En efterårsdag hvor regnen siler ned, hvor næsen kilder, og halsen kriller er den bedste OG hyggeligste kur suppe. Jeg ELSKER suppe.
Jeg har fået lov til at låne Søren Staun Petersens a.k.a. Chef’s Season, opskrift på Græskarsuppe – Søren er fotograf og madelsker, og han har den lækre blog Chef’s Season, -et sted, hvor jeg nyder at finde inspiration.
GRÆSKARSUPPE a la Chef’s Season
Ingredienser: 1 stor grydefuld – ca. 4-6 personer
Note: Opskriften her er mild og cremet, og derfor børnevenlig. Men tilsæt evt lidt chili og ingefær for et extra kick!
900 g græskar (uden indmad og skræl)
ca 1 liter vand
1 ds kokosmælk
1 rødløg
4 fed hvidløg
1 grøntsags boullionterning
salt
peber
Lidt creme fraiche
Nogle skiver ristet rugbrød
HVAD MED DESSERT?
Når suppen er spist, skal man da næsten have en dessert ikk? Jeg overvejer kraftigt at kaste mig ud i Sørens Cheese cake to go – Tjek den lækre dessert her