Zoë Escher: Holder onsdagssneglen endnu?
Zoë Escher: Holder onsdagssneglen endnu?
Det er mange år siden, at jeg sidst har spist en onsdagssnegl, så jeg lagde vejen for bageren i Sankt Peders Stræde i København.
Jeg havde fuldstændig glemt, hvor store deres snegle er. Det er jo et helt måltid i sig selv, og de flyder det meste af en lille tallerken.
Jeg købte en friskbagt snegl med glasur, jeg har aldrig rigtig været tilhænger af almindelig sukker som topping. Sneglen jeg købte er præcis, som jeg husker den. Cremen er ikke for sød, der er masser af kanel og de har sparet på smørret.
Ellers kan det for mit vedkommende bliver lidt for meget.
Der er kun et at sige, onsdagssneglen fra bageren i Sankt Peders stræde holder endnu. Det er en velsmagende klassiker der ikke går af mode.
Læs mere om onsdagsneglen og bageriet i Skt Peders Stræde
http://www.aok.dk/restaurant-og-cafe/sankt-peders-bageri-aps
http://www.krak.dk/f/sct-peders-bageri:66769767/1453-københavn-k
PS Det er onsdag i dag.
Kærligs hilsen Zoë
http://zoeescher.com/