MALENE: SØREN OG JEG LAVEDE MINE LIVRETTER HJEMME I MIT KØKKEN

 

BOLIGCIOUS: SØREN OG JEG LAVEDE MINE LIVRETTER HJEMME I MIT KØKKEN

www.boligcious.dk

Søren Staun bedre kendt som Staun P -du genkender muligvis navnet fra mit Dagens Poster indlæg, hvor han har været featured med sine rå fotografier.

Søren er en dygtig fotograf, men han er også madentusiast, og så er han utrolig sød, og det er ikke bare noget jeg skriver, fordi han har skrevet de pæneste jeg-fik-næsten-tårer-i-øjnene-ord om mig i sit indlæg lige her. Søren er et af de bekendtskaber, jeg har fået gennem min blog, og det er værdsat.

Da Søren kontaktede mig, og spurgte om jeg ville være Guest Star på hans lækre mad-blog, behøvede jeg ikke at tænke mig om – svaret var et øjeblikkeligt JA tak. Jeg er et madøre, jeg elsker at spise og lave mad. Til gengæld er jeg panisk angst for at lave desserter, det går altid galt og jeg synes ofte det er så kompliceret ( jeg er naturligvis ikke angst for at spise dem, og jeg spiser op!) – Så jeg tænkte, at Søren kunne hjælpe mig med at aflive min angst, for jeg gad godt være hende, der bare lige kunne diske op med den ene lækre dessert efter den anden.

_MG_1805


Hvad er dine livretter?…


…-spurgte Søren. -På hans blog kører han nemlig en “Guest stars”-føljeton, hvor han sammen med bekendte hacker -altså laver ens livretter med et twist!

Jeg fik brug for tænke-tid, for helt ærlig svaret er: MAD! -og når man elsker mad, så er det svært at nævne én livret – kan du nævne én enkelt livret? -Samtidig skulle det heller ikke være for let for ham, jeg ville gerne udfordre ham lidt.

Som barn var min livret Hjerter i flødesovs med kartoffelmos – (jep, jeg er en sovs-og-kartoffler-pige – får det dog aldrig, fordi mine børn er anti-sovs-og-kartofler-børn). Jeg er stadig vild med hjerter i flødesovs, men min mormor er her ikke mere, og jeg har selv prøvet at lave det, men jeg får det fysisk dårligt ved at stå og ordne hjerter… jeg HAR prøvet! Derfor kastede jeg udfordringen videre til Søren.

Søren blev lidt angst ved tanken (tror også han har svært ved det med at stå og rense et hjerte, selvom han ikke sagde det), derfor var retten genial til konceptet, fordi han har frie hænder til at hacke min livret.

_MG_1762

Søren skiftede hjerterne ud med oksekød og lavede den lækreste timian kartoffelmos – og det smagte fantastisk.


DESSERT – MASSER AF CHOKOLADE


Jeg har en sød tand, en meget sød tand (det er faktisk lidt et problem for mig). Jeg elsker særlig chokolademousse, så den var ikke svær at overlade som favorit dessert til Søren.

Igen blev der tryllet, og planen var en chokomousse kage med – hold nu fast – et lag hvid chokomousse og et lag mørk chokomousse lagt på en digestivebund ♥ Jeg kan faktisk næsten smage den, mens jeg skriver dette. Den var ufattelig lækker, og så var den NEM at lave – Den tør jeg godt kaste mig ud i igen.

_MG_1813

Jeg havde virkelig en hyggelig dag med Søren. Vi fjollede, sludrede og grinede mens vi sammen lavede mad. Jeg håber vi kan gøre det igen en dag. – Kan vi ikke nok Søren?

Udover at hjælpe med at lave mine livretter, kastede jeg mig naturligvis over borddækning, som jo er mit speciale. Hjerter i flødesovs og chokomousse stod altid på menuen, når jeg besøgte min mormor, og derfor var det i hendes ånd, jeg dækkede bordet. Jeg har arvet mange fine ting til bordet af hende, som f.eks. tonsvis af disse smukke kniplinger.

_MG_1738

_MG_1760

Så med Søren og mormor til bords, nød vi den lækre mad og hinandens selskab.


Tak for mad!


Se flere billeder og nyd den smukke lille film som Søren lavede hjemme hos mig. Kig forbi chefsseason.dk – Her kan du også få opskrifterne!

_MG_1787

Bøvs…


Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Kvindetid med Pernille Uhrbrand

Kvindetid med Pernille Uhrbrand

Pernille Uhrbrand kalder Kvindetid for “mig” tid. Mig tid giver mig energi og lader mig op.

Kom gratis til eventen ‘Japanske nudler’

Kom gratis til eventen ‘Japanske nudler’

Kom med sushiekspert Zoë Escher på nudel-indkøb. Kender du forskel på Udon nudler, Ramen nudler, Soba nudler og Somen nudler? Japanske nudler er ikke bare nudler. Der er stor forskel på typerne, smagen og udseendet, det har stor betydning når du laver nudelretter i dit eget køkken. Vi mødes d 23 april for at se nærmere på de forskellige typer af japanske nudler, der kan købes i indre København.

Mette Glargaard: Er du dig selv?

Mette Glargaard: Er du dig selv?

Når du er mere dig selv, bliver dit liv meget lettere. Selvom du har styr på jobbet og de fysiske rammer, bruger du måske stadig kræfter på at leve op til andres forventninger. Nogle gange endda uden at vide det.