Maria Pedersen: Skrid så med dig overgangsalder!

 

MariaMaria Pedersen: Skrid så med dig overgangsalder

Jeg er kommet til at sige ja til et abonnement jeg ikke kan finde ud af at afmelde og det flyder med lynets hast ind med produkter fra et firma man ikke kan komme i seriøs kontakt med.

Således har jeg nu fast overførsel af omkring 500 gram overflødigt fedt hver måned gennem et halvt år.

Ca. ½-1 liter væske fordelt grundigt rundt i kroppen primært omkring knæ og fingerled, samt som mellemstore pytter i tindingeregionen, ingen af steder er der plads nok og det dunker for at komme ud. Den væske forlader min krop hver nat mellem 2 og 4 og efter total skift af sengetøj, starter indsamlingen igen.

”er det ikke meget normalt når man er sidst i 40érne”

– det raseri der er kommet som umotiverede anfald det sidste halve år var ved at udløse en bombe i det parforhold der ellers er vidunderligt og fri for dumme skænderier. Kun fordi vi har en fast aftale om aldrig at skændes i sengen gik han fri. Jeg er FUCKING ikke sidst i 40,erne jeg er i midten og der er markant forskel.

Det knæ der har gjort knuder i det sidste halve år, de led der hæver op og gør rødbedeglas til fjende nummer et hvis sulten kommer farende, hvilket den også gør umotiveret. Sammen med natlige hedeture, tårer der presser på over ingenting, trætheden. For ikke at tale om bryster der får mænd til et kort sekund at overveje om det er ægte, men som til gengæld er så ømme, at jeg er i fare for at blive dømt for vold, hvis nogen kommer til at røre dem. Huden i ansigtet der har besluttet sig for at flygte sydpå for at samles en noget flagrende forsamling lige under hagen.

Overgangen har meldt sin ankomst på den bagvendte måde for menstruationen kommer lige præcis så kontinuerligt som altid blot i en styrket form – ( så fuck alle de gynækologer der siger det tager af efter sidste fødsels og med alderen,  i pjækkede under det modul på lægeskolen hvor der blev talt overgangsalder – i var garanteret ramt af ungdommeligt hovmod).

Hvordan er udsigten her oppefra? Ja det er i hvert fald fare for at miste både venner og familie på raseriets bål, hvis nogle af de anfald der hidtil kun er gået ud over uskyldige ekspedienter og cyklister der ikke rækker hånden ud, rykker ind i matriklen.

Glidecreme skal have fast plads i soveværelset og ikke fordi sexlivet udvikler sig kinky, men fordi det der før hed en fisse, er i fare for at udvikle sig til et stykke sandpapir, der ville kunne slibe en mellemstor dagligstue inden renovering. Så er det nu at man har fået sig et forandret køn og eftersom man også skal tænke i nye baner mht. kosten, er det vel lige om lidt man omtales urtekusse.

For det er det kroppen lægger an til – al det overskydende hud, man endelig fik råd til at få fjernet, da synderne til det var flyttet hjemmefra, har besluttet at det ikke forlader min krop. Muligvis vil jeg ikke have det på maven, men så flytter det fandme bare om på ryggen.

Man kan ase og mase med sine ømme babser i fitness centre på powerwalking, cykelture, svømmehaller etc, alt i mens man laver sund proteinrig stenalder, Low carbo etc kost kun for at opdage at man har lavet den der lede abonnements ordning på 500 gram ekstra fedt om måneden uden sidste salgsdato.

Transportsituationer skal nu planlægges i forhold til væskeindtag og tid, for på trods af års bækkenbundstræninger for at kunne holde på det hele og selv styre sine orgasmer, så er der jævnlige overvejelser på om – HVAD stiller jeg egentlig op hvis jeg tisser i bukserne midt på vejen.

Så muligvis slipper du af med tampax og allways – men velkommen Tena lady.

Muligvis har du forandret dig til en MILF med årerne – men til hvad gavn hvis du lugter lidt af tis og skal have en praktisk rygsæk med når du skal ud, indeholdende skiftetøj, natbind, cremer og beroligende medicin.

Sjatpisseri, kæmpe bryster, tør fi.. raseri og ekstra hud, find nogle andre der vil ha jer, jeg havde det lige så godt.
Kvindetidskort1Kvindetidskort1Kvindetidskort1Kvindetidskort1Kvindetidskort1

Kvindetidskort

 

 

Kommentarer skrevet af andre
 • Mette

  26. december 2016 kl. 10:34

  Endelig fandt jeg svar på mine lidelser, når lægen nu ikke kunne hjælpe. Troede jeg var ved at blive tosset. Tusind tak for “diagnosen”. Jeg er hermed, i en alder af 42, gået i overgangsalderen.

 • Trine Bjørnskov

  11. november 2016 kl. 18:26

  Oh my God kan ud fra ovenstående læse at det også er Overgangsalderen som har ramt mig – Vælger at lægge vægt på ordet “Over” og håber at det går stærkt for F*** hvor er det irriterende med de ømme boobies

 • Benedicte

  29. juli 2016 kl. 07:06

  TAK for input om tabu område.
  TAK for, på MANGE områder, at vi lever i DK, -trods DK er meget bagud ifht sundhedsvæsenets viden om hormoner og dermed hjælp til os skønne quinder.
  TAK for, at vores døtre måske får bedre hjælp.
  TAK for alle jer quinder derude, som taler højt om det.
  TAK for skønt input om ‘den svære overgang’ (som jeg indtil videre har været ‘ikke’ venner med i over 10 år)
  TAK

 • Molly

  28. juli 2016 kl. 17:45

  Jeg er heldigvis (tror jeg) snart igennem. De første 5 år var de værste, De sidste 3 har man vel bare vænnet sig til al elendigheden…

 • Karen

  27. juli 2016 kl. 23:18

  Hej. Fin artikel. Jeg er så sluppet af med hedeturene ved at drikke rødkløverekstrakt. Har også prøvet rødkløverte og Meno Joy, Alt har virket fint. Læs bogen : Spis dig fra overgangsalderen. God fornøjelse.

