Vi brygger viol-likør med Mariakaisa
Uge 1
100 friskplukkede violblomster uden stilk 1 lækker vaniljestang (spar ikke på kvaliteten her) 1 flaske vodka
Uge 2
100 friskplukkede violblomster mere
Uge 3
5 dl rørsukker 1 dl vand
Læg de første 100 blomster i et sylteglas sammen med vaniljestangen, som du lige flækker inden. Hæld vodkaen over og lad det trække en uge. Kom så de næste 100 violblomster i glasset, og lad det trække en uge mere.
Kog en sukkerlage af sukker og vand og lad den køle ned. Sig violer og vaniljestang fra og tilsæt sukkerlagen. Lad den gerne stå endnu en uge, og server.
Gerne blandet i forholdet 1 del likør til 5 dele champagne.
Min skønne have Jeg har så meget brug for ro og alenetid. Det får jeg på mange måder, bl.a. ved at gå rundt i min have og rode, eller bare nyde alt det der vokser og gror. I weekenden gik jeg også en tur, og heldigvis huskede jeg at tage mit kamera med og jeg deler gerne min skønhed med dig. Du kommer med på forårstur lige her
Mariakaisa
www.mariakaisa,dk