Sensommersalat
Sommeren er ved at slippe sit tag i Danmark. Men derfor kan du jo godt vælge, at holde lidt fast i den. Jeg gør det via min mad. Det varer lidt inden jeg overgiver mig til de tunge vinter retter. Tag ikke fejl. Jeg elsker de skiftende årstider vi har, men i det øjeblik at jeg giver efter på madfronten, så er det vinter.
Denne her salat er frisk og lækker og passer til al slags kød. Men den kan også spises uden nogen form for kød, da protein kommer fra osten og derfor mætter den godt.
Du skal bruge følgende:
Sensommer Salat
500 g tomater
1 rødløg
1 frisk løg med top eller 3 forårsløg
1 stor blok fetaost eller en PUK ost fra Netto
Friske basilikumblade
Peber fra kværn
Lidt olivenolie
Evt. hvid balsamico
Skær tomaterne i skiver og anret dem på et fad. Pil rødløget og skær det over inden du skærer skiver. Drys dem udover tomaterne. Finhak forårsløgene eller det friske løg og sørg for at bruge toppen også. Pluk osten og drys henover salaten. Drys med friske basilikumblade og krydr med peber.
Hvis du har lyst kan du lave en blanding af olivenolie og balsamico. Det giver det syrlige element. Og smager skønt sammen med. Ellers dryp lidt olivenolie henover salaten.
Jeg er vild med denne salat og laver den ofte. Den passer til så mange ting og hvis der er noget tilbage, så er det skønt at have med som frokost.
Har du lyst til at få en e-bog gratis med lækre opskrifter, så kig på www.sundtoggodt.dk og tilmeld dig ude i højre side. Det er smagsprøver fra min kommende bog. Vil du gerne holdes ajour med hvad jeg laver af mad og søde sager, så følg med på Facebook på www.facebook.com/SundtogGodt