Opskrift fra Zoë: Tun sashimi med ris, forårsløg og sesamfrø

 

TunOpskrift fra Zoë: Tun sashimi med ris, forårsløg og sesamfrø

Her forleden lavede jeg denne sashimi anretning, som består af en skål ris med skiver af tun og finskåret forårsløg. Denne ret er meget populær i Japan, og spises om en slags fastfood.
Her følger opskriften.

100 gram sushiris
1 forårsløg
50 gram tun
ristet sesamfrø
Yamasa soja (less salt)

Risen koges som anvist på pakken.
Et forårsløg snittes fint og lægges i en skål vand i 10 minutter for, at fjerne den bitre smag.
Herefter lægges løgringene på et stykke køkkenrulle.
Tunen skæres i 8 tynde skiver.
Risen anrettes i en skål.
Løgringene placeres på midten, og tunskiverne placeres i skålen så risen er dækket.
Tunskiverne drysses med lidt sesamfrø.
Inden retten spises hældes lidt soja over.

En sund og velsmagende ret som er nem at lave.

www.sakana.dk – Club Gourmet
http://zoeescher.com – sushi og meget mereKort

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Mariakaisa: Er du senitiv overfor andres energier?

Mariakaisa: Er du senitiv overfor andres energier?

Min klient Henriette mærker rigtig meget, også andre mennesker. Det er en kæmpe fordel i hendes kreative, dygtige, skæve og fuldstændig fantastiske arbejde. Men det drænede hende også, som i helt vildt.

Niiahne Petersen: Livet er dyrebart

Niiahne Petersen: Livet er dyrebart

For 4 år siden fik jeg en svær borrelia infektion i mit centralnervesystem . Det har været en lang og lærerig rejse at gå fra at være (dengang) 39 år og til at blive en dement 89 årig på få måneder. Det har krævet umenneskelig vilje og udholdenhed at insistere på at blive rask igen. At være så tæt på kanten af livet, giver et særligt perspektiv.

GRATIS event: Bliv klog på japanske nudler med Zoë Escher

GRATIS event: Bliv klog på japanske nudler med Zoë Escher

Event med med Sushikok & Sake sommelier Zoë Escher. Kom og få en anderledes oplevelse lørdag den 9. januar 2016 når vi mødes for at se nærmere på de forskellige typer af japanske nudler, der kan købes i København.