Squashkage med avokado glasur a la Lise
Squashkage med avokado glasur a la Lise Møller Andresen
Tilberedningstid : 60 Minutter
Ingredienser
3 økologiske æg
100 g økologisk smeltet smør
2 dl fuldfed kokosmælk
2 spsk tahin
1 håndfuld cashewnødder
2 dl kokosmel
1 dl havregryn (tåler du ikke gluten, kan du bruge glutenfri havregryn eller tage 1 dl ekstra kokosmel)
5 medjoul dadler
1 moset banan
1 revet squash
50 g grofthakket chokolade (85 %)
1/2 tsk vanilje
1 tsk kanel
1 tsk kardemomme
1 knsp salt
Topping:
2 avokadoer
1 dl sukrin melis
Saft fra 1/2 øko citron
Vanilje
Instruktioner
- Blend æg med kokosmælk, vanilje, kanel, kardemomme og salt
- Tilsæt kokosmel, havregryn, tahin og dadler
- Blend det hele sammen
- Mos bananen kom rør den i (blend ikke).
- Ibland revet squash og grofthakket chokolade