Zoes historie: Sådan blev jeg reddet fra et liv i smerter

 

Zoes historie: Sådan blev jeg reddet fra et liv i smerter

Zoe har en vigtig historie at fortælle dig, hvis du har ondt i kroppen, er i smerter og føler dig hæmmet kropsligt i din hverdag. Sådan havde hun det nemlig også. Men så fandt hun en kur som gør at hun i dag er smertefri. 

Lad mig starte med at spørge dig om noget: Er du en af dem, der går og har ondt i din krop? I form af gensidige spændinger, der bare ikke vil slippe? Eller har du måske ligefrem smerter eller skader i din krop?

Tænk hvis du kunne være fri for dine smerter og spændinger, om bare 3 måneder!! Hvordan ville det være for dig? Tænk hvis du kunne begynde at komme tilbage til den tilstand du havde, før din krop begyndte at gøre ondt. Hvad ville du så begynde at lave ? Hvordan ville du bruge din krop? Hvordan ville din hverdag se ud, kontra den måde den ser ud på lige nu ?

Jeg havde smerter og kunne næsten ikke gå

Førhen kunne jeg intet af det jeg kan nu. Jeg kunne næsten ikke gå. Pga skader i min krop. Faktisk pga yoga og fordi at jeg overhørte min krops signaler for hvile. Jeg arbejdede 40-50 timer i ugen og lavede yoga hver dag. Jeg trænede, løb og cyklede. Jeg blev ofte forkølet, fik hurtigt spændinger, hvis ikke jeg lige huskede min yoga praksis, jeg drak enorme mængder af the med al for meget sukker i, spiste slik hver dag og levede livet i overhalingsbanen. Fart på. Det kan kun gå for langsomt med at få succes, penge og den krop jeg længtes efter.

Der skete bare det modsatte. For jeg lyttede ikke til min krop. Jeg lyttede til mit hoved og kørte bare derud af. Det gjorde at de små sygdomme i hverdagen (forkølelser, ondt i halsen, influenza) og de små spændinger i hverdagen (let hovedpine, lidt ondt i nakken, besværlig lænd, udfordringer med mine knæ) blev til langvarig sygdom, stress, smerter og til sidst skader der lagde mig ned, sammen med svær depression og selvmordstanker.

Jeg kunne ingenting og var sygemeldt i 6 måneder

Det var kun fordi at systemet pressede mig ud i arbejde, at jeg ikke var sygemeldt i længere tid. For rask, det var jeg ikke. Dog har jeg et sind, der gør at jeg aldrig giver op. Jeg nægtede at vende tilbage til mit gamle liv, som havde gjort dette ved mig. Eller den person jeg var og det JEG havde gjort ved MIG. Jeg er af natur nysgerrig på kroppen, mennesker og livet generelt og det viste sig at være vejen ud af dette smertehelvede. Både fysisk og mentalt. Jeg besluttede mig for at undervise i yoga. I min tid som sygemeldt havde jeg brugt yin yoga og meditation til at komme i kontakt med mig selv og finde ud af hvorfor jeg var endt, hvor jeg var. Jeg følte jo at jeg gjorde alt det rigtige.

Jeg fandt ud af at det at presse sig selv, aldrig er godt. Heller ikke i yoga. Faktisk slet ikke i yoga. Jeg mærkede at det var en helt anden måde at den her form for yoga skulle laves, hvis den skulle hjælpe mig ud på den anden side, af den tilstand jeg var i nu. Jeg kom i kontakt med hvor meget i mit liv, jeg blev drænet af. Jeg så hvor lidt passion, glæde og sommerfugle i maven jeg havde.

Jeg ønskede noget mere og noget andet

Så jeg satte mig for at jeg ville leve af at undervise i yoga og få mig den erfaring og viden det krævede, for at få mit eget op at køre. Jeg brændte for at få budskabet ud, om den her blide måde at helbrede kroppen på. Yoga gjorde mig glad og jeg mærkede passionen, glæden og sommerfuglene i maven vokse, i takt med at jeg fik yogahold op at køre. Inden for en måned, havde jeg 18 hold om ugen. Og var selvforsørgende igen, efter 6 kritiske måneder, både personligt og økonomisk. Folk fik de vildeste resultater, ud af den her måde at lave yoga på.

Jeg underviste i yin yoga, Hatha yoga, Astanga yoga og Flow yoga. Folk kom til mig og skrev til mig hvordan deres spændinger og smerter forsvandt, på bare en enkelt uge. Fortalte mig hvordan deres skader, blev mindre og mindre, for hver gang de lavede yoga. Fordi at de nu kom i kontakt med dem selv, under selve yogaen og kun gjorde det som deres krop havde brug for. Jeg begyndte at se på andre, hvad man rent faktisk kan med den her metode. Den her blide tilgang til kroppen.

Så jeg blev igen nysgerrig. Hvad er det der gør at vi kommer helt derud? Hvor vores kroppe gør så ondt og til sidst næsten intet kan? At vi kommer til skade og bliver syge? Måske endda ender med kroniske tilstande i kroppen. Og hvad er det der rent faktisk virker, i det her?

Er det kun yogaen eller ligger der mere i det? 

Jeg kiggede på min undervisning og de snakke jeg havde med mine deltagere på mine hold og så en rød tråd. Det var også de ting jeg sagde under undervisningen, der gjorde at folk kunne slippe spændinger, smerter og skader, på så kort tid. Samt at jeg stort set aldrig viste, hvad min krop var i stand til. Jeg undergjorde stillingerne, for at gøre det tydeligt for mine deltagere, at det er fuldstændig ligegyldigt hvor langt ned i en given stilling du kan komme, for det handler om DIN følelse i DIN krop. Og vi er åbenbart indstillet sådan, at vi vil kunne det, andre kan. Især vores undervisere. Så efter alle disse år med undervisning, research og nysgerrighed på, hvordan vi bliver smertefrie, har ført til mit online forløb “Nyd dig smidig og smertefri”.

