Tiramisu – Den frækkeste dessert jeg kender
Tiramisu – Den frækkeste dessert jeg kender
Du skal bruge:
6-8 personer
3 æg
100 g sukker
250 g mascarpone
3 spsk. Marsala
200 savoiardi (ladyfingers)
2 dl. stærk, kold kaffe
Pynt:
1 spsk. kakao
50 g reven mørk chokolade
Brug pasteuriserede hvider og blommer.
Start med at piske æggehviderne. Starter du med blommerne og sukkeret, risikerer du at der sidder fedtstof tilbage på piskerisene og så kan æggehviderne ikke blive stive.
Pisk blommerne med sukkeret indtil du har en luftig cremet masse. Tilsæt mascarpone og pisk videre. Tilsæt marsala og fortsæt med at piske.
Vend de stive æggehvider i æggeblommeblandingen forsigtigt, så luften bevares.
Dyp savoiardi-kagerne hurtigt i kaffe og læg dem lagvis med cremen i et fad. Slut af med at lægge cremeblandingen hen over.
Dæk fadet og sæt det i køleskabet et par timer.
Server tiramisuen med et drys kakaopulver og riv en lækker chokolade henover for at få mere fylde i smagen.
Velbekomme
Har du lyst til at få en e-bog gratis med lækre opskrifter, så kig på www.Sundtoggodt.dk og tilmeld dig ude i højre side. Det er smagsprøver fra min kommende bog.
Vil du gerne holdes ajour med hvad jeg laver af mad og søde sager, så følg med på Facebook på