Michelle Hviid: Jeg elsker

 

Michelle Hviid: Jeg elsker

www.michellehviid.dk

Forstår mennesker ikke hvad det siger om dem, når de ikke kan rumme, at jeg elsker igen? At jeg er swept off my feet, komplet og aldeles forelsket? Fordi DE ikke kan følge med?

Jeg har slettet, hvad nogle skriver, fordi det er så himmelråbende uforståeligt dumt det, de skriver. I mine øjne. Ingen skriver endnu noget jeg ikke ved?

Halvkærligt (men hånligt) siger de, “Du er god til at forelske dig” (med et usynligt spørgsmålstegn bagefter). Man venter på, at jeg forholder mig til det de siger.

Det gør jeg så nu. Ja. Han er pisseklog og sjov, modig og indsigtsfuld, intelligent og lækker – og min. Klart jeg hægtede mig totalt fast. Igen.

Jeg har aldrig været så forelsket. “Nååå”, siger skeptikeren (som ikke tør forelske sig, selv), “det sagde du også sidst”. Og så det kamuflerede spørgsmålstegn, man venter på at jeg forholder mig til det, de siger.

Jeg er sgu da ligeglad hvad normen er? Hvad folk som er bange tænker? Jeg har ingen drøm om at være ligesom dem. Bange. Jeg drømmer om at turde mærke efter, sige hvad jeg tænker, gøre mig umage. Være modig. Ansvar. Elske igen.

Den type menneske holder jeg øje med. De mest modige kan lære mig mest.

Man tårnet er frit, til dig der vil sidde deroppe hele livet, og se på mens jeg mærker, smager og ELSKER.

Sagen er den, at jeg er forelsket. Måske er det anden gang i mit liv, det føles som første. Jeg er 42 år, snart 43. Jeg tror han ved, at der har været mænd (ubestemt flertal) før ham.

Til mit bryllup frygtede jeg at det blev opdaget. Latterligt.

Og hvis det endelig er, så har jeg rørt ved 6 mænd på 20 år. Ikke mange i disse Tinder tider? Før det var der mange. Jeg kan næsten deres navne (hvis Anne hjælper mig).

Jeg er ikke den samme i februar 2015 (heldigvis), som jeg var i februar 2014. Eller i 1989. Jeg ændrer mig og insister på det – og jeg lader dem gå, som ikke tør mig, eller når de ikke kan følge med mere. Eller hvis de agerer bremse for mig i fart. Måske forstår jeg bedre mig selv nu! Nogle forlod mig. Av.

Jeg har aldrig været min mand utro, og jeg har altid lyst til ham. Hvem er med stadig, i et land som ifølge en rapport er nummer to (fra oven) i utroskab?

Der er sjældent plads til 3 eller mere i et velfungerende lykkeligt forhold og dermed bærer alle skyld? (Næsten)

Jeg udviklede mig mest da livet var værst.

Hyklere eller kedelige folk, glæd jer med mig, det gør de fleste. Jeg er i  øvrigt ikke heldig, at jeg har to børn med to mænd, det er pissebesværligt, og hvis vi skal have flere børn nu, bliver det med den au-pair pige ingen os har. Dem som har færrest regler er som regel størst. Dem som prøver at være store mennesker, er det tit ikke?

Jeg er modig og tør elske igen. Det som er farligst. Det er mig. Kærlighed er mig.

I øvrigt kan vi hvad vi kan, i kraft af dem vi møder og det vi gør. Handling.

Satans også at møde en jomfru nu….

Kh

Meget forelskede Michelle. Det har aldrig været mere rigtigt, jeg tror på os. Igen. Savner.

kærlighed

Kommentarer skrevet af andre
 • Charlotte

  25. februar 2015 kl. 11:34

  Hvor er det rigtigt. Er selv vanvittigt forelsket i en fuldstændig fantastisk mand. Jeg har tre børn, han har tre børn. Vi bor langt fra hinanden. Arbejder meget begge to. Jeg vil ham. Han vil mig. Vi får det hen. Tror på kærligheden. På hinanden og lykkes.
  Forelskelse er vidunderligt og skal nydes. Hver dag og helst hele livet.
  Lykke til dig Michelle fordi du er❤️

 • Majbrit

  25. februar 2015 kl. 08:56

  Tillykke med kærligheden, som finder dem, der tror på den

 • Helle

  25. februar 2015 kl. 08:35

  OG det skal du da bare blive ved med.
  Jeg beundre dig for dit mod og vilje, for jeg er en af dem der ikke “tør” og ikke ved om jeg kommer til at “turde” igen.
  Stort tillykke til dig og ham.
  Der er bare ikke noget bedre smukkere og mere vidunderligt end forelskelse og forelskelsen og alt hvad det medføre.

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
LoveRoad: Græsset er grønnest lige dér, hvor du vander det

LoveRoad: Græsset er grønnest lige dér, hvor du vander det

Hvad med alle os, der er i ægteskab/ forhold, og som elsker vores ægtefælle/ kæreste og gerne vil blive ved med det?

Kira Gall Henriksen: Sådan laver du Snickers

Kira Gall Henriksen: Sådan laver du Snickers

Opbevarer du dem i køleskabet, skal du være opmærksom på at chokoladen efter et par dage bliver grå i det.. Men helt ærligt. Hvor lang tid mon de holder?

Del 2: Sådan skaber du en jul, du kan lide

Del 2: Sådan skaber du en jul, du kan lide

Du kan ikke altid kontrollere omstændighederne, men du kan justere dine forventninger. Opslugt af dine egne følelser, dine tanker – dit eget drama med andre ord – spejler du alt op af dine egne behov og fluktuerende emotioner.