Ronny Morris om Kvinder

 

Ronny Morris om Kvinder

Den danske musiker og sangskriver Ronny Morris er efterhånden ikke helt ukendt på den danske musikscene. I tidens løb har hans musik været brugt i kendte TV-serier, såsom “Brothers & Sisters”, “Ghost Whisperer” og “One Tree Hill” og i 2008 blev Morris udmærket ved The Hollywood Music in Media Awards for “Best Music in a Television Show” som et resultat af hans eksponering på amerikansk TV. I 2009 vandt han prisen for andet år i træk i Hollywood, hvor han modtog en udmærkelse for ”Best Production” ved selv samme award show, samtidig med at han blev nomineret som “Rising Star” i det Britiske musik magasin, The British Music Week.

Ronny er aktuel med sit debutalbum Sweet Silence, og Kvindetid har fanget ham til en lille snak dog ikke om musik men noget, der er meget vigtigere – nemlig kvinder.

Ronny, hvad fascinerer dig mest ved kvinder?
At jeg er tiltrukket af dem. Den magiske kraft de besidder, der åbenbart river fat i mig om jeg vil det eller ej. Det er jo noget besynderligt noget, de fleste af os vil nok mene, at vi er rimelig intelligente og er i kontrol, men når det lige kommer dertil, er det som om, at der er en større magt i os alle.
Deres omsorg. Jeg syntes kvinder er fantastiske til at drage omsorg, og specielt når vi taler om mødre og når børn er kommet til. Far er jo dejlig, men der er jo ikke noget der slår en kvindes omsorg, når verden syntes farlig eller vi er kommet galt af sted.
Deres hengivenhed. Den måde en kvinde kan støtte sin mand, trods hun ikke altid er enig og han til tider må synes som en komplet idiot ud på de åbne jagt marker, men trods flere fejl gentagenede gange, står hun ved hans side og giver ham tro, håb og kærlighed så han formår at fortsætte.
Deres styrke. Jeg har selv haft oplevelsen af stærke kvinder i mit liv og må sige, at jeg synes kvinder skal gå igennem mere i den her verden end os mænd. De skal stå imod mændene, der er på evig jagt, og stadig kunne være åbne, når den rigtige mand melder sig. De skal bære barnet og i dag mere end nogen side før, kunne springe op af barselsengen, med fuld makeup og sige, hey jeg er fit for fight, og jeg napper da også lige den der direktør stilling med. Jeg tager hatten af for kvinder, det er sgu ikke altid helt let.

Hvad undrer du dig mest over, at kvinder gør?
Det undrer mig oftest at kvinder ikke bruger direkte tale. Det handler om fornemmelser, “jeg siger et, men så mener jeg alligevel noget andet, men hey, han burde jo ha set det, for det har jeg da gjort opmærksom på i uger” Så bliver vi mænd lidt forvirrede :)

Det undrer mig også, at kvinder i stigende grad i dag har mere travlt med jobbet end med at være mor, når den tid kommer. Jeg er stor tilhænger af kvindens opgør med tidligere tiders klassekampe, lad os bare slå det fast, vi er lige og sådan bør det være. Men når det så er sagt, syntes jeg at unge kvinder i dag mere end nogen sinde før skal være superwomens. Jeg forstår godt hvis unge kvinder i dag føler stress over at skulle få børn og familie, for hvornår skal tiden findes hvis man samtidig skal jagte en karriere og være lige på med sine mandlige kollegaer.

Det værste jeg har hørt er kvinder sige, “nu kan jeg ikke vente med at komme tilbage på jobbet” midt i deres barsel. Det virker næsten som om det er smart at springe lige ud af sengen og tilbage på en forside af et modeblad, hvilket absolut er skabt af kvindernes egne selvbillede og dem de sammenligner sig med.:

Hvis du var kvinde i en uge, hvad ville du så lave?
Hahahaha……..jeg kan ikke lade vær med at tænke på Robert fra Langt fra Las Vegas, han ville sige, så ville jeg tage på mine patter, gå i damernes omklædning, og have sex med mine veninder….lol

Hvad er kvinder bedre til end mænd?
At få nuancerne med. At give plads til de store følelser og bringe elementer sammen som mænd syntes at udlade.
Kvinder er absolut bedre til at være mødre end mænd, når de vil det.
Og så er de perfekte til at skabe sociale rammer og bringe os mænd sammen, for virkeligheden er nok at vi mænd havde druknet i arbejde og ikke fået tid til at se venner lige så meget, som vi plejede.

Til sidst et velmenende men kærligt råd til kvinder fra dig?
Stop op, stå af toget og mærk efter. Du er kvinde – han er mand og det er helt ok. At være lige behøver ikke at være den samme. Der skal være plads til at være kvinde og mand. Nyd din kvindelighed og dyrk den, ha ikke travlt med at blive en mand selvom samfundet gerne vil lokke dig til det. Jo mere du er kvinde, jo mere kan vi være mænd, og når begge poler er til stede, så opstår der magi imellem os og der er harmoni og balance.

Læs mere om Ronny på
www.ronny-morris.com

På facebook www.facebook.com/pages/RONNY-MORRIS/35397330048

Hvad har andre sagt om kvinder?

Niels Rønnebech https://kvindetid.dk/niels-ronnebech-om-kvinder-3/

Robert Lubarski https://kvindetid.dk/kvindetid-robert-lubarski-om-kvinder/

Søren Stenderup https://kvindetid.dk/soren-stenderup-om-kvinder/

Prince of Love https://kvindetid.dk/prince-of-love-om-kvinder/

Youtube

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Malene Hasselblad: Tør du teste dine gener?

Malene Hasselblad: Tør du teste dine gener?

Den viden du får fra din genetiske analyse, kan have konsekvenser – også for andre end os selv, og dét er vigtigt at tænke over, inden du går i gang

Michelle Hviid: SUK

Michelle Hviid: SUK

Michelle Hviid:; Jeg fik lyst til at forsvare mig. Når man stikker snuden frem, kan man forvente et hak. Jeg må sige . at det her hug kom fra en blind vinkel

Kvindetid med Carina Heckscher

Kvindetid med Carina Heckscher

Jeg er Landsambassadør i Kvindenetværket WiB Danmark – her er vi over 350 kvinder i hele verden der kommunikerer online og også er super gode til at mødes til vores events