Seneste artikler
Kristina: Velkommen til min blog
Jeg har haft en spiseforstyrrelse igennem rigtig mange år siden jeg var 15 år gammel til for knap et år siden og jeg er i dag 35 år. Det er dejligt der er kommet så meget fokus på emnet og jeg vil gerne være med til at skabe endnu mere fokus og fortælle at det kan lade sig gøre at vinde kampen selv efter så mange år.
Birgitte Baadegaard: Mænd og kvinder på arbejde
På en stor nordisk ligestillingskonference i København i 2013 formastede jeg mig til at foreslå i plenum, at der vel også – ud over opdragelse og sociale konstruktioner – lå en vis mængde biologi til grund for dem, vi er. Mit forslag affødte et ramaskrig, og i en senere afstemning fik min pointe sølle 5,6 % af stemmerne over listede årsager til forskelle mellem mænd og kvinder.
Kvinder og kæledyr: Anna Thygesen
Ibsen følger mig uden snor og sidder fint udenfor butikkerne på Amagerbrogade. Jeg har trænet hende. Det tog mere end 14 dage og nogle kilo Netto frikadeller.
Christina Bendix: At være i de andres hønsegård
Jeg har været en pleaser – ja til et 13 tal. Sådan helt alvorlig dygtig til det. Jeg var über dygtig til at være i de andres hønsegård, og tage hensyn til alle andre end mig selv. Og hvorfor så det? Hvorfor er det, at så mange af os har så pokkers travlt med at please røven ud af bukserne?
Trine Baadsgaard: Min Mor er nøjsom i ordets allerfineste forstand, og hun er en kæmpe inspiration for mig
Det kan for det meste godt betale sig at være nøjsom, og der er mange måder at spare lidt på pengene i husholdningen. Hvis man synes det kan være svært, så kan man få stor hjælp med “Nøjsom”. Læs i dag om Trines Mor, der er nøjsom i den allerfineste betydning af ordet.
Kira Gall Henriksen: Sådan laver du Snickers
Opbevarer du dem i køleskabet, skal du være opmærksom på at chokoladen efter et par dage bliver grå i det.. Men helt ærligt. Hvor lang tid mon de holder?
Pernille Melsted: Retreat KUN med fokus på den lyse skygge
For første gang laver jeg et kursus, der KUN fokuserer på de lyse skyggesider. Faktisk er det et retreat. Jeg laver det ikke alene. For jeg ved, at de her ting, ikke bare skal forstås i hovedet. De skal mærkes – og integreres – i kroppen. Derfor har jeg allieret mig med Louise Bruun, som virkelig er en passioneret kapacitet, når det gælder krop.
Majken Matzau: Står du også til rådighed døgnet rundt?
Konsekvensen af altid at stå til rådighed – eller blot at føle, at vi gør det – er, at der altid står en dør åben i vores bevidsthed til udfordringerne i vores omgivelser. Dette skaber et konstant, murrende alarmberedskab (læs stress) i vores nervesystem, som igen gør, at vi aldrig helt kan hellige os Nuet.
Konkurrence: Vind Sofia Mannings bog ”Mit hemmelige forhold til mad”
Manning Inspire og Kvindetid udlodder Sofia Mannings bog ”Mit hemmelige forhold til mad”. I mere end 10 år havde Sofia et hemmeligt forhold til mad, og i den nye bog, som er hendes hidtil mest personlige bog, fortæller hun om sin vej ind i et sandt slankehelvede og om vejen ud igen.
Sussanne: Tror du kun, at du er god nok, hvis andre siger det?
tress og præstationsræs rammer de fleste, og man siger ofte, at det er ansvarsbevidste, præstationsmennesker og perfektionister der lider mest af stress. Dog vil jeg sige, at det er svært at komme udenom i et samfund, hvor vi bedømmer og bedømmes konstant.