Tini Owild: Lad din bagdel være din fordel

 

Tini Owild: Lad din bagdel være din fordel

Du er unik. Vi er alle en blanding af to menneskers gener, som i en eller anden mere eller mindre tilfældig blanding ender med at give os den krop og det udseende, vi bliver født med.

Hvis vi nu lige ser bort fra, hvad man i dag er i stand til at foretage sig af diverse kirurgiske indgreb, så er vores udseende noget, vi må lære at leve med og få det bedste ud af. Det kan være, at du har et karaktertræk, der ved første øjekast ikke er noget, man ville ønske sig i dåbsgave. Men ved at arbejde med din opfattelse af det, kan sådan et karaktertræk faktisk ligefrem blive dit varemærke og noget, du absolut ikke ville være foruden.

Tag fx Jimmy Jørgensens modermærke. Det er meget sandsynligt, at Jimmy i sine unge år ikke var særlig begejstret for sit modermærke, men i dag er det blevet hans brand, og vi kan ikke forestille os ham uden det. Og hvad med Barbra Streisand og hende store næse? Kan du forestille dig hendes profil med en lille spids kikseprikker? Eller Cindy Crawford uden hendes heldigt placerede modermærker? Nej, vel?

Jeg ville ligne Agnetha Fältskog fra Abba
Da jeg var seksten år, og Abba var på sit højeste, ville jeg med djævlens vold og magt ligne Agnetha Fältskog med hendes lange glatte lyse hår. Selv havde jeg fra naturen hånd fået tildelt et kæmpe krøllet rødt hår. Jeg brugte rigtig mange år af min ungdom på at affarve, glatte og trække krøllerne ud med diverse kemikalier. Hvilket resulterede i en – ja, ’frisure’ er næsten så meget sagt, men i hvert fald et hår, der hverken var krøllet, glat, blond eller rødt, men noget meget uklædeligt midt imellem, og jeg var aldrig rigtig tilfreds. Det er lang tid siden nu, og i dag elsker jeg mit hår, præcis som det er. Det pudsige er, at det nu er blevet mit brand. Nu kan jeg med et stort smil tænke tilbage på alle de anstrengelser jeg måtte igennem for at nå til den erkendelse.

Din unikke fordel
Så har du fregner i hele hovedet, fyldig numse som Jennifer Lopez, mellemrum imellem tænderne som Lauren Hutton, eller er du rødhåret, så vis det frem, understreg det og stå ved det. Dæk ikke fregnerne med foundation, lad krøllerne krølle og vrik med numsen. Lign dig selv, med den unikke fordel, at så ligner du ingen andre.

Tiniøvelse: Find DIN specialitet
Hvad er specielt ved dit udseende, stort som småt?
Hvad vil andre sige er specielt ved dit udseende?
Hvis du ikke allerede fremhæver det, hvordan kan du så gøre det?

Måske har du ikke tænkt over de her ting før, og det kan være lidt svært at stille ind på den kanal. Men bare ved at have lavet øvelsen har du taget hul på tankegangen, og det er det første vigtige skridt.

AT ELSKE SIG SELV ER BEGYNDELSEN PÅ EN LIVSLANG ROMANCE”
– af Oscar  Wilde, 1854-1900
Held og lykke med det

Læs om Tini og hendes Stylecoachuddannelse på www.stylewise.dk

Kvindetid artikler
En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Mænd der opdrager kvinder: Kvinder er det rene vanvid!

Mænd der opdrager kvinder: Kvinder er det rene vanvid!

Robert Lubarski: Kvinder er det rene vanvid! – derfor elsker jeg kvinder!

Brevkasse: Start af egen virksomhed

Brevkasse: Start af egen virksomhed

Brevkasse: Start af egen virksomhed. Når du skal håndtere frygten, så sæt dig delmål, og tag én dag af gangen, så du ikke skal forsøge at overskue et ende resultat, som du alligevel ikke kan forudse.

Malene viser Danmarks skønneste sommerhus

Malene viser Danmarks skønneste sommerhus

Jeg har et helt specielt forhold til det sommerhus, det ejes nemlig af en rigtig god veninde, som ofte lader os låne huset. Jeg har tilbragt mange timer og ferier i det dejlige hus og jeg elsker det