Mathilde Mackowski: Er sexlegetøj nøglen til bedre sex?

 

Mathilde Mackowski: Er sexlegetøj nøglen til bedre sex?

 

Af Mathilde Mackowski

Vi ved nok alle, at sex kan give stor nydelse. Men hvad knap så mange nok ved er, at forskning viser, at vi som mennesker mest lykkelige, når vi har rigtig god sex. Ja, det er faktisk bevist. Den intense intimitet og nydelse, vi kan opleve, når vi giver os hen, skal altså ikke undervurderes.

Men vi oplever nok alle ind imellem, at det kan være svært at prioritere nydelsen. Nogle gange har vi måske bare brug for lidt ny inspiration for at holde gnisten og begæret i live.

Ifølge sexolog Maj Wismann kan det at lege og eksperimentere seksuelt, når man har overskuddet til det i parforholdet, kan give en højere intimitet, fordi det giver os mulighed for at ’skabe en oplevelse’ sammen. Man kan opleve, at man simpelthen får boostet intimiteten og kærligheden, og i den grad også begæret, når man pludselig har overskuddet i sit liv til at prøve noget nyt.

Og der er faktisk hjælp og inspiration at hente. Den sobre erotiske webshop Sinful.dk har en rigtig god indsigt i, hvad danskerne godt kan li’ og hvad der kan sætte gang i eksperimenterne derhjemme.

 

 

Den indsigt viser, at fx det at lege med sexlegetøj for mange kan være nøglen til et bedre sexliv, fordi det åbner op for en masse nye, spændende oplevelser og følelser. Og der er noget for enhver, uanset om du er alene eller sammen med en partner. Der kan vente dig en verden af nye seksuelle eventyr, hvis du har lysten til at begive dig ud i noget nyt.

Sinful.dk, som er kendt for at vise danskerne godt på vej, når det gælder inspiration til kærlighedslivet, har lavet bogen ”Bedre sex med sexlegetøj”. Bogen er lavet som en e-bog, den er helt gratis og du kan læse den lige så mange gange, du har lyst. Du må også gerne dele den med andre. Download ”Bedre Sex Med Sexlegetøj” her >> 

Bogen hjælper dig, hvis du er lidt usikker på, hvordan du griber det med sexlegetøj an og den giver dig simple, men gode råd til et endnu bedre sexliv. F.eks. får du sexolog Joan Ørtings gode råd til forspil, orgasmeekspert Katrine Berlings viden om kvindens orgasme og inspiration til skønne oplevelser med sexlegetøj. Bogen har rigtig mange gode informationer og den er bestemt et kig værd. Læs bogen her >>

 

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Tandkroner til billige priser

Tandkroner til billige priser

Åh nej. Er den nu gal igen? Har du behov for en tandlæge, der er ekspert i tandkroner? Og er du lidt nervøs for den høje pris, tandlægen plejer at tage for lignende behandlinger? Så læs mere om tandkroner her. Der er nemlig gode råd og hjælp at hente fra eksperter, der er de billigste […]

Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
LESS IS MORE – Det forkromede overblik

LESS IS MORE – Det forkromede overblik

Brutalt men kærligt får Tini Owild dig til at rydde op i dit skab. Ingen undskyldninger efter denne artikel

Pernille Melsted: Syretrip og egotrip – fællesskabets skyggeside

Pernille Melsted: Syretrip og egotrip – fællesskabets skyggeside

Jeg så dokumentaren “Christianias børn” i forleden aften på DR1. Det, der slog mig, var (det ironiske i) hvor fastlåst man kan være i en fristad. Hvor egoistisk kollektivet kan være og hvor uansvarligt fællesskabet kan blive. Og hvor foruroligende villige vi er til at lukke øjnene for kritik og røde flag, når vi tror på en sag eller er drevet af ideologi.

Styrken i at tage små skridt og sætte små mål

Styrken i at tage små skridt og sætte små mål

Når jeg er blevet spurgt: ”Hvor ser du så dig selv om 5-10 år?”, er der blevet helt tomt inden i mit hoved.