Sinful: Hvor købes der mest sexlegetøj i DK – Uggerløse eller Kbh?

 

Sinful: Hvor købes der mest sexlegetøj i DK – Uggerløse eller Kbh?

Vi danskere bliver mere og mere eksperimenterende i sengen og bruger i stigende grad sexlegetøj til at opnå endnu bedre sex. Det bliver vi dagligt bekræftet i, i vores samarbejde med Sinful.dk.

Men er udviklingen den samme i hele landet?
Eller er sexlegetøj mere udbredt nogle steder end andre? Det satte Sinful.dk sig for at finde svaret på og resultatet er denne unikke undersøgelse, hvori vi ser nærmere på danskernes frække købsvaner.

by

byPå kortet ovenfor kan du se Danmarks mest sexede byer og se, hvordan din by klarer sig i forhold til resten af landet. Jo mørkere farven på kortet er, jo mere sexet er byen.

Green tick Undersøgelsen er baseret på data fra mere end 100.000 ordrer, der er bestilt via Sinful.dk. Resultatet er nået ved at tage udgangspunkt i omsætningen for hvert postnummer, dividere det med antallet af indbyggere i området og sammenligne det med landsgennemsnittet.

Green tickAlle data i undersøgelsen er behandlet 100 % anonymt, så du har altså ikke mulighed for at se, om det er dine naboer, der er blandt de frækkeste i Danmark. :)

Green tickHar du spørgsmål til undersøgelsen kan du altid kontakte os på service@sinful.dk

 

Fakta om Sinful.dk
Sinful.dk er Danmarks største erotiske webshop og hos os finder du altid markedets bedste og nyeste sexlegetøj.
Vores webshop er bygget på en solid overbevisning om, at alle, uanset køn, alder og seksualitet, kan få endnu bedre sex med sexlegetøj. Det afgørende er, at du får præcist dét, der passer bedst til dig, og derfor bruger vi hver dag vores store viden om sexlegetøj til at hjælpe og vejlede vores kunder, så vi sikrer os, at kunderne får de helt rigtige produkter.

Læs mere om Sinful her

 

 

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Tini Owild: ’Ja goddag –jeg vil gerne købe lidt mere kant’

Tini Owild: ’Ja goddag –jeg vil gerne købe lidt mere kant’

Kender du typen, der kan det der med at ligne en million Selv iført et par jeans, og en bluse fra H&M ser hun ikke bare godt ud, men KNALDGODT ud.

Nyt foredrag med Zoë Escher: Bliv bedre til at skabe resultater

Nyt foredrag med Zoë Escher: Bliv bedre til at skabe resultater

Foredraget henvender sig til dem, der gerne vil blive bedre til at skabe resultater. Det gælder både privatpersoner, selskaber og virksomheder. Så vidt jeg ved, har vi kun fået det her ene liv, så hvorfor ikke få mest muligt ud af den tid, vi nu her?

Egotrip på Maldiverne

Egotrip på Maldiverne

Egotrip på Maldiverne. Michelle Hviid er i paradis – hun er på ferie alene på Maldiverne. Sagde du max selvudfoldelse?