Mariakaisa & Sølvi: Øh nej, selvkærlighed er ikke en ansigtsmaske, når børnene er lagt!

 

EqMM_lad_hesten_befri_dig_for_det_der_begr_nser_dig1368703582Mariakaisa & Sølvi: Øh nej, selvkærlighed er ikke en ansigtsmaske, når børnene er lagt!

http://eqmm.dk/

Eller det er det måske for nogen. Og der er selvfølgelig mange måder at forstå selvkærlighed på.

For os er selvkærlighed et begreb, der går langt dybere end en ansigtsmaske, når børnene er puttet eller en kop kaffe inden afhentning. For os handler selvkærlighed om at tage sig selv så alvorligt, at man følger sit hjerte. At man finder ind til sin inderste kerne og der kan mærke det, man virkelig skal. Eller som en snart gammel kliche siger – at udleve sit fulde potentiale.

Og hvordan gør man så det?

Vi har begge taget boglige uddannelser, som vi tog, fordi det var “klogt”. Altså klogt på den måde, som normen og hovedets fornuft (og vores forældre) siger.

Bruger vi de uddannelser til noget?

Tja – tjo. Elementer af det bruger vi da. Men hvorvidt de er nødvendige for, at vi kan udleve vores drøm om at udvikle mennesker sammen med heste, må vi vist sætte spørgsmålstegn ved.

Og i øvrigt så sprang Sølvi fra den fornuftige økonomiuddannelse i 1989 for at læse engelsk, fordi det var det, hun bare brændte for. Det skifter jo, det vi brænder for. Og ikke mindst det, vi er klar til, skifter, fordi vi vokser med det, vi møder i livet.

Kender du det, at det ændrer sig? At du nu begynder at drømme om noget andet? At der er en længsel, der rører på sig?

Måske er det rigtig angstprovokerende at ændre retning. Forandring er skræmmende.

Nogle gange trækker vi et kort (altså sådan lidt lissom Tarotkort), når vi står i forskellige situationer (jaja – så langhårede er vi også). Vores yndlingskort er Gaiakort. Vi trak også et, da vi var ved at skrive denne mail til dig.

Beskeden til dig er:

Hver afslutning markerer en ny begyndelse. Universet lader tingene ske på den måde, der tjener dig allerbedst.

Det er vores forståelse af selvkærlighed: at finde, at styrke og at lade dig lede af din inderste kerne.

Og lige nu har vi to veje at tilbyde dig hen imod lige præcis det.

Den blide vej – altså den, der ikke ligefrem er Caminoen, er vores gratis 28 dages Challenge med fokus på selvkærlighed og nydelse. Vi starter den 1. juni – du melder dig til lige her.

Og hardcore versionen – altså den der transformerer hele dit liv – er vores uddannelse, der starter til september. (Du kan jo faktisk godt gøre begge dele.) Men det er kun for de virkelig modige. Ellers som Solveig på hold 1 siger: “Er du ikke interesseret i at forlade din tryghedszone og vil du nøjes med at være mellemtilfreds med dit liv, så lad være med at tage uddannelsen! Jeg har aldrig mødt noget så powerfuldt!Du finder uddannelsen lige her.

De bedste hilsner
Mariakaisa og Sølvi

PS. Vi har lige landet en fantastisk aftale om et kursus med en stjerne. Hun kommer her og holder kursus 31. august til 1. september. Interesseret i heste, energier, kommunikation og den slags, så sæt allerede nu X i kalenderen. Stay tuned…

 

De-skønne-kvinder-150x150Hvordan lyder en næsten gratis coachsession med hest?

Det er meget dygtige damer, der er på hold 1 af vores uddannelse. De har allerede øvet sig rigtig meget. Og den 15.-16. juni når vi til modul 5, der har fokus på praktisk klientarbejde med supervision fra os. Til det har vi brug for dig! Altså hvis du gerne vil prøve en session med hest.
Vi skal bruge 10 “kaniner” denne weekend. Det koster kr. 200,-, som vi donerer til adoption af en lille pony. Vi tror på, at det er helt centralt, at der foregår en udveksling af energi, og derfor har vi valgt, at det skal koste en lille smule.

Vi skal bruge 4 personer til om lørdagen den 15. juni og 6 personer til om søndagen den 16. juni.
Den 15/6 skal vi bruge 2 personer til kl. 11 og 2 personer til kl. 13.30.
Den 16/6 skal vi bruge 2 personer til kl. 10.30. 2 personer til kl. 11.30 og 2 personer til kl. 13.30.
Sessionerne varer 45 minutter og finder sted Næbbevej 7, 4534 Hørve.
Har du lyst? Så send os en mail på mail@EqMM.dk og skriv hvornår du kan. Giv os gerne flere muligheder at vælge imellem.

Vi glæder os til at se dig!

Læs også Når hesten coacher

https://kvindetid.dk/mod-mariakaisa-og-solvi-nar-hesten-coacher/

Kvindetid med Mariakaisa

https://kvindetid.dk/kvindetid-med-mariakaisa-bruun/

Coacher med heste

https://kvindetid.dk/coacher-med-heste/Kvindetidskort1

 

 

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Maise Traasdahl: Netflix og inaktivitet blev min redning

Maise Traasdahl: Netflix og inaktivitet blev min redning

Jeg dovnede mig rask. Sådan er det. Og med rask mener jeg ud af stress-helvedet, med en gennem-angst krop, tudeture, selvbebrejdelse, vrede og fysisk kollap. Jeg er ude på den anden side nu. Lidt på prøveløsladelse dog. For der skal passes på fremover – overskrider jeg grænserne rykker jeg ikke bare tre felter tilbage – jeg rykker direkte tilbage i stress-gitterly. Hvordan kom jeg igennem det? Hvad gjorde jeg for at komme mig forholdsvis hurtigt?

Michelle Hviid: Jeg får også ondt af mig selv

Michelle Hviid: Jeg får også ondt af mig selv

Alle mennesker har et valg. Hvis i de ikke tør træffe det valg så er det da dumt kontinuerligt at slå sig selv i hovedet med det