Seneste artikler
Berlin – en dag i Kreuzberg
Kreuzberg er et boblende miks af studerende, håbefulde kunstnere, vandpiberygende tyrkere og en global sværm af ny-berlinere
10 kendetegn ved en ægte gentleman
En ægte gentleman kan være svær at finde disse dage. Som samfund er vi generelt blevet mere egoistiske og fokuserede på vores egen vej gennem livet, hvilket begrænser overskuddet til at følge idealerne, der er grundlæggende for det at være en gentleman.
MALENE: SØREN OG JEG LAVEDE MINE LIVRETTER HJEMME I MIT KØKKEN
Jeg er stadig vild med hjerter i flødesovs, men min mormor er her ikke mere, og jeg har selv prøvet at lave det, men jeg får det fysisk dårligt ved at stå og ordne hjerter… jeg HAR prøvet! Derfor kastede jeg udfordringen videre til Søren.
Mette Glargaard: Tiltrækker du narcissister?
Mennesker, som bliver ofre for narcissister, har en tendens til at ville “fixe”, så den gode stemning kan vende tilbage – og det kan du holde op med. Læn dig tilbage og mærk efter om den anden tager ansvar, undskylder og ændrer adfærd – og hvis ikke, må du sætte en grænse og fjerne dig.
Tini Owild: Sådan bliver du en kvinde med kant
Velkommen til tredje og sidste mail i mini-serien: Fra kone til kvinde med kant
Hvor kultursociolog Emilia Van Hauen har været så modig at stille op og være eksempel på hvordan du går fra ‘kone-klassisk-kedelig’ følelsen til ‘klassisk-nu-med-kant’ følelsen.
Få opskriften på Pulled Pork
Sidste weekend lavede jeg pulled pork. Jeg er vild med smagen og endnu mere vild med konceptet. Det er fantastisk gæstemad
Pernille Samsø: Man møder da ikke op i hættetrøje hos Mærsk!
Hvordan klæder du dig, når du skal til jobsamtale? Synes du påklædning og salgstale hænger sammen?
BOLIGCIOUS: INVITATION TIL FÆLLESSPISNING MED FEAST
Jeg var til et middagsarrangement i en privat lejlighed, som jeg aldrig havde været i før, sammen med mennekser jeg ikke kendte. Stedet er Nørrebro, lejligheden er Allan Torps, middagen var kreeret af Mira Arkin – konceptet hedder FEAST, og du er hjertelig velkommen.
Louise Rønde Olesen: Tid til sommerstatus?
Sommeren er for mig et afbræk i hverdagen, som giver stof til eftertanke. Det er tid til at gøre status over de mål, som jeg satte mig ved nytåret
Trine Baadsgaard fra bogen NØJSOM – om brug af rester
Jeg får næsten kvalme, når jeg tænker på, hvad jeg har smidt ud af mad igennem årene. Ikke bare direkte fra tallerkenen, men også fra køleskabet, fordi jeg aldrig fik råvarerne spist, selvom det var intentionen til at begynde med.