Sinful: Hvor købes der mest sexlegetøj i DK – Uggerløse eller Kbh?

 

Sinful: Hvor købes der mest sexlegetøj i DK – Uggerløse eller Kbh?

Vi danskere bliver mere og mere eksperimenterende i sengen og bruger i stigende grad sexlegetøj til at opnå endnu bedre sex. Det bliver vi dagligt bekræftet i, i vores samarbejde med Sinful.dk.

Men er udviklingen den samme i hele landet?
Eller er sexlegetøj mere udbredt nogle steder end andre? Det satte Sinful.dk sig for at finde svaret på og resultatet er denne unikke undersøgelse, hvori vi ser nærmere på danskernes frække købsvaner.

by

byPå kortet ovenfor kan du se Danmarks mest sexede byer og se, hvordan din by klarer sig i forhold til resten af landet. Jo mørkere farven på kortet er, jo mere sexet er byen.

Green tick Undersøgelsen er baseret på data fra mere end 100.000 ordrer, der er bestilt via Sinful.dk. Resultatet er nået ved at tage udgangspunkt i omsætningen for hvert postnummer, dividere det med antallet af indbyggere i området og sammenligne det med landsgennemsnittet.

Green tickAlle data i undersøgelsen er behandlet 100 % anonymt, så du har altså ikke mulighed for at se, om det er dine naboer, der er blandt de frækkeste i Danmark. :)

Green tickHar du spørgsmål til undersøgelsen kan du altid kontakte os på service@sinful.dk

 

Fakta om Sinful.dk
Sinful.dk er Danmarks største erotiske webshop og hos os finder du altid markedets bedste og nyeste sexlegetøj.
Vores webshop er bygget på en solid overbevisning om, at alle, uanset køn, alder og seksualitet, kan få endnu bedre sex med sexlegetøj. Det afgørende er, at du får præcist dét, der passer bedst til dig, og derfor bruger vi hver dag vores store viden om sexlegetøj til at hjælpe og vejlede vores kunder, så vi sikrer os, at kunderne får de helt rigtige produkter.

Læs mere om Sinful her

 

 

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Tandkroner til billige priser

Tandkroner til billige priser

Åh nej. Er den nu gal igen? Har du behov for en tandlæge, der er ekspert i tandkroner? Og er du lidt nervøs for den høje pris, tandlægen plejer at tage for lignende behandlinger? Så læs mere om tandkroner her. Der er nemlig gode råd og hjælp at hente fra eksperter, der er de billigste […]

Slip kreativiteten løs med keramik

Slip kreativiteten løs med keramik

Keramik er i dag en populær beskæftigelse indenfor den kreative verden, da du både kan blive udfordret, udviklet og styrke i din kreativitet. Stentøjsler er en af mest populære lertyper, der findes på markedet. Det er en populær lertype, da stentøjsler har et højt smeltepunkt og kan brændes ved 1200-1300 grader.

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Yarno lader dig aldrig gå ned på kvalitetsgarn

Dette indhold er sponsoreret Under coronapandemien har mange fået øjnene op for eller genfundet tiden og glæden ved at hækle og strikke. Det er en hobby, du kan hygge dig med, både alene og i selskab med andre; hvor langt de er kommet med deres projekter, eller hvilken ny teknik de benytter sig af er […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
By K. giver en hjælpende vinge til Anima

By K. giver en hjælpende vinge til Anima

Dyre- og menneskevelfærd ligger danske By K. meget på sinde. Derfor samarbejder neglelakbrandet nu med dyrevelfærdsorganisationen Anima om at skabe bedre forhold for høns i landbruget

Bliv Demensven

Bliv Demensven

Som Demensven er du med til at gøre Danmark demensvenligt. Du lærer om sygdommen og hjælper mennesker med demens i det omfang, du kan og har lyst til. I Danmark lever 70.000-90.000 mennesker med en demenssygdom. Heraf har cirka 45.000 med Alzheimers sygdom. Der er 14-15.000 nye tilfælde af demenssygdomme hvert år.

Karen Seneca: Græsset er grønnere et andet sted

Karen Seneca: Græsset er grønnere et andet sted

Jeg lærte lektien en formiddag, hvor jeg vågnede med tømmermænd og ikke orkede at gå til en venindens fødselsdagsbrunch.