Michelle Hviid: Det er ikke fotogent. Nå….

 

Michelle Hviid: Det er ikke fotogent. Nå….

www.michellehviid.dk

 Mine negle har aldrig været så velplejede og jeg har ikke været tyndere i 20 år. Det er fotogent på de sociale medier.

Ikke når jeg skriver, det er grimt og man mister nemt appetitten midt i madbillederne. Eller, faktisk ikke kan skrive, men prøver. Min 8 årige datter står på lur når posten kommer med en pakke, det sjoveste er, når jeg skal skrive under, og ikke kan. Posten kikker væk og lader som ingenting!

Det er ikke fotogent.

Eller skal jeg også skrive noget om at blive forladt når man er allermest sårbar? Lam? Syg? Jeg har været alle faser igennem! Tænk hvis jeg blev målt og vejet for noget af det dummeste jeg har gjort i mit liv. Så var jeg intet andet end en løgner, tyv og en bedrager. Det er ikke fotogent. Og når man ikke elsker skal man sætte modparten fri. Det er smukkest, selv når jeg græd. Der er ikke meget ved at blive elsket af en som slet ikke elsker mig. Måske elsker jeg for meget? Eller elsker jeg kun de mest fantastiske?

Mens jeg stod op i dag, lavede havregrød, afleverede børn, ryddede lidt op, ordnede vasketøj, lod mig interviewe, kørte til zoneterapi, kørte hjem, sov til middag, brugte 890kr jeg ikke har på kosttilskud (som jeg ikke ved om virker) – var jeg lam i hovedet og højre side af min tunge sov, og jeg danner ingen væske i munden i højre side. Jeg er konstant tørstig.

Men nogen siger, det er smagløs promovering af mig selv at jeg skriver det. De følger mig, holder øje med mig, håber jeg holder kæft. Ber mig om at holde kæft. Jeg tænker, mens jeg drypper mit tørre øje igen, hvad har de nogensinde udrettet som jeg vil lære? Jeg tænker mens jeg målrettet blinker 1000 gange igen (nu hvor jeg kan) og kikker til alle sider imens, hvad jeg kan lære af dem?

Jeg gider ikke engang tage teflondragt på mere. Jeg er ligeglad med dem. Hvis jeg skal have 28 sting i hovedet, bruger jeg dem som det passer mig. Jeg skal tjene penge. Nu!

Det koster 995 kr at gå til øjenlægen og jeg har ikke råd til at blive blind!

Der er utvivlsomt nogen som har det både bedre og værre end mig. Det interessante for mig lige nu, er mig! Min datter taler til mig igen. At jeg kan gå igen. At balancen på venstre tager over og jeg taber næsten intet nu. At jeg ved hvilket år vi er i. 2015! Og 7 fra 100 er 93. Det ved jeg og måske virker mit øje  i morgen? Måske om 4 mdr?

Almindelige mennesker er sgu da ligeglade om det var et Akustikus Nerinom. Og hvis man ikke kan koderne til sine Dankort og ved ved hvordan man tørrer sig på toilettet, er det da hovedet? Hjernen? Jeg gider ikke diskutere det mere og patientforeningen er især for dem som aldrig slipper det. Godt den er der. Jeg slipper det! Døv på højre (husk det nu, højre!)

Mine negle har aldrig været pænere. Jeg har ikke været så tynd i 20 år – Og hvad så? Jeg fik blærebetændelse, tandkødsbetændelse og jeg blev sur på min mor. som madede mig og holdt mig i hånden?

Kh Michelle

PS. Jeg har prøvet 3 gange at have ondt af mig selv. Det virkede ikke. Træning virker og jeg er (mest) glad!

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Global Orgasm Day: JoanB opfordrer dig til at få orgasme – hver dag

Global Orgasm Day: JoanB opfordrer dig til at få orgasme – hver dag

I dag, mandag den 21. december, er det ikke kun årets korteste dag, hvorpå vi atter går lysere tider i møde. I dag er det også Global Orgasm Day

Har du styr på dine åreknuder?

Har du styr på dine åreknuder?

Annonce: Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen. Måske tænker du ikke, at det er relevant for dig lige nu, men det kan det meget vel gå hen at blive. Åreknuder er en ganske almindelig sygdom, som kan ramme både mænd og kvinder. Sygdommen ses dog hyppigere hos […]

Konkurrence: Vind bogen ”En fri fugl” af Mette Fuglsang

Konkurrence: Vind bogen ”En fri fugl” af Mette Fuglsang

En fri fugl er Mette Fuglsangs stærke personlige beretning om at leve med en spiseforstyrrelse – og om at komme ud på den anden side. Hun fortæller hudløst ærligt om det mareridt, det er at leve med en spiseforstyrrelse, der fylder hele ens liv.