Sussanne Wexø: Misforståelser – In the holy name of spirituality

 

Sussanne Wexø: Misforståelser – In the holy name of spirituality

IMG_4275

Jeg har ikke længere tålmodighed til visse ting!  Ikke fordi jeg er arrogant, men simpelthen fordi jeg er nået til et sted, hvor jeg ikke vil spilde mere tid med det, der mistrives eller sårer mig.“
(Citat: Meryl Streep)

Uh, jeg elsker denne beslutsomhed i dette statement, og hvor ville det dog gavne mig, hvis jeg også begyndte at efterleve disse kraftfulde sætninger nu. Jeg har nemlig nok været lidt for sød, lidt for accepterende, lidt for forstående og måske endda lidt for spirituel?

Kan man virkelig være det?
Måske!

Måske kender du det fra dig selv?
Jeg har, ligesom så mange andre, set mig selv i et højere lys.
Jeg har mediteret mig ind i et større perspektiv, hvor jeg har kunnet finde fred og se det bedste i alt og alle.
På denne vis har jeg kunnet tilgive meget og bære over med meget.
Måske har jeg i virkeligheden dæmpet mine menneskelige behov, fordi jeg har været, (og stadivæk er) så bevidst om min spirituelle essens.

Jeg har en virksomhed, som især beskæftiger sig med indre velvære, meditation, mindfulness og livets smukkeste indre (og ydre) nuancer. Jeg har haft et helt radioshow omkring dette, og jeg kalder det hele for VISIONS FOR MODERN SPIRITUALITY.
Jeg elsker livet, og alle livets paletter – herigennem spiritualitet tilpasset det moderne liv.

Jeg har netop afholdt en hel særlig uge med spirituel selvfordybelse, og fik nedfældet grundtankerne til dette indlæg, som jeg vil nyde at dele med dig, fordi du måske kan bidrage med din særlige vinkel.

JEG MENER NEMLIG, AT VI OFTE HAR MISFORSTÅET VORES SPIRITUELLE KALD I DENNE MENNESKELIGE ERFARING.

For mig er der ingen tvivl!
Jeg har ofte søgt – og modtaget de smukkeste beviser for den sjælelige bevidsthed i vores smukke menneskeliv.
Jeg kender indgående til oplevelsen af forbundethed -og oplevelsen af adskillelse.

På dybeste plan i vores væren er vi alle forbundet. Vi er energi og bevidsthed, som kan opleves som smukkeste vibrationer igennem menneskelivet.
Men vi er også MENNESKER, og som mennesker er vi bundet i og af vores krop. – Vores smukke krop og tempel, som er perfekt skabt og indrettet efter denne menneskelige erfaring og oplevelse, som vi befinder os midt i.
Vise mennesker har ofte udtalt:

” Vi er ikke mennesker, der har spirituelle oplevelser, men spirituel væren med fysiske oplevelser! ”

Denne udtalelse rummer en vidunderlig dybde, men kan samtidig medføre underfundige indviklinger, misforståelser og et svigt af os selv.
Der er nemlig noget vigtigt på spil, som vi ikke må glemme!

VI MÅ VÆRE SÆRLIG OPMÆRKSOMME PÅ, HVORFOR VI LEVER!

Hvis vi kun skulle være oplyste sjæle, hvorfor så overhovedet denne fysiske erfaring?
Glemmer vi ikke en væsentlig pointe, når vi tror, at vi skal forsage egoet og andre vidunderlige menneskelige nuancer?

Vi har et kald, og noget særligt, som vi må erfare, mens vi er her.
Hvis vi tror, at vi skal være frelste sjæle, som i øvrigt er umuligt i menneskeskikkelsen, så bygger denne overbevisning på misforståelser.

MISFORSTÅELSER  – IN THE HOLY NAME OF SPIRITUALITY!

Som mennesker er vi nuancerede og fyldt med følelser. ALLE mulige følelser, og det er dem, som gør paletten varieret og smuk.
Vi oplever lys og mørke, had og kærlighed, fred og uro  – og alle nuancerne imellem.
Vi oplever uendelig tillid, og vi oplever begrænsninger – og egoets snerende bånd.

Ja, vi har disse nuancer, og vi har egoet, som noget af det allermest menneskelige overhovedet!
Hvis vi ikke oplevede disse kontraster, så ville vi ikke opleve dybden, lærdommen i frustrationerne, glæden og friheden. Vi har vores menneskelige frie valg, som i virkeligheden er grundstenen i al menneskelighed.

