Zoë besøger Timm Vladimirs Køkken

 

Zoë besøger Timm Vladimirs Køkken

Af Zoë Escher www.sakana.dk

Du vandt programmet Masterchef i 2011, hvad har det betydet for dig?
Masterchef har betydet rigtig meget for mig. Jeg har lavet mad på lad os kalde det højt hjemmeniveau i over 30 år, men i den sæson af Masterchef, som jeg var med i, fik vi lov at prøve kræfter med mad og teknikker på Michelin-niveau. Det var så fedt og åbnede virkelig mine øjne for en helt ny verden. Jeg fik en masse viden og lyst til at eksperimentere med mad på en ny måde, men først og fremmest gav det mig modet til at leve min passion ud.

Du har nu startet kokkeskolen ”Timm Vladimirs Køkken”, hvor fik du idéen?
Jeg har længe haft lyst til at lave noget, der forener min passion for mad med min erfaring med at formidle, som jeg har fra tv-branchen. Jeg har egentlig aldrig rigtig haft lyst til at åbne en restaurant – jeg vil ha med mennesker at gøre, ikke stå gemt i et køkken, det er ikke min natur. En dag blev jeg pludselig kontaktet af nogle venner, der i dag bor i USA og havde været på super skægt madkursus derovre. De spurgte, om ikke vi skulle åbne en madskole sammen i Valby, og det kunne jo ikke passe meget bedre til mine drømme.

Hvad er tankerne bag kokkeskolen?
Timm Vladimirs Køkken er et alternativ til at gå ud at spise med venner, familie eller med ægtefællen. Her møder du andre madinteresserede mennesker, som også har lyst til en hyggelig aften i byen med gode køkkentips og lækker mad, du selv har lavet. Vi har ordnet alt det kedelige for dig (kartoffelskrælning osv.), men du skal selv stege, koge, bage og smage til under kyndig vejledning af dagens underviser. Man står to og to sammen og bliver altså ikke delt op i hold. Det betyder at man er med til at lave alle retter, ikke kun en af dem. Når en ret er blevet lavet, spises den, vi drikker et glas vin og hygger os, og derefter går vi videre med at lave næste ret og så fremdeles.

Hvad er dine planer med kokkeskolen?
Der er mange planer med mit nye køkken. Det skal være et vibrerende og levende madhus med spændende madaftener, smagninger og masterclasses. Kort sagt, alt hvad der er madrelateret og hyggeligt, i en uformel og afslappet atmosfære. Vi har f.eks portvinssmagning i december, et kursus, hvor vi lærer dig at lave en fuld gourmet nytårsmenu, som du så kan gå hjem og lave selv nytårsaften for dine venner, vi har mandeaftner med bøf og bajere på programmet, italienske aftener og så vores faste onsdagskurser, “Mad til én”, hvor singler kan komme og lave lækker mad sammen med andre madglade mennesker.

Læs meget mere om Timm Vladimirs Køkken på  http://timmvladimirskoekken.dk/Kort

 

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Sensommersalat

Sensommersalat

Sommeren er ved at slippe sit tag i Danmark. Men derfor kan du jo godt vælge, at holde lidt fast i den. Jeg gør det via min mad. Det varer lidt inden jeg overgiver mig til de tunge vinter retter

Tini Owild: Ved du, at du har den perfekte krop?

Tini Owild: Ved du, at du har den perfekte krop?

Jeg har ikke altid været glad for min krop. Jeg var lang, tynd og ranglet da jeg var yngre og havde ingen bryster (læs a-skål), blev kaldt vaskebræt, strygebræt og nedløbsrør (ja, grin du bare) men det var altså ikke sjovt, når jeg nu havde glædet mig til at få lidt mere kvindelige former og så ingen fik.

Michelle Hviid: Jeg er blevet til Niels Erik

Michelle Hviid: Jeg er blevet til Niels Erik

Niels Erik var det første serielt monogame menneske jeg nogensinde mødte. Det var der ikke sat ord på dengang, dengang var han bare sær.