Oreo isdessert a la Kira

 

Oreo isdessert a la Kira

Denne her isdessert, vil give dig et helt nyt syn på, hvad Oreos kan bruges til. Denne dessert slår de fleste isdesserter, jeg har prøvet. Den er nem at lave, men skal laves dagen før den skal bruges. Det er til gengæld det hele værd.

 

Ingredienser

Bund
3 bægre pasteuriserede æggehvide
1 pakke Oreokiks
1 tsk. bagepulver

Is
6 pasteuriserede æggeblommer
1 dl sukker
3 dl. piskefløde
1 pakke Oreokiks
3 tsk. vaniljepulver

Sådan gør du
Bunden
Pisk hviderne helt stive. Tilsæt bagepulveret. Vend forsigtigt de finthakkede Oreo i massen. Bag massen i en forvarmet ovn ved 200 grader i 15 min. Når bunden er færdig puttes den i fryseren, så den kan afkøle – det er bedst, hvis den er ”halvfrossen”, inden isen hældes på.

Isen
Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker til en tyktflydende masse. Pisk fløden til flødeskum.  Bland forsigtigt de to masser. Tilsæt de hakkede Oreo’s.
Begge ting hældes i hver sin springform, og stilles i fryseren i et døgn. Lige inden den skal bruges stilles isen oven på den lækre bund og kan nu nydes.

Tip
Det er super lækkert med noget hakket chokolade i både bund og is, evt. mintchokolade.Vil du gerne holdes ajour med hvad jeg laver af mad og søde sager, så følg med på Facebook på www.facebook.com/SundtogGodt

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Tini Owild: Sådan bliver du en kvinde med kant

Tini Owild: Sådan bliver du en kvinde med kant

Velkommen til tredje og sidste mail i mini-serien: Fra kone til kvinde med kant
Hvor kultursociolog Emilia Van Hauen har været så modig at stille op og være eksempel på hvordan du går fra ‘kone-klassisk-kedelig’ følelsen til ‘klassisk-nu-med-kant’ følelsen.

Lucy Lee: Stop verden jeg vil af!

Lucy Lee: Stop verden jeg vil af!

Jeg har brug for flere dage i løbet af ugen, hvor tempoet er langsomt – hvor jeg kan vågne og blive liggende i sengen i en time uden at foretage mig andet end at tænke tanker, blunde lidt og bare nyde varmen i dynen

Budding & andre dirrende desserter af Marie Holm

Budding & andre dirrende desserter af Marie Holm

Har du nogensinde smagt en hjemmelavet budding? Ikke sådan én, der kommer fra en pulverpose, men en smuk, skælvende cremesag af den slags, der er lavet på gammeldags manér af æg, sukker, mælk og fløde …