Sommermad: Rødspættefilet i fad.
Sommermad: Rødspættefilet i fad.
Af Kira Gall Henriksen
Nu er vi i juni måned og det betyder, at vi kan sidde udenfor og grille og spise dejlig sommermad. En af mine favoritter i sommervarmen er denne simple ret, der tager 5 minutter at klargøre og 13 minutter i ovnen. Så bliver det vist ikke lettere.
Du skal til en person bruge:
1 rødspættefilet
100 gr. Cherrytomater
50 gr. Rødløg
Brøndkarse
Salt og peber
1 halv limefrugt
En lille smule olivenolie
Netto sælger geniale rødspætte filetter. 4 stk. der ligger i en lille pakke og som er lige til at tage fra enkeltvis. Genialt. Nå men tilbage til retten.
Tag en rødspættefilet og kom den i et ildfast fad. Kom cherrytomaterne i en skål og kom en lille smule olivenolie henover. Vend tomaterne rundt i olien. Hæld dem henover fisken. Skær rødløget i tynde ringe og drys ligeledes henover fisken. Tilsæt salt og peber.
Kom det hele i en 130 grader varm ovn i 13-15 minutter.
Når fisken er færdig presses lidt limesaft henover og der pyntes med brøndkarse. Simpelt, let og lækkert.
Vil du gerne holdes ajour med hvad jeg laver af mad og søde sager, så følg med på Facebook på www.facebook.com/SundtogGodt