Rå bog om Raw Food
Rå bog om Raw Food
Raw Food er mere populært i Danmark end nogensinde. Raw Food-livsstilen handler om både bæredygtighed og bevidsthed, men er samtidig også en hip, social og afslappet livsstil med masser af farvestrålende og indbydende mad.
I dag ved vi, at opvarmning af mad nedbryder størstedelen af råvarernes næringskomponenter i form af enzymer, vitaminer og mineraler, hvorfor Raw Food ikke opvarmes over 42 grader. Den vitaliserende og livgivende mad tilfører derfor kroppen naturens egne næringsstoffer i reneste form. Og det kan mærkes! I form af mere energi, glød og glæde.
En nye, smukt illustreret bog Glød & Glæde med Rawfood henvender sig til alle med interesse for Raw Food, men ikke mindst dig, der ønsker en hjælpende hånd til at komme i gang på en nem og overskuelig måde. Du vil på bedste vis blive guidet ind i Raw Foodens verden, og alt, hvad du behøver at vide, er beskrevet i et jordnært og let tilgængeligt sprog. Bogen indeholder en grundig introduktion til Raw Foodlivsstilen krydret med personlige historier, masser af tips og teknikker samt en kostplan med tilhørende basis-ingrediensliste, som gør det nemt for dig at komme i gang med det samme – i dit eget tempo. Du finder desuden et hav af sansevækkende og nemme opskrifter, der hverken kræver eksotiske ingredienser eller forudgående investeringer i nye, dyre køkkenredskaber.
Om forfatteren
Vibeke Amdisen er Raw Food-coach og ernæringskonsulent og som en af Danmarks pionerer indenfor Raw Food-bevægelsen driver Vibeke klinisk praksis, hvor biologisk medicin og levende kost kombineres.
Forfatter: Vibeke Amdisen
Forlaget Saxo
Pris: 299,95 kr.
Titel: Glød & Glæde med Rawfood