Nyt digitalt kursus: “Knæk koden til varigt vægttab – sådan gør du”

 

Nyt digitalt kursus: “Knæk koden til varigt vægttab – sådan gør du”
Et spritnyt digitalt slankekursus for dig, der elsker mad, men hader slankekure

De mange, lækre fristelser julen igennem kan nemt give sig udslag på badevægten. Så når julestadsen er lagt på loftet igen og den sidste klejne er spist, hopper mange ud i en stram januarkur, hvor chokolade bliver dømt ude og erstattet med tørstegt kylling og kogt broccoli.

“Problemet med de meget restriktive kure er, at de opdeler mad i tilladt og forbudt og så har vi miseren. Der sker simpelthen det, at hjernen vil forsøge at finde en udvej, for at slippe for de strikse anvisninger. Smugspisning bliver nemt udvejen, hvor man kan få det forbudte mad. Når vi spiser i smug, føles det lidt som om spisningen ikke har fundet sted, og vi snyder ikke bare omverdenen, men også os selv. Resultatet bliver en nærmest uendelig kur med yoyovægt i årevis – og med det samme problem hvert eneste år lige efter nytår – og lige før sommerferien.”

Sådan siger to af Danmarks mest erfarne eksperter udi varigt vægttab – Ernæringsekspert Marie Steenberger og NLP-psykoterapeut Lone Ladefoged, som er gået sammen om at skabe det ultimative, digitale slankekursus, der for alvor gør op med de traditionelle slankekure.

De mener januars vægttab skal gribes an på en helt anden måde, som garanterer et vægttab der holder – ikke bare ved udgangen af februar – men for altid.

Tankerne skal med, når vægttabet skal være varigt
For hvorfor bakse med de ekstra julekilo hvert eneste år, når du lige så godt kan få en række enkle strategier, som betyder at du både nyder julen OG holder vægten.

Det kræver kun at du bruger tid på at undersøge dine tanker og vaner – og at du er åben overfor at vende op og ned på din hidtidige forståelse af hvad der er “sundt og usundt”.

“Mange kvinders erfaringer med traditionelle slankekure er, at de er udmattende og besværlige – og svære at passe ind i en almindelig hverdag. Og ikke nok med det. De virker ikke efter hensigten – i hvert fald ikke i længden, for mange er blevet tykkere og tykkere som årene er gået. Alligevel er det dem, de fleste griber til, når det kniber, og det vil vi gerne være med til at lave om på.”

Det handler ikke om mad, men om kvinders forhold til mad.
“Maden har de allerfleste helt tjek på. De har faktisk slet ikke lyst til at høre mere om de 8 kostråd, kalorietabeller og forskellen på det gode og det dårlige fedt. Det, de har brug for er, at finde ud af, hvorfor fornuften forsvinder som dug for solen, når chokolade, is og ostemadder bliver sat på bordet – og hvorfor de ikke kan stoppe med at spise, selvom de rent faktisk allerede er mætte.”

Nyt digitalt kursus: “Knæk koden til varigt vægttab – sådan gør du”
Dette nye digitale slankekursus er specielt til kvinder, der har kæmpet med vægten – måske endda i mange år. De, der har været på alverdens slankekure og har fået mere end nok, og som kender alt til de følelser, der hører til at veje for meget: Det evindelige håb om varigt vægttab, fortvivlelsen over at måtte opgive undervejs, følelsen af afmagt, når de ikke kan kontrollere det, de spiser, dårlig samvittighed over at spise det “forbudte” mad, skyld og skam over ikke kunne styre sin appetit, den evige kamp mod vægten, lavt selvværd og tanken om, at så kan det også være lige meget.

Vi vil gerne vise kvinder hvordan man:
bliver bedre til at lytte til sine følelser i stedet for at dulme dem med mad.
slutter fred med “rigtig” og “forkert” mad.
undgår at trøstespise, når man er trist.
stopper med at spise, når man er mæt.
lærer at lytte til de signaler kroppen sender, så man undgår ekstra kalorier.
bryder den onde cirkel med at spise som en hest, når man er alene og spise som en mus, når man er sammen med andre – eller omvendt.
lettest slipper af med trangen til chokolade og andet sødt, uden at skulle sukkerafvænnes som en junkie.
kan tage til middagsselskab og spise det der bliver serveret, uden at det går ud over vægten.
holder op med at spænde ben for sig selv, og i stedet gir sig selv en masse medvind i slankeprocessen

Hvad består kurset af?
26 små, nemme lydfiler indtalt af Marie og Lone plus en 60 siders workbook med øvelser – og anvisninger på hvornår lydfilerne skal afspilles.

Værktøjerne på kurset er ikke taget ud af den blå luft. De er afprøvet på kvinder gennem næsten 20 år. Det er videnskabelige metoder, der virker og evidensbaserede kostråd, der bygger på mange internationale studier.
pris: Kr. 1295.

Om Marie og Lone
Marie Steenberger er uddannet ernæringsekspert fra Suhrs Seminarium. Hun har specialiseret sig i kvinders spisemønstre og skrevet bøgerne Slank dig let og Spis efter din Kvindetype. Marie har både en dansk og en amerikansk coachuddannelse bag sig og mindst 2000 klientsessioner. Hun er kendt fra blandt andet Aftenshowet på Danmarks Radio og optræder ofte i landsdækkende damemagasiner, her iblandt Alt for Damerne, hvor hun jævnligt udvikler opskrifter til siderne Sund og Slank.

Lone Ladefoged er NLP-psykoterapeut og stifter og ejer af konceptet Naturligvægt og Slankestudiet, der er et onlineforum for dem, der vil naturligt ned i vægt. Siden 1996 har hun inspireret tusindvis af mennesker til at tage den mentale del med i vægttabet. Hun har skrevet bøgerne Tanker der slanker, Slank med omtanke og Tænk dig sund og slank.

Skal du med ?
Kontakt:

Marie Steenberger marie@steenberger.dk
www.whoseating.dkSkriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Marie Steenberger: Sammen kan vi klare alt

Marie Steenberger: Sammen kan vi klare alt

Så sent som i sidste uge fortalte en klient mig, at ikke engang hendes mand vidste, at hun kastede op på toilettet og havde gjort det i de 12 år, de havde været sammen.

Forårsfornyelse – find inspiration her

Forårsfornyelse – find inspiration her

Nye tider er på vej, og findes der en skønnere måde at skyde foråret i gang på end en god omgang shopping? Her kan du få inspiration til dine forårskøb, og mangler du en gaveidé til eksempelvis valentinsdag, så kan du også roligt kigge med.

Flere kvinder vælger cyklen – af gode grunde

Flere kvinder vælger cyklen – af gode grunde

Som kvinde kan det måske være svært at finde den helt rigtige motionsform, som både er udfordrende, interessant og sjov på samme tid. Svaret kan ligge i cyklen, som for mange giver nogle fantastiske motionsoplevelser, hvor der også er plads til sjov undervejs.