Mad og lækkerier
Turen går til Japan eller?
Turen går til Japan eller? Vi lever i en tid, som er meget urolig især i Europa og USA. Et af de steder, hvor der stadig er meget fredeligt er Japan. Japan ligger lidt isoleret fra resten af verden. Torsdag den 12. januar 2017 holder Zoë Escher et 2 timers foredrag ”Kom tæt på Japan”.
Juleklassiker fra Kvindetid: Malenes hvide glögg
En juleklassiker fra Kvindetid: Malenes hvide gløgg. Er du ikke specielt begejstret for gløgg med trætte rosiner og mandelsplinter, men elsker hyggen ved varme drikke, så læs med her.
Zoë Escher: Hvad ønsker du at bidrage med i 2017?
Som skribent på kvindetid.dk, ønsker jeg at 2017 bliver et år med oplevelser, inspiration og glæde. Derfor har jeg lavet en lille kampagne til læserne i december måned. En julegave til et af mine japanske madkurser, foredrag eller skønne produkter fra webshoppen, kan være en god start på 2017.
Zoë Escher: Hvad er en japansk omakasemenu?
I Japan har man et begreb der hedder omakase. Omakase betyder, at det er kokken som bestemmer menuen og, hvad der bliver serveret lige netop den aften. Læs mere om, hvad Zoë skriver om denne spændende menu.
Tiramisu – Den frækkeste dessert jeg kender
Tiramisu – Den frækkeste dessert jeg kender. Endnu en skøn opskrift, der ikke er til at stå for, fra Kvindetids madskribent, Kira Gall Henriksen
Efterårslækkerier: Lav macarons a la Kira
Lav Macarons som i Frankrig – børnene vil elske det og så er det en genial og velsmagende værtindegave
Lykkes Pumpkin Pie
Traditionen tro bringer vi opskriften på Lykkes lækre Pumpkin Pie eller græskartærte, som der er tradition for, at man spiser i USA og Canada
Malene Marie Møller: Græskarsuppe a la chef’s season
En efterårsdag hvor regnen siler ned, hvor næsen kilder, og halsen kriller er den bedste OG hyggeligste kur suppe. Jeg ELSKER suppe.
Kira Gall Henriksen: Lav selv skønne lakridsmandler
Kiras opskrift på lakridsmandler, der er nemme at lave og som smager vidunderligt!
Kira Gall Henriksen: Bounty-kugler
De her Bounty-kugler er simpelthen himmelske. Første gang jeg smagte dem, var det i en udgave, der var fyldt med sukker. Derfor har jeg valgt at lave dem i en udgave med sukrin.
- Side 1 af 10
- Næste →