 • Bettina Cramer

  21. juli 2016 kl. 20:54

  5 stjerner fra mig! Tænk at man kan grine så meget af egne (dine) lidelser :-) Tak!

 • eva mørck

  25. oktober 2015 kl. 09:38

  he he … super skøn læsning :) go glad søndag ….

 • Anne-Mette

  1. august 2014 kl. 21:01

  Suk… og jeg er “kun” 41 år og har allerede levet i det i halvandet år. Fuck overgangsalderen

 • lene christiansen

  16. november 2013 kl. 08:25

  Aj, så nåede overgangsalderen også udkantsdanmark – og jeg som troede, at det bare var en produktfejl hos mig selv, årgang 1960.
  Nå spøg til side….de ømme og svulme led og det L A N G S Y N E T deler vi dog med vores medskabninger af andet køn i samme alder; et mere present spørgsmål er for mig: hvad er det for en krop, der efterlades, når hormonerne har haft deres dagsorden? Shiny, happy ligeglad eller nedtur uden retur?

 • Heidi Kabwe

  15. november 2013 kl. 04:04

  Uh ha , hvor er det godt jeg ikke er alene. Tak for et hamrende sjovt indlæg. Der er jo ikke så meget at gøre ved det, med mindre man gider at fylde sig med hormoner, og dét gider jeg så ikke. Så hellere fryse folk ud at huset, når den tropiske hede indfinder sig ;)

 • Lotte B Rützou

  14. november 2013 kl. 09:04

  Haha
  Ja jeg er også glad for at jeg ikke er den eneste.

 • Helle Laursen

  13. november 2013 kl. 22:59

  Det er så godt ramt Maria, og det er (desværre) sååå meget mig du har skrevet om!!!
  Gud hvor jeg genkender alle symptomerne, og kan da også sagtens tilføje nogle flere, bare så du ved hvad der evt. venter dig……..
  Feks. vokser der pludselig hår ud de mest mærkværdige steder. HVAD SKER DER LIGE?!
  Det være sig på overlæben, kinder, hagen, og så den nedsunken hud fra ansigtet, som har sat sig som en blævrende masse, under hagen. Samtidig er ens syn blevet så forringet, at det kan være noget af en kamp, at fange de lange sorte hår med pincetten. Det ville være langt lettere, at fange en Abbore i en Put & Take!
  Dog kan den løse hud vise sig, at være en fordel, da den kan skubbes lidt rundt med, så den ramme lyset, så man bedre kan se og får fat i de genstridige hår.
  Som om det ikke var nok, vokser der GUD HJÆLPE MIG også hår ud på ens tær, og det nederste af ens fingre. Ej det er sgu da for meget! Hvad skal det nu til for, og hvorfor skal man dog straffes så hårdt, bare fordi man går i overgangsalderen? Jeg har nu aldrig været til pels!!!
  Så Maria nu er du advaret……….

 • Sysse Engel Nilsson

  13. november 2013 kl. 15:18

  Hvor er det F….. godt skrevet…Og jeg lider med dig og genkender så godt alle de problemstillinger du så levende beskriver der….
  Tak for et stort smil ( trods alt ) ,..skøn læsning !!

 • Solveig

  13. november 2013 kl. 10:37

  Ler genkendende, undskyld mig… dog mener jeg det er sgu skønt ikke at være den eneste. Tak for din meget beskrivende og især fuldstændige ærlige mening om overgangsaldren.

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

En guide til et nemmere hårstyling, når frisøren holder lukket

Dette indhold er sponsoreret. Når du plejer en borger, er plejen ofte tæt forbundet med tøjvalget. Grundet restriktionerne holder frisørerne lukket, hvilket gør, at frisøren heller ikke kan komme ud på plejehjemmet. Borgerne, måske især damerne, holder af deres frisørtider, og er ikke den største fan af situationen. Du forsøger derfor at opretholde en flot […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Sommersalat med rygeost og kartofler

Sommersalat med rygeost og kartofler

En rigtig lækker sommersalat er kartoffelsalat med rygeost. Den er hurtig at lave og ved at benytte nye kartofler er det et bedre alternativ end de gamle kartofler, der er propfyldte med stivelse, der intet godt gør for din krop.

Tankekuren: Omtanke for dig selv slanker!

Tankekuren: Omtanke for dig selv slanker!

Læs om Tankekuren. Du får en “tanke”sms hver dag fra din coach, så du kan holde fokus.

5 lækre sleeves til din MacBook

5 lækre sleeves til din MacBook

5 lækre sleeves til din MacBook? Hvis ja, så skal du ikke bare købe et hvilket som helst sleeve – du skal derimod vælge et, der kommer til at forkæle både din MacBook og dine øjne hver gang, du tager den op ad din taske.