Tini Owild: Min veninde er hamrende god til det – men den evne ejer jeg desværre ikke

 
Tini Owild: Min veninde er hamrende god til det – men den evne ejer jeg desværre ikke
Allerførst – og helt kort:I de her dage kører jeg ’spar flere hundrede kroner’ introduktionstilbud på mit splinternye online-forløb ’Fra Ok Til Lækker Med Kant’, hvor du får 12 nøgler der, hver og en, åbner op til din lækkerhed og det til en pris, der er lavere end bare to af de fejlkøb, du har bagerst i skabet.

LÆS MEGET MERE HER!

Er det ikke lige noget for dig, fordi du har fuldkommen styr på din stil, så kan det være dine veninder vil være begejstret for at komme med på rejsen til tilbudspris. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at dele denne mail, eller et af mine opslag, som du finder her på Facebook. 

Hvem ved, måske vinder en af dine veninder juice-retreatet til Marrakech!

(Og ja, det er et online-kursus. Det betyder, at du kan sidde derhjemme foran din egen computer eller med din tablet og se det. Du kan starte når du vil, se det i det tempo, du vil – og alle de gange, du vil).

Og hold da op – interessen er helt, helt overvældende!

Kvinder i alle aldre, fra alle dele af landet (selv et par håndfulde fra Norge og en enkelt i Dubai) har allerede købt det og er i fuld gang med at revolutionere deres egen personlige stil.

You go girls!

Men …

Skal man egentlig besidde et særligt medfødt talent for at blive sin egen stilekspert?

Det spurgte – lad os kalde hende Mette – mig om i en mail i går.

Hør her, hvad hun skriver:

’Kære Tini – jeg er vildt fristet af at tage med på din forvandlingsrejse, for jeg er nok noget nær verdens kedeligste kvinde. Men jeg tænker om ikke, det er spild af penge?

Mener du virkelig – med hånden på hjertet – at jeg kan lære at klæde mig mere kreativt og spændende på – et kursus!? Min veninde er skide god til det, men det talent besidder jeg bare ikke.’

Her er mit svar:

Kære Mette (og dig, der har det på samme måde)!

Hvordan lærte du at cykle?
At binde dine snørebånd?
At spise med kniv og gaffel?

At have god stil er ikke lig med ’det skal jeg være født med en særlig evne for at kunne’.

Jo, der findes altid den der veninde, som ligner en million, fordi hun bare kan det der med at købe et bælte i Føtex og et par sjove øreringe i H&M – og så er hun (igen) festens midtpunkt.

Men det er en teknik.
Der kan læres.
Nemt.
Også af dig.
Uanset hvor håbløs, du selv synes, du er til det lige nu.

Virkelig.

Hør her hvordan:

Når din veninde mandag morgen sætter sin cocktailkjole fra festen i Lørdags sammen med et par sneakers, en skindjakke og et groft tørklæde, gør hun det fordi, hun instinktivt ved, hvad det udtryk giver hende.

Når din veninde liiige sætter et smalt ORANGE bælte i taljen til hendes mørkeblå blazer.

Eller når din veninde mixer en feminin blondetop fra Zara med rå army bukser og ballerinaer.

Så gør hun det fordi, hun ’bare ved’ at det er fedt.

Men det er en simpele teknikker.

Og de er så nemme at aflure, at du vil grine.

De teknikker lærer du i kurset.

Du lærer hvordan du finder din stilkerne og hæver dit lækkerhedsfølelse med flere procent.

Du lærer, hvordan du ved at tilføre bare én farve, ændrer dit look fra småkedeligt til wauv!

Du lærer, hvordan du sætter mønstre sammen på en måde, så dine
veninder ikke kan lade være med at spørge, ’hvad du har gjort!?’

Du lærer hvordan et par billige øreringe eller en halskæde til 30 kroner fra Glitter, kan spare dig for bunkevis af nye kjoler og andre tøjkriser.

Du lærer hvordan du skaber det dyreste og mest eksklusive look ved at blive i samme farveskala, men mixe materialer (helt uden det overhovedet har været dyrt).

Og du lærer hvad du kan gøre med dit hår og din makeup, så du ligner en million. Selv i dine gamle slidte jeans. (Og så meget mere)

Det er bare teknikker.

Hør her, hvad nogle af de kvinder, som testede kurset for mig, fik ud af det:

’Jeg tør i langt højere grad end før mikse farver og mønstre. Lige nu har jeg en grøn kjole og sort/hvid stribet cardigan på. Cardiganen er et køb inspireret af kurset, fordi jeg nærmest ikke havde mønstre i mit skab. Kun ensfarvet tøj!’ Anne-Mette Thordal-Christensen, 30 år.

‘Jeg udnytter meget mere det tøj jeg har. Sætte flere mønstre sammen. Sætte flere farver sammen. I det hele taget er jeg blevet klart bedre til sammensætning, også stilsammensætning.’ Birita Káradóttir Matras, 27 år

’Jeg har fået øjnene op for hvor mange sæt tøj jeg faktisk har! Jeg kan style i forskellige retning – jeg har et godt overblik over mine accessories, da jeg har taget billeder af ALT (smykker, sko, tasker, bælter, tørklæder) og lavet mit eget lille katalog inddelt efter de seks stilkerner. Det er en kæmpe hjælp!’ Charlotte Eieroff, 45 år

Det er ikke talent. Det er teknik. Få alle teknikkerne (og tricksene) i mit nye online forløb

Er du klar til at lære det, din veninde kan?

Er du klar til at se, hvad du i virkeligheden kan få ud af det tøj, du har?

Er du klar til at blive en kvinde med kant og så meget mere personality?

‘Hvordan foregår det helt præcist?

Hver 14. dag får du en nøgle med inspiration, vejledning og guiding til hvordan du skruer op for din lækkerhed, step by step.

Du har altså god tid til at udforske materialet før du får en ny nøgle.

Skulle du have brug for mere tid end de 14. dage, gemmer du bare den næste nøgle, til det præcist passer dig og dit tempo. Så der er ingen krav eller grund til stress.

Læs mere om ALT det du får her!

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Spareribs a la Zoë

Spareribs a la Zoë

Zoë Escher: Jeg elsker spareribs, jeg kan godt lide at sidde at gnave i et stykke ben med kød på. Her følger opskriften på Spareribs a la Zoë. Nemme at lave og smager ummmm

Mød Mariakaisa og Sølvi: Når hesten coacher

Mød Mariakaisa og Sølvi: Når hesten coacher

Mavefornemmelse skal forstås konkret. I maven opfanger hesten følelsers vibrationer. Og dét bruger vi i arbejdet med mennesker.

Kvindeklumme af Karen Seneca: Elsker, elsker ikke

Kvindeklumme af Karen Seneca: Elsker, elsker ikke

Han skrev smukke i sms. Det er det samme som “Jeg elsker dig” -Ikk?