Zoë Escher: Bliv bedre til at skabe resultater
Zoë Escher: Bliv bedre til at skabe resultater
For et par uger siden afholdte jeg et gratis foredrag ”Bliv bedre til at skabe resultater”, som webinar.
En af deltagerne sad i en svær situation og havde en del spørgsmål.
Hun havde bedt sin chef om at blive sagt, da hun sad i en arbejdssituation som ikke var holdbar. Nu stod hun så uden job, og ikke vidste hvad hun så skulle.
Mulighederne er mange – pause, iværksætteri, nyt job eller et job i en ny branche.
Hvad med økonomien, omgangskredsen og hvad vil det næste naturlige skridt være?
Jeg gav hende forskellige råd til, hvordan jeg skaber resultater trods svære odds, og hvordan jeg håndtere ukendte situationer.
Som samtalen skred frem, kunne jeg høre en lettelse, hun blev så glad og vidst præcis, hvad hendes næste skridt skulle være.
På baggrund af hendes glæde og begejstring, har jeg lavet en Facebook side, hvor jeg deler gratis gode råd og tips flere gange om ugen. Da jeg også synes, at andre også skal have glæde af dem.
Facebooksiden hedder ”Bliv bedre til at skabe resultater”.
www.facebook.com/pages/Bliv-bedre-til-at-skabe-resultater/1552751944954785?ref=hl
Om Zoë Escher
I 2001 startede jeg på kampsporten kendo, hvor jeg trænede primært i Danmark og i Europa og modtog undervisning af japanske instruktører.
Kampsporten bragte mig til Tokyo på træningsophold, hvor jeg fik mulighed for at træne på Tokai University, som er Japans mest prestigefyldte universitet for kampsportsudøvende studerende og Tokyo’s bedste kendo-klub.
Desværre gennemgik jeg en knæoperation i 2005, som fik den konsekvens, at jeg ikke kunne fortsætte med træne Kendo.
2006 besluttede jeg at rejse til Los Angeles og blive uddannet til sushikok hos den japanske kendiskok og ejer af California Sushi, Academy Toshi Sugiura. Som en del af uddannelsen skulle vi lave catering til kendisser og filmselskaber i Hollywood.
Faglige resultater:
Vurderet kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin ”TÆNK”.
Udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013.
Opnået en økonomisk vækst i sin virksomhed på 75-100 % om året under finanskrisen.