Jeg ved at du kan blive smertefri og fri af dine skader og spændinger, så de ikke længere hæmmer dig i din hverdag. Og ikke nok med at du kan blive fri for dine smerter, skader og spændinger i din krop, du kan nyde dig fri af dem. Det er faktisk den eneste langvarige løsning, efter min overbevisning og erfaring. Efter at have undervist i over 10 år nu, har jeg set den langvarige effekt hos mine kunder. Ikke bare mig selv. Det kræver en omlægning af dit liv, at nå hertil. Hvor du kører dig selv ind til siden, væk fra overhalingsbanen og bliver en del af søndagsbilisterne. På daglig basis.

For rent faktisk at blive smidig og smertefri, må du arbejde med dig selv

Både fysisk og mentalt. De ting jeg sagde under min undervisning, er også en del af mit online forløb “Nyd dig smidig og smertefri” og er blevet til en hel “Guide til din krops sprog”, så du altid kan slå op og se, hvad din krop prøver at fortælle dig, ud fra en given fysisk udfordring. Så gennem meget meget blid yin yoga, mentale øvelser og det at at lære din krops sprog at kende, kan du nå dertil, hvor din krop kommer tilbage til sin naturlige tilstand igen. Der hvor du kan begynde at leve det liv du ønsker og drømmer om. Det liv hvor du kan det, du måske kunne førhen, men ikke kan lige nu.

Som jeg startede med at skrive, kunne jeg næsten ikke gå pga skader i min krop. Jeg var deprimeret og sygemeldt. Jeg har siden da, ikke været langtidssyg og de sygdomme der kommer i hverdagen, varer aldrig lænegere end et par dage. Jeg har aldrig smerter i min krop og mine skader mærker jeg intet til mere. Og de små spændinger og små dagligdags sygdomme der kommer, det er fine tegn til mig, fra min krop, om at det er på tide at drosle endnu mere ned og huske min indre søndagsbilist. Der er intet vi skal nå og alt er muligt. I det rette tempo, vel og mærke ;)

Mit navn er Zoe og jeg er indehaver af Yoga Fra Hjertet, hvor jeg underviser i yin yoga og har kvinder og mænd i forløb, som har virkelig mange smerter og skader i kroppen, og som jeg hjælper med at få det nydelsesfuldt i kroppen og blive smertefri. 

Vil du være en del af mit onlineforløb og blive smidig og smertefri på bare 3 måneder, så kan du læse mere her. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til mig på yogafrahjertetzoe@gmail.com 

”Jeg giver mine allervarmeste anbefalinger til Zoe. Hun er en yoga-mentor og hendes evner til at læse og forstå kroppen er helt vildt fantastiske. Jeg har lavet yoga med Zoe ved flere lejligheder og jeg har aldrig mødt en lærer, som hende. Hun er en formidabel yogalærer, livsvejleder og et menneske, der er gjort af noget helt særligt englestøv og visdom, der rækker langt ud over de flestes. 

Zoe har enorme indsigter i kroppen og sjælen og hvordan vi som mennesker kan leve fra vores kerne og dermed i vores storhed – både fysisk og mentalt. Hun er en fantastisk guide. Hun ser mennesker på en helt særlig måde – rent, råt og nøgent. Det er magisk at blive set af Zoe. Det er magisk at have hende som lærer. Tro mig. Du kommer til at få det godt med hende som din rejseleder. – Din Sundhedsmentor Viktoria Handberg www.dinsundhedsmentor.dk 

Skriv din egen kommentar
Kvindetid artikler
Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Din bedemand hjælper dig trygt i mål med begravelsen, så det bliver en smuk afsked

Dette indhold er sponsoreret Det er en stor ære at kunne arrangere en smuk, værdig og ikke mindst kærlig afsked for et elsket familiemedlem, som skal begraves, bisættes eller have sin aske spredt. Hos Lavendla Bedemand på Amager er der mange års erfaring, som fortæller, at det for en enkelt person kan være en uoverskuelig opgave at […]

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

De bedste tips til at vedligeholde dine guldsmykker og bruge dem hver dag

For at bevare den skønhed og glans, som guldsmykker har, er det vigtigt at vedligeholde dem. Så kan de nemlig kaste lys over ethvert outfit.

Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Marie Steenberger: Sammen kan vi klare alt

Marie Steenberger: Sammen kan vi klare alt

Så sent som i sidste uge fortalte en klient mig, at ikke engang hendes mand vidste, at hun kastede op på toilettet og havde gjort det i de 12 år, de havde været sammen.

Forårsfornyelse – find inspiration her

Forårsfornyelse – find inspiration her

Nye tider er på vej, og findes der en skønnere måde at skyde foråret i gang på end en god omgang shopping? Her kan du få inspiration til dine forårskøb, og mangler du en gaveidé til eksempelvis valentinsdag, så kan du også roligt kigge med.

Flere kvinder vælger cyklen – af gode grunde

Flere kvinder vælger cyklen – af gode grunde

Som kvinde kan det måske være svært at finde den helt rigtige motionsform, som både er udfordrende, interessant og sjov på samme tid. Svaret kan ligge i cyklen, som for mange giver nogle fantastiske motionsoplevelser, hvor der også er plads til sjov undervejs.