Mathilde fra Sinful: Få playlisten til musikken der giver mere sexlyst

 

Mathilde fra Sinful: Få playlisten til musikken der giver mere sexlyst

At musik er i stand til at vække stærke følelser har været kendt længe; derimod er det nyt for de fleste, at musik også giver mere seksuel nydelse og ja…sexlyst!

Canadiske forskere fra McGill University og Centre for Interdisciplinary Research in Music, Media, and Technology, har som de første bevist en direkte sammenhæng mellem intens nydelse, sexlyst og musik i ørerne.

Der er altså al god grund til at skrue op for den sexede musik og få ekstra nydelse, og det har den danske erotiske webshop Sinful.dk gjort.
”Vi elsker når forskning peger på nye muligheder som kan være med til at gøre sex endnu bedre. Og at musik har en videnskabelig dokumenteret påvirkning på vores nydelse og sexlyst, kommer som en glædelig overraskelse. Derfor har vi lavet et par frække Spotify musik playlister som alle kan bruge til at sætte den sexede stemning i gang med”, siger Mathilde Mackowski fra Sinful.dk www.sinful.dk

Mere præcist står Sinful.dk bag to musik playlister på Spotify, der kan bruges alt efter om man er til romantisk slow sex eller til lidt mere kinky 50 Shades of Grey-inspireret leg. Playlisterne, der kan findes gratis på Sinful.dks Spotify profil, er tænkt som inspirations- og stemningsmusik, og de har allerede fået positive tilbagemeldinger fra den kendte musikanmelder Finn P. Madsen.

Anmelderroste playlister
“Sinful.dk har fået samlet to gode soundtracks, der hver i sær virkelig formår at sætte stemningen til en hed aften. Der er både lagt op til romantisk intimitet og til hårdere og mere kinky leg”, udtaler musikanmelder og mediekonsulent Finn P. Madsen, der i 19 år har anmeldt musik for GAFFA.
Finn nikker også genkendende til sammenhængen mellem musik og nydelse: “Ja, der er helt klart påvirkning ved valget af det rigtige musik til en erotisk aften.”

Igennem sin lange karriere som musikanmelder har Finn anmeldt tusindvis af plader og opbygget et enormt musikkendskab. Det er derfor med solid erfaring i ryggen og de bedste forudsætninger for en seriøst og professionel anmeldelse, når Finn udtaler sig om musik.
Læs Finn P. Madsens anmeldelser af de to Sinful.dk playlister her:

Erotica – Find playlisten på http://open.spotify.com/user/sinful.dk/playlist/2SOFFL3wsumVqLcQXWtD1Y

6 ud af 6 stjerner – Finn P. Madsen, GAFFA
“Sinful.dk har fået sammenfattet en alsidig playliste under temaet Erotica. Ordet erotik kan være mange ting, lige fra det romantiske til det mere intime. Kroppe mødes og sød musik opstår. Således playlisten på mange stemninger, og med mange kunstnere, der kan være med til at lade fantasien få frit løb. The XX underspillede og tyste toner er for den sarte sjæl med hang til romantik, mens Sigur Ross med Takk og det skammeligt oversete band Trespassers William med Safe, Sound fører os ud i en drømmeverden af ypperlige dimensioner.

Chris Isaaks udødelige klassiker Wicked Game lægger op til leg, mens kvindebedåreren Leonard Cohen altid har været den store forfører. Selvfølgelig har Erotica-listen også det nye hotte soulnavn Matthew E. White med, hans behagelige og dybe røst, skal nok gøre lykke. Tjek selv listen. Sinful.dk har med Erotica samlet et soundtrack som danner ramme for den perfekte opvarmning til en hed aften bestående af både romantik og masser af intimitet på bløde silkelagner”.

Kinky – Find playlisten på http://open.spotify.com/user/sinful.dk/playlist/5Cmto1J8GFGxsMFpIlWh0q

5 ud af 6 stjerner – Finn P. Madsen, GAFFA

“Bind mig, elsk mig, ja pisk mig. Det frække lydspor til Sinful.dk’s Kinky liste kender ingen grænser. Her er alt tilladt musikalsk, og det burde kunne pirre sexlivet til at komme helt op i gear. ”You sure wanna be with me, lyder den hypnotiserende strofe fra sangerinden Martina på Trickys ildevarslende Overcome, der nærmest flyder over af kulsort begær. Det nye stjernefrø Grimes alfevokal danser let hen over nogle elektroniske beats på Oblivian, mens Emiliana Torrinis sensuelle vokal på Fingertips sætter sit aftryk til noget uendeligt og dybt dragende”, siger Finn og fortsætter: “Med Prodigys Smack My Bitch Up er scenen sat til hardcore og pisk, hvis det måtte behage. En ting er sikkert lysten kender ingen grænser, når Faggat Fairys Feed The Horse ruller begæret ud i bredformat. Hop på karrusellen med Sinful.dk og lad den vildeste fantasi forplante sig, når du lytter til listen. Den er spændt op til lir. “

For yderligere information kontakt Mathilde Mackowski mail Mathilde@sinful.dk.

Bonusinfo om undersøgelsen
Undersøgelsen viste, at ‘lykkehormonet’ dopamin også udløses af abstrakte stimuli som musik og kunst, og ikke kun af forskellige stoffer og håndgribelige ting som mad og sex, som tidligere antaget. Det er dopamin-frigivelsen der resulterer i forstærket nydelse.

Undersøgelsen blev foretaget med en kombination af flere forskellige hjernescannings teknologier og har desuden vist, at dopamin-aktiviteten er højst op til og under musikken klimaks. En af forskerne bag undersøgelsen, Valorie N. Salimpoor, har udtalt at: “Musik er unik på den måde at vi kan måle alle belønningsfaser i real-tid, som de skrider frem fra det neutrale udgangspunkt til forventning og til det maksimale nydelsespunkt, alt imens vi scanner”, siger forsker Valorie N. Salimpoor.

De sexede fordele ved musikken stopper ikke her; andre undersøgelser har nemlig vist at musik også kan øge kroppens serotonin niveau og derved skabe positive effekter på de hjerneceller, der bl.a. styrer seksuelle lyster og humør. Jo mere serotonin vi producerer, des mere opstemte og glade bliver vi.

Musik bliver også i stigende grad benyttet som en del af til moderne og alternativ behandling af bl.a. depression og søvnløshed, selvom musikkens fulde påvirkning af hjernen endnu ikke er endeligt afdækket. Og så er musik kendt for at kunne få dig til at tænke bedre, analysere hurtigere og arbejde mere effektivt, for at fremme godt humør og give en god overordnet motivation.

Læs mere på www.sinful.dk

 

 

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
World Orangutan Day

World Orangutan Day

Orangutangen er truet, og den 19. august markerer en lang række naturbevarende organisationer den første World Orangutan Day.

Hjerteforeningen: Ingen skænkede hjertet en tanke

Hjerteforeningen: Ingen skænkede hjertet en tanke

Det begyndte med en lungebetændelse, som hurtigt blev til flere, selvom jeg fik masser af antibiotika. Ingen skænkede hjertet en tanke, før jeg var så dårlig, at jeg knap kunne gå.

Sussanne Wexø: Hvornår føler du dig inspireret?

Sussanne Wexø: Hvornår føler du dig inspireret?

Sussanne Wexø: Kender du det? Pludselig er du inspireret, -og oplever, at du er i kontakt med selve livets storhed! ‘Livets guddommelige kilde af indsigt.