Jo´jeg har efterhånden erfaret og lært en vigtig lektie, som jeg endelig har taget til mig.

Det har været smerteligt, og derfor deler jeg min erfaring, som du måske kan bruge?

Jeg har lært lektien, for jeg har vendt kinden til, mange gange…
Jeg har healet mig selv, mens jeg er blevet svigtet af mig selv,  – fordi jeg har ladet mig svigte af andre.
Jeg har fortalt mig selv, at jeg er 100% kærlighed 100% af tiden, men jeg glemte, at jeg også er menneske med passion, længsler og kærlighed til de menneskelige nuancer.
Jeg har blokeret mig selv fra oplevelsen af at lade blodet bruse og hjertet banke vildt, fordi der var noget på spil. ‘Ikke i min spirituelle oplevelse, men i min menneskelige.
Vi har som mennesker modtaget denne fødsels – gave. At kunne opleve temperament og ustyrlige kræfter! ‘Og det er en gave!

DEN ALTOVERSKYGGENDE KÆRLIGHED OG TILLID FAVNER ALT, OG HEALER ALT.

´Dette er jeg ikke et sekund i tvivl om, at den gør. Men i det øjeblik, hvor vi ikke er 100% forbundet med vores højeste selv, så opleves det som en svien på den menneskelige krop. For sådan er det også at være menneske!

Vi kan mærke alt det, der svier, det der gør ondt, det der larmer og det der ikke føles rigtigt.
Det der netop får kinderne til at blusse, hjertet til at banke og det smukkeste ego til at træde i karakter.

Jeg tror, at vi skal lære at elske os selv så meget som menneske, at vi kan nyde disse menneskelig nuancer.
Vi skal lære at bære vores menneskelige oplevelse, som vi ikke bør forsage, mens vi vender den anden kind til.
Vores smukke ego er menneskeligt og passer på os i denne oplevelse.
I menneskelivet er vi født alene, vi har vores frie vilje, og når vi forlader menneskekroppen, gør vi også dette alene. Jeg oplever længslen efter at vende hjem i spiritualiteten, men lad os nu udleve vores kald, og lære at nyde vores menneskelige erfaring.

DERFOR VIL JEG NU AFSLUTTE DETTE STATEMENT PÅ DENNE MÅDE:

Jeg vil tillade mig at elske mig selv så meget, at jeg vil nyde mine menneskelige oplevelser og handle herefter.
Jeg vil kende min frygt og mistillid, på sammen måde som min intuition, – og på denne måde have fuld tillid til hele livet.
Jeg vil respektere denne livsoplevelse og være ærlig i mine følelser. Lufte dem højt for mig selv, og endda også overfor andre.
Jeg vil ikke nøjes, men spille på hele paletten.
Jeg vil stadig nyde min spirituelle frihed og væren, og jeg vil samtidig ære mit ønske om at være i denne menneskelige form og oplevelse.

Jeg vil leve livet fuldt ud!!!”

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Katrine Axholm: Utilfredse klienter i min praksis

Katrine Axholm: Utilfredse klienter i min praksis

Det er ikke altid rart at skulle kigge på sig selv i stolen hos mig. Hvis man kommer ind af døren og har besluttet sig for at blive skilt, fordi man synes den anden er en idiot, en vatpik eller en krænkende stodder, så er det provokerende at få af vide, at man selv har en andel i det der foregår.

Forfatter Lilja Scherfig om had i familien

Forfatter Lilja Scherfig om had i familien

Min far slog hånden af sin far, da jeg var lille. Vi er opdraget til at hade vores farfar. Det er noget underligt noget, dét med at blive opdraget til at hade en person. Skal børn virkelig overtage forældrenes had? Skal de overtage andre menneskers følelser? Og meninger?

Lise Møller: Mødet med mig selv

Lise Møller: Mødet med mig selv

Lise: Jeg vil gerne lukke jer ind i mit allerhelligste og fortælle jer en historie om mig som menneske, om verdenen, himmelen og alt det imellem som ingen kan føle på, måle eller veje Så lad mig fortælle jer om mit møde med to kvinder. To kvinder, med bankende hjerter og en sjælelig kontakt udover det sædvanlige. Rikke Rasmussen, clairvoyant, medie og reikihealer og Lykke Larsen, clairvoyant og astrolog.