Mathilde Mackowski: Er sexlegetøj nøglen til bedre sex?

 

Mathilde Mackowski: Er sexlegetøj nøglen til bedre sex?

 

Af Mathilde Mackowski

Vi ved nok alle, at sex kan give stor nydelse. Men hvad knap så mange nok ved er, at forskning viser, at vi som mennesker mest lykkelige, når vi har rigtig god sex. Ja, det er faktisk bevist. Den intense intimitet og nydelse, vi kan opleve, når vi giver os hen, skal altså ikke undervurderes.

Men vi oplever nok alle ind imellem, at det kan være svært at prioritere nydelsen. Nogle gange har vi måske bare brug for lidt ny inspiration for at holde gnisten og begæret i live.

Ifølge sexolog Maj Wismann kan det at lege og eksperimentere seksuelt, når man har overskuddet til det i parforholdet, kan give en højere intimitet, fordi det giver os mulighed for at ’skabe en oplevelse’ sammen. Man kan opleve, at man simpelthen får boostet intimiteten og kærligheden, og i den grad også begæret, når man pludselig har overskuddet i sit liv til at prøve noget nyt.

Og der er faktisk hjælp og inspiration at hente. Den sobre erotiske webshop Sinful.dk har en rigtig god indsigt i, hvad danskerne godt kan li’ og hvad der kan sætte gang i eksperimenterne derhjemme.

 

 

Den indsigt viser, at fx det at lege med sexlegetøj for mange kan være nøglen til et bedre sexliv, fordi det åbner op for en masse nye, spændende oplevelser og følelser. Og der er noget for enhver, uanset om du er alene eller sammen med en partner. Der kan vente dig en verden af nye seksuelle eventyr, hvis du har lysten til at begive dig ud i noget nyt.

Sinful.dk, som er kendt for at vise danskerne godt på vej, når det gælder inspiration til kærlighedslivet, har lavet bogen ”Bedre sex med sexlegetøj”. Bogen er lavet som en e-bog, den er helt gratis og du kan læse den lige så mange gange, du har lyst. Du må også gerne dele den med andre. Download ”Bedre Sex Med Sexlegetøj” her >> 

Bogen hjælper dig, hvis du er lidt usikker på, hvordan du griber det med sexlegetøj an og den giver dig simple, men gode råd til et endnu bedre sexliv. F.eks. får du sexolog Joan Ørtings gode råd til forspil, orgasmeekspert Katrine Berlings viden om kvindens orgasme og inspiration til skønne oplevelser med sexlegetøj. Bogen har rigtig mange gode informationer og den er bestemt et kig værd. Læs bogen her >>

 

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Strik eller hækl en lap til Læsø

Strik eller hækl en lap til Læsø

Kære alle kreative kvinder i Danmark. Vi har fået en sjov lille idé her på Læsø: Vi vil dekorere øen med strik! Vær med til at flette Læsø og fastland sammen.

Kiras sunde chokoladekage med bønner

Kiras sunde chokoladekage med bønner

Min veninde fra USA har ævlet om denne opskrift så længe at jeg til sidst kastede mig ud i at afprøve den og jeg må sige at jeg på ingen måde blev skuffet.

Læs om Kistas indsats for at hjælpe mishandlede heste

Læs om Kistas indsats for at hjælpe mishandlede heste

Vi fik en mail fra Kista vi bare måtte trykke. Læs om Kistas indsats for at hjælpe mishandlede heste