The Wedding Planning: Blomsterne

 

The Wedding Planning: Blomsterne
Når man planlægger sit bryllup, er der nogle elementer, der indgår i det samlede billede, som man kan være meget fleksibel med. Et af de elementer er blomsterne.

Udgiften til blomsterne kan være en stor post på budgettet, men også her kan man udnytte fleksibiliteten. Grunden til at blomsterne er en fleksibel del af planlægningen, er at de kan være mange steder med mange af dem, eller få steder og i mindre omfang. Og prisen kan naturligvis justeres ved at justere på mængden af blomster.

Brudebuketten
Et sted, hvor man nok sjældent kan forestille sig at undvære blomsterne, er i brudebuketten. Brudebuketten er et must for de fleste, og forståeligt nok. Brudebuketten giver for det første den nervøse brud noget at holde i, så man ikke kan se det, hvis hun ryster på hænderne. Brudebuketten kan kastes med eller lægges på en slægtnings grav efter brylluppet. Man kan også beholde brudebuketten, men i så fald må man ikke sætte den i vand. Gammel overtro siger nemlig, at ægteskabet bliver kort, hvis brudebuketten sættes i vand. Brudebuketten i sig selv koster fra 1000 kroner og opefter afhængig af størrelse og hvilke blomster, der bruges.
Brystbuketter til brudgommen, forloveren og brudens far er også et sted, hvor man ikke bør spare. Det er en af de ting, der sammen med brudebuketten binder nøglepersonerne sammen. Men man kan her vælge bare at have en enkelt blomst uden fyld eller bånd. Så er der sparet lidt, hvis det er det, man fokuserer på.

Her kan der spares
Buketter til brudepigerne er noget, jeg personligt kunne rådgive et brudepar til at spare væk, hvis der er fokus på udgifterne. Især hvis der er tale om voksne brudepiger. Igen er det dog rart, at have noget i hænderne, når nervøsiteten sætter ind. Her kan man dog erstatte buketten med en flot clutch, som man også kan bruge igen senere. Hvis brudepigerne er børn, kan det betyde meget for dem, at de får lov til at bære en buket ligesom bruden, som jo er den smukkeste i verden.
I Danmark er det ikke så udbredt, at man selv medbringer blomster til udsmykning af kirken. Ofte er kirken smukt dekoreret i sig selv. Men hvis man medbringer blomster, er det typisk enkelte blomster i de holdere, der i nogle kirker er for enden af stolerækkerne. Og når man nu ikke er der så længe, er det også et sted man kan spare lidt penge. Det er nok også her, at gæsterne lægger mindst mærke til blomsterne.

Lokalet
Så kommer vi til dekorationen af lokationen, altså der hvor festen skal holdes. Her kan man tillade sig at være rigtig kreativ. Hvis man har et farvetema i brylluppet, kan blomsterne være med til at binde farverne sammen. F.eks. brudebuket, invitationer, bordkort, menuer og blomsterdekorationer i samme farver.

Less is more
Men pas på; når man har et farvetema, skal man huske at less is more. Det er fint med en rød tråd, men man må ikke overdrive. Forestil dig at være gæst til et bryllup, hvor alt er f.eks. lyserødt inklusiv skjorter eller slips på de mandlige nøglepersoner. Alt i lyserødt er måske lige i overkanten. Så alt med måde, når det kommer til farverne. Og det gælder også blomsterne.  Det er flot med nogle store dekorationer på bordene, specielt hvis man har dækket op ved store borde. Men man skal også passe på, at det ikke kommer til at ligne en botanisk have. Vælg en stil eller en type blomst og hold jer til den. Og her skal valget selvfølgelig helst gå igen i brudebuketten, brystbuketter og dekorationerne.

Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Prince of Love om Kvinder

Prince of Love om Kvinder

Prince of Love: Tag du trygt en pjækkedag, alt bliver godt alligevel, sig fuck det og skænk dig en Bailey

Charlotte Egemar Kaaber: Set udefra har du alt det, der burde gøre dig lykkelig

Charlotte Egemar Kaaber: Set udefra har du alt det, der burde gøre dig lykkelig

Den version af lykken vores forældre og samfundet har præsenteret for os, er ikke nødvendigvis vores.

Sofia Manning: Hvem er din heltinde?

Sofia Manning: Hvem er din heltinde?

Sofia Manning: Hvem er din heltinde? Din indre helte-historie gemmer på din power. Sådan får du den frem i lyset.