Mathilde fra Sinful: Få playlisten til musikken der giver mere sexlyst

 

Mathilde fra Sinful: Få playlisten til musikken der giver mere sexlyst

At musik er i stand til at vække stærke følelser har været kendt længe; derimod er det nyt for de fleste, at musik også giver mere seksuel nydelse og ja…sexlyst!

Canadiske forskere fra McGill University og Centre for Interdisciplinary Research in Music, Media, and Technology, har som de første bevist en direkte sammenhæng mellem intens nydelse, sexlyst og musik i ørerne.

Der er altså al god grund til at skrue op for den sexede musik og få ekstra nydelse, og det har den danske erotiske webshop Sinful.dk gjort.
”Vi elsker når forskning peger på nye muligheder som kan være med til at gøre sex endnu bedre. Og at musik har en videnskabelig dokumenteret påvirkning på vores nydelse og sexlyst, kommer som en glædelig overraskelse. Derfor har vi lavet et par frække Spotify musik playlister som alle kan bruge til at sætte den sexede stemning i gang med”, siger Mathilde Mackowski fra Sinful.dk www.sinful.dk

Mere præcist står Sinful.dk bag to musik playlister på Spotify, der kan bruges alt efter om man er til romantisk slow sex eller til lidt mere kinky 50 Shades of Grey-inspireret leg. Playlisterne, der kan findes gratis på Sinful.dks Spotify profil, er tænkt som inspirations- og stemningsmusik, og de har allerede fået positive tilbagemeldinger fra den kendte musikanmelder Finn P. Madsen.

Anmelderroste playlister
“Sinful.dk har fået samlet to gode soundtracks, der hver i sær virkelig formår at sætte stemningen til en hed aften. Der er både lagt op til romantisk intimitet og til hårdere og mere kinky leg”, udtaler musikanmelder og mediekonsulent Finn P. Madsen, der i 19 år har anmeldt musik for GAFFA.
Finn nikker også genkendende til sammenhængen mellem musik og nydelse: “Ja, der er helt klart påvirkning ved valget af det rigtige musik til en erotisk aften.”

Igennem sin lange karriere som musikanmelder har Finn anmeldt tusindvis af plader og opbygget et enormt musikkendskab. Det er derfor med solid erfaring i ryggen og de bedste forudsætninger for en seriøst og professionel anmeldelse, når Finn udtaler sig om musik.
Læs Finn P. Madsens anmeldelser af de to Sinful.dk playlister her:

Erotica – Find playlisten på http://open.spotify.com/user/sinful.dk/playlist/2SOFFL3wsumVqLcQXWtD1Y

6 ud af 6 stjerner – Finn P. Madsen, GAFFA
“Sinful.dk har fået sammenfattet en alsidig playliste under temaet Erotica. Ordet erotik kan være mange ting, lige fra det romantiske til det mere intime. Kroppe mødes og sød musik opstår. Således playlisten på mange stemninger, og med mange kunstnere, der kan være med til at lade fantasien få frit løb. The XX underspillede og tyste toner er for den sarte sjæl med hang til romantik, mens Sigur Ross med Takk og det skammeligt oversete band Trespassers William med Safe, Sound fører os ud i en drømmeverden af ypperlige dimensioner.

Chris Isaaks udødelige klassiker Wicked Game lægger op til leg, mens kvindebedåreren Leonard Cohen altid har været den store forfører. Selvfølgelig har Erotica-listen også det nye hotte soulnavn Matthew E. White med, hans behagelige og dybe røst, skal nok gøre lykke. Tjek selv listen. Sinful.dk har med Erotica samlet et soundtrack som danner ramme for den perfekte opvarmning til en hed aften bestående af både romantik og masser af intimitet på bløde silkelagner”.

