Sådan laver du din egen Bounty
Sådan laver du din egen Bounty
Opskrift af Frieda Linn www.friedalinn.dk
Bounty
Til ca 4-6 stk, alt efter størrelse
1/2 dl mandler
2 dl kokosmel eller kokoschips (naturel)
50 g dadler
1 tsk vanilje
1 stor tsk rå honning
4 spsk kokosmælk (den tykke cremede del – ikke “vandet”)
1 spsk kokosolie
1 spsk creamed coconut (produkt fra Cosmoveda)
100 g mørk chokolade, min.70% kakaoindhold
Fremgangsmåde:
Kør mandler, kokosmel, dadler, vanilje, honning og kokosmælk i foodprocessoren til ensartet masse.
Smelt kokosolie og creamed coconut og tilsæt blandingen.
Hæld massen i en form (foret med bagepapir) og sæt i fryseren. Når det er stivnet, løfter du “pladen” op og skærer ud i den ønskede størrelse barer.
Smelt den mørke chokolade over et vandbad og fordel ud over barerne. Sæt i køleskabet eller fryseren for at størkne chokoladen.