Mad og lækkerier

Kira Gall Henriksen: Chili cheese cornbread

Kira Gall Henriksen: Chili cheese cornbread

Få opskriften på vidunderligt amerikansk brød, der også er velegnet til ost og hvidvin, hvis du ikke fejrer Thanksgiving.

Malene fra Boligcious: Totaloplevelse i Kählers Restaurant

Malene fra Boligcious: Totaloplevelse i Kählers Restaurant

Må jeg godt lige anbefale dig en skøn oplevelse? Et besøg i et eventyr, samt en tidsrejse tilbage til 50′erne og en lækker frokost.

Kiras vidunderlige minestrone

Kiras vidunderlige minestrone

Smag til med hvidløg, kørvel og pas på med eksempelvis oregano. Så ender du med en minestrone der smager af pizza

Zoë Escher: Sushikurser for børn

Zoë Escher: Sushikurser for børn

Som noget helt nyt udbyder jeg sushikursus til børn, der interesserer sig for sushi, og som har lyst til at lære at lave velsmagende sushiruller

Sensommersalat

Sensommersalat

Sommeren er ved at slippe sit tag i Danmark. Men derfor kan du jo godt vælge, at holde lidt fast i den. Jeg gør det via min mad. Det varer lidt inden jeg overgiver mig til de tunge vinter retter

Lækkerier fra Zoë: Traditionelle japanske Ramen nudler

Lækkerier fra Zoë: Traditionelle japanske Ramen nudler

Sushi kok Zoë Escher giver os sin opskrift på Traditionelle japanske Ramen nudler m forårsløg, champignon, tofu, tang og æg.

Zoë Escher: Holder onsdagssneglen endnu?

Zoë Escher: Holder onsdagssneglen endnu?

Jeg havde fuldstændig glemt, hvor store deres snegle er. Det er jo et helt måltid i sig selv, og de flyder det meste af en lille tallerken

Lav din egen California Roll

Lav din egen California Roll

Et styks california roll. Grunden til, at det lige netop bliver den, er, at den kan laves uanset om du bor i nærheden af et fiskehandler eller ej.

Kira: Chokolade med peanutbutter og banan

Kira: Chokolade med peanutbutter og banan

Tag dem ud og overtræk dem med smeltet chokolade og sæt dem i fryseren igen i ca. 3 timer. Og så sætter du tænderne i dem. For pokker de smager godt.

Spareribs a la Zoë

Spareribs a la Zoë

Zoë Escher: Jeg elsker spareribs, jeg kan godt lide at sidde at gnave i et stykke ben med kød på. Her følger opskriften på Spareribs a la Zoë. Nemme at lave og smager ummmm