Kinky – Find playlisten på http://open.spotify.com/user/sinful.dk/playlist/5Cmto1J8GFGxsMFpIlWh0q

5 ud af 6 stjerner – Finn P. Madsen, GAFFA

“Bind mig, elsk mig, ja pisk mig. Det frække lydspor til Sinful.dk’s Kinky liste kender ingen grænser. Her er alt tilladt musikalsk, og det burde kunne pirre sexlivet til at komme helt op i gear. ”You sure wanna be with me, lyder den hypnotiserende strofe fra sangerinden Martina på Trickys ildevarslende Overcome, der nærmest flyder over af kulsort begær. Det nye stjernefrø Grimes alfevokal danser let hen over nogle elektroniske beats på Oblivian, mens Emiliana Torrinis sensuelle vokal på Fingertips sætter sit aftryk til noget uendeligt og dybt dragende”, siger Finn og fortsætter: “Med Prodigys Smack My Bitch Up er scenen sat til hardcore og pisk, hvis det måtte behage. En ting er sikkert lysten kender ingen grænser, når Faggat Fairys Feed The Horse ruller begæret ud i bredformat. Hop på karrusellen med Sinful.dk og lad den vildeste fantasi forplante sig, når du lytter til listen. Den er spændt op til lir. “

For yderligere information kontakt Mathilde Mackowski mail Mathilde@sinful.dk.

Bonusinfo om undersøgelsen
Undersøgelsen viste, at ‘lykkehormonet’ dopamin også udløses af abstrakte stimuli som musik og kunst, og ikke kun af forskellige stoffer og håndgribelige ting som mad og sex, som tidligere antaget. Det er dopamin-frigivelsen der resulterer i forstærket nydelse.

Undersøgelsen blev foretaget med en kombination af flere forskellige hjernescannings teknologier og har desuden vist, at dopamin-aktiviteten er højst op til og under musikken klimaks. En af forskerne bag undersøgelsen, Valorie N. Salimpoor, har udtalt at: “Musik er unik på den måde at vi kan måle alle belønningsfaser i real-tid, som de skrider frem fra det neutrale udgangspunkt til forventning og til det maksimale nydelsespunkt, alt imens vi scanner”, siger forsker Valorie N. Salimpoor.

De sexede fordele ved musikken stopper ikke her; andre undersøgelser har nemlig vist at musik også kan øge kroppens serotonin niveau og derved skabe positive effekter på de hjerneceller, der bl.a. styrer seksuelle lyster og humør. Jo mere serotonin vi producerer, des mere opstemte og glade bliver vi.

Musik bliver også i stigende grad benyttet som en del af til moderne og alternativ behandling af bl.a. depression og søvnløshed, selvom musikkens fulde påvirkning af hjernen endnu ikke er endeligt afdækket. Og så er musik kendt for at kunne få dig til at tænke bedre, analysere hurtigere og arbejde mere effektivt, for at fremme godt humør og give en god overordnet motivation.

Læs mere på www.sinful.dk

 

 

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

2 hurtige tricks til at indrette et romantisk soveværelse

Dette indhold er sponsoreret Vi kan ikke komme uden om, at et soveværelse gerne må være bare en anelse romantisk. Hvis der er ét rum i hele huset, der godt må emme af sød musik og have en hyggelig atmosfære, så hersker der nok ingen tvivl om, at det kun kan være soveværelset. Det er […]

De bedste tips til dating for kvinder

De bedste tips til dating for kvinder

Dette indhold er sponsoreret Dating er ikke altid lige til. Specielt ikke i dag, hvor datingsider- og apps har gjort dating til en kompliceret process. Der findes singler som søger seriøse forhold, men også singler der blot ønsker én at hygge sig med. Det kan være svært at navigere mellem de mange forskellige præferencer, så […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Kirsten Stendevad: Hvad blev der af Gudindeskolen?

Kirsten Stendevad: Hvad blev der af Gudindeskolen?

Kirsten Stendevad: Min indsigt i, og respekt for, den Feminine Kraft har aldrig været større. Derfor har jeg lavet et nyt Gudindeforløb i 2015, der kombinerer nogle af de mange “best of” elementer, jeg har erfaret gennem tiden.
Jeg giver 70% rabat på den oprindelige pris her i december, så alle der har lyst kan være med.

Pernille: Sårbar eller ej – jeg vil leve mit liv som mig

Pernille: Sårbar eller ej – jeg vil leve mit liv som mig

At være sårbar er ikke en af mine stærke sider – jeg er opdraget til at stå på egne ben

Træd ud af din komfortzone og mærk en ny frihed del 5

Træd ud af din komfortzone og mærk en ny frihed del 5

Når vi først har fået kontakt med smerten bag vores mønstre, så kan vi arbejde os hen imod en healing, og denne healing handler om accept af dig selv – og ikke mindst tilgivelse af dig selv.