Spareribs a la Zoë
Zoë Escher: Jeg elsker spareribs, jeg kan godt lide at sidde at gnave i et stykke ben med kød på. Her følger opskriften.
3 spareribs
1 hvidløg
1 tsk. ingefær
2 spsk. solsikkeolie
5 dråber sesamolie
1 spsk. Worcestershire sauce
6 spsk. soja
2 spsk. honning
Hvidløget presses og ingefæren skrælles og rives fint.
Alle ingredienserne blandes i en skål og hældes i en plastikpose.
Spareribs marineres i 3 times. Posen vendes et par gang i løbet af timerne.
Spareribs og marinaden hældes i et fad, der dækkes med stanniol og steges i ovnen i en ½ time ved 150°.
Stanniolen fjernes og spareribs steges videre i 15 minutter, mens de vendes et par gange. På den måde får de en let karamellisering.
www.sakana.dk – Club Gourmet
http://zoeescher.com – sushi og meget mere