeg da også bare glæde mig rigtig meget over at du/I/mænd kan have det sådan som du beskriver.
  Så… jeg har hørt hvad du siger! Kan bare ikke mærke det endnu 

  – og så er jeg i øvrigt gift og øver mig i at være feminin og åben – hvilket overhovedet ikke er nemt, efter mange år i sunde sandaler og oversize hørkjoler, og med veninder der har beholdt begge dele og valgt at “sådan er jeg altså!” uden at tænke over, om de måske også var noget andet, indenunder.

  • Prince Of Love

   18. september 2011 kl. 21:47

   Miss Anne Lene.

   Tak for din åbenhed og mod. Ja, jeg mener mod, for det kræver mod at vise din sårbarhed og tvivl så rent som du gør. Du virker feminin. Det vil gøre dig stærk, hvis du ikke allerede er det?

   Jeg tror du taler for mange kvinder (og måske mænd?) når du siger at du ikke føler du har noget at byde ind med overfor “eksperter” – af en eller anden grund tror vi, at vi skal være så kloge, at det ikke er nok at være os selv, det er jo ikke til at holde ud? Hvorfor kan vi ikke bare tage kop kaffe og snakke om ingenting – det er jo dejligt? Karmalove

 • Prince Of Love

  15. september 2011 kl. 14:26

  Miss Lungren. Der er point, ikke så meget tudefjæs. Karmalove

 • Helle Lungren

  15. september 2011 kl. 13:02

  Gir du kaffe en dag ;O)

 • Mette Andersen

  14. september 2011 kl. 07:59

  Lol, jeg skal da lige love for at der foregår ubegrundet tolkning her.

  Jeg er med på, at PoL gerne vil misbruges af kvinder og det er helt fint – men han tolker på pigernes reaktion – uden at have det mindste belæg for deres begrundelse for at sige nej.

  Lad være med det – det er dårlig stil. Spørg dem – og hav en mening om deres svar, men tillæg dem ikke årsager og begrundelser, som kun er fantasier i dit eget hoved.

  Mette

  • Johnna

   15. september 2011 kl. 11:48

   Jeg er enig med Mette. Du burde nok spørge hvorfor de siger pænt nej tak begge to.

   Tror ikke det har noget med selvværd at gøre. De fleste kvinder vil jo gerne hygge og drikke kaffe el. lign.

   Der ligger noget andet bag. Spændt på om du vil dele det med os.

   Johnna

  • Prince Of Love

   15. september 2011 kl. 14:39

   Hej Mette.

   Tak for dit spændende svar. Kan du uddybe det over en kop kaffe, jeg giver? Hvornår passer det dig? Karmalove

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Zoë besøger Timm Vladimirs Køkken

Zoë besøger Timm Vladimirs Køkken

Her møder du andre madinteresserede mennesker, som også har lyst til en hyggelig aften i byen med gode køkkentips og lækker mad, du selv har lavet

Maria Pedersen: Beskrivelser fra Lesbos

Maria Pedersen: Beskrivelser fra Lesbos

I en uge knoklede vi side om side med andre frivillige i den bagende varme – tidligt om morgenen sent om natten – vi kørte rundt på en lille scooter fra den ene ende af byen til den anden, fjernede splinter fra søpindsvin, forbandt ankler, behandlede feber, hev folk op af vandet, fik overleveret små bitte børn i armene, der var våde og kolde efter opholdet i havet, hjalp en kvinde der var i fødsel og blev bragt ind med redningsbåden.

Trine Baadsgaard fra bogen Nøjsom: Tips til anerledes gaver

Trine Baadsgaard fra bogen Nøjsom: Tips til anerledes gaver

Som regel ’køber’ jeg oplevelser. Det kan både være dyre ting som f.eks. teaterbilletter eller rejser, men ofte noget mindre. Til inspiration kan du her se en række af de gaver, jeg har givet de seneste år