Mad og lækkerier
Kira Gall Henriksen: Chili cheese cornbread
Få opskriften på vidunderligt amerikansk brød, der også er velegnet til ost og hvidvin, hvis du ikke fejrer Thanksgiving.
Malene fra Boligcious: Totaloplevelse i Kählers Restaurant
Må jeg godt lige anbefale dig en skøn oplevelse? Et besøg i et eventyr, samt en tidsrejse tilbage til 50′erne og en lækker frokost.
Kiras vidunderlige minestrone
Smag til med hvidløg, kørvel og pas på med eksempelvis oregano. Så ender du med en minestrone der smager af pizza
Zoë Escher: Sushikurser for børn
Som noget helt nyt udbyder jeg sushikursus til børn, der interesserer sig for sushi, og som har lyst til at lære at lave velsmagende sushiruller
Sensommersalat
Sommeren er ved at slippe sit tag i Danmark. Men derfor kan du jo godt vælge, at holde lidt fast i den. Jeg gør det via min mad. Det varer lidt inden jeg overgiver mig til de tunge vinter retter
Lækkerier fra Zoë: Traditionelle japanske Ramen nudler
Sushi kok Zoë Escher giver os sin opskrift på Traditionelle japanske Ramen nudler m forårsløg, champignon, tofu, tang og æg.
Zoë Escher: Holder onsdagssneglen endnu?
Jeg havde fuldstændig glemt, hvor store deres snegle er. Det er jo et helt måltid i sig selv, og de flyder det meste af en lille tallerken
Lav din egen California Roll
Et styks california roll. Grunden til, at det lige netop bliver den, er, at den kan laves uanset om du bor i nærheden af et fiskehandler eller ej.
Kira: Chokolade med peanutbutter og banan
Tag dem ud og overtræk dem med smeltet chokolade og sæt dem i fryseren igen i ca. 3 timer. Og så sætter du tænderne i dem. For pokker de smager godt.
Spareribs a la Zoë
Zoë Escher: Jeg elsker spareribs, jeg kan godt lide at sidde at gnave i et stykke ben med kød på. Her følger opskriften på Spareribs a la Zoë. Nemme at lave og smager ummmm