Michelle Hviid: Det er ikke fotogent. Nå….

 

Michelle Hviid: Det er ikke fotogent. Nå….

www.michellehviid.dk

 Mine negle har aldrig været så velplejede og jeg har ikke været tyndere i 20 år. Det er fotogent på de sociale medier.

Ikke når jeg skriver, det er grimt og man mister nemt appetitten midt i madbillederne. Eller, faktisk ikke kan skrive, men prøver. Min 8 årige datter står på lur når posten kommer med en pakke, det sjoveste er, når jeg skal skrive under, og ikke kan. Posten kikker væk og lader som ingenting!

Det er ikke fotogent.

Eller skal jeg også skrive noget om at blive forladt når man er allermest sårbar? Lam? Syg? Jeg har været alle faser igennem! Tænk hvis jeg blev målt og vejet for noget af det dummeste jeg har gjort i mit liv. Så var jeg intet andet end en løgner, tyv og en bedrager. Det er ikke fotogent. Og når man ikke elsker skal man sætte modparten fri. Det er smukkest, selv når jeg græd. Der er ikke meget ved at blive elsket af en som slet ikke elsker mig. Måske elsker jeg for meget? Eller elsker jeg kun de mest fantastiske?

Mens jeg stod op i dag, lavede havregrød, afleverede børn, ryddede lidt op, ordnede vasketøj, lod mig interviewe, kørte til zoneterapi, kørte hjem, sov til middag, brugte 890kr jeg ikke har på kosttilskud (som jeg ikke ved om virker) – var jeg lam i hovedet og højre side af min tunge sov, og jeg danner ingen væske i munden i højre side. Jeg er konstant tørstig.

Men nogen siger, det er smagløs promovering af mig selv at jeg skriver det. De følger mig, holder øje med mig, håber jeg holder kæft. Ber mig om at holde kæft. Jeg tænker, mens jeg drypper mit tørre øje igen, hvad har de nogensinde udrettet som jeg vil lære? Jeg tænker mens jeg målrettet blinker 1000 gange igen (nu hvor jeg kan) og kikker til alle sider imens, hvad jeg kan lære af dem?

Jeg gider ikke engang tage teflondragt på mere. Jeg er ligeglad med dem. Hvis jeg skal have 28 sting i hovedet, bruger jeg dem som det passer mig. Jeg skal tjene penge. Nu!

Det koster 995 kr at gå til øjenlægen og jeg har ikke råd til at blive blind!

Der er utvivlsomt nogen som har det både bedre og værre end mig. Det interessante for mig lige nu, er mig! Min datter taler til mig igen. At jeg kan gå igen. At balancen på venstre tager over og jeg taber næsten intet nu. At jeg ved hvilket år vi er i. 2015! Og 7 fra 100 er 93. Det ved jeg og måske virker mit øje  i morgen? Måske om 4 mdr?

Almindelige mennesker er sgu da ligeglade om det var et Akustikus Nerinom. Og hvis man ikke kan koderne til sine Dankort og ved ved hvordan man tørrer sig på toilettet, er det da hovedet? Hjernen? Jeg gider ikke diskutere det mere og patientforeningen er især for dem som aldrig slipper det. Godt den er der. Jeg slipper det! Døv på højre (husk det nu, højre!)

Mine negle har aldrig været pænere. Jeg har ikke været så tynd i 20 år – Og hvad så? Jeg fik blærebetændelse, tandkødsbetændelse og jeg blev sur på min mor. som madede mig og holdt mig i hånden?

Kh Michelle

PS. Jeg har prøvet 3 gange at have ondt af mig selv. Det virkede ikke. Træning virker og jeg er (mest) glad!

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Jeg bliver aldrig mor

Jeg bliver aldrig mor

Jeg bliver aldrig mor – Det var en mærkelig besked at få, en meget definitiv én af slagsen, som vækker nogle dybe refleksioner. I dag er der dukket en lille afskeds følelse op i mig, en afsked med min fertilitet, med muligheden for at blive mor, også selvom jeg ikke ville benytte mig af den.

Ny duft fra The Body Shop: Honeymania

Ny duft fra The Body Shop: Honeymania

Honeymania bad- og kropsplejeserie dufter af forkælelse. Produkterne er lavet med Community Fair Trade honning fra den etiopiske regnskov

Bernie’s ZOO støtter kampen mod tortur

Bernie’s ZOO støtter kampen mod tortur

Bernie’s ZOO er gået sammen med DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur – om at skabe en eksklusiv t-shirt til begge køn. Ambitionen er at skabe øget opmærksomhed om DIGNITY’s verdensomspændende indsats,