Mad og lækkerier
Marengskager fra Toscana – Brutti e buoni
De stammer fra Toscana og her kaldes de Brutti e buoni, hvilket betyder ”Grimme og gode” fordi de trods deres udseende smager godt.
Marie Holm: Farmors Vaniljekranse
I dag har vi noget rigtig guf til læserne – nemlig opskriften på Marie Holms Farmors vaniljekranse – Mandler, masser af smør, en hel kværnet vaniljestang og rosenvand er nogle af ingredienserne i de her vaniljekranse, som vil blæse dig bagover – de smager himmelsk.
Her er en let løsning til aftensmaden, der letter ”ulvetimen”.
Selv med de bedste intentioner holder det sjældent mere end et par uger allerhøjst en måned, og så er du tilbage i den gamle rytme igen med at finde på ideer til aftensmaden i ulvetimen efter endt arbejdsdag. Men det kan du ændre på nu.
Lise Møller: Opskrift på den bedste brownie
Jeg elsker at bage kage. Mest elsker jeg at ramme den helt rigtige smag og konsistens, særligt når det er med de bedste råvarer jeg kan komme i nærheden af! Og nu har jeg altså nailet den bedste brownie – med hjemmelavet chokolade og cremet cashew-nødde topping.
Konkurrence: Vind en plads på ”Sushikursus for begyndere”
Deltag i konkurrencen om 4 pladser til det populære kursus ”Sushi for begyndere” (værdi 595 kr. per styk).
Du skal blot at svare rigtig på spørgsmålet, som du finder i forlængelse af artiklen om Sushikok & Sake sommelier Zoë Escher.
Boligcious: Opskrift på lækker og nem citronmåne med lemon curd
Vi har eksperimenteret lidt med den klassiske Citronmåne – Det i sig selv er ret fantastisk, jeg er nemlig ikke stærk i at bage kager. Det her eksperiment endte med et så lækkert resultat, og lækkerhed deler jeg ALTID med dig!
MALENE: SØREN OG JEG LAVEDE MINE LIVRETTER HJEMME I MIT KØKKEN
Jeg er stadig vild med hjerter i flødesovs, men min mormor er her ikke mere, og jeg har selv prøvet at lave det, men jeg får det fysisk dårligt ved at stå og ordne hjerter… jeg HAR prøvet! Derfor kastede jeg udfordringen videre til Søren.
Få opskriften på Pulled Pork
Sidste weekend lavede jeg pulled pork. Jeg er vild med smagen og endnu mere vild med konceptet. Det er fantastisk gæstemad
Lav mad fra alle verdenshjørner med Lonely Planet
Lær at lave pho-nam-suppe fra Vietnam, britiske scones, djævelsk stærk thai-karry, japansk takoyaki og meget, meget mere.
Hvad er sake? Kom på sake-kursus med Zoë
Sake er ikke bare sake. Udvalget af sake er enormt, det svare sig til vinudvalget i Europa. Der findes mange forskellige typer af sake, sake som egner sig til snack, forret, hovedret eller dessert. Der findes også sake med bobler, der minder om champagne.