Mad og lækkerier

Kira: Bag selv hveder til Store Bededag

Kira: Bag selv hveder til Store Bededag

Det opstod fordi bagerne ikke måtte arbejde på selve store bededag, der var arbejdsfri bede- og bodsdag.

Kom gratis til eventen ‘Japanske nudler’

Kom gratis til eventen ‘Japanske nudler’

Kom med sushiekspert Zoë Escher på nudel-indkøb. Kender du forskel på Udon nudler, Ramen nudler, Soba nudler og Somen nudler? Japanske nudler er ikke bare nudler. Der er stor forskel på typerne, smagen og udseendet, det har stor betydning når du laver nudelretter i dit eget køkken. Vi mødes d 23 april for at se nærmere på de forskellige typer af japanske nudler, der kan købes i indre København.

Zoë Escher: Opskrift på påskegule citronbarer

Zoë Escher: Opskrift på påskegule citronbarer

Zoë: I stedet for at presse saften og lave dem til kolde drinks, valgte jeg at forvandle citronerne til velsmagende citron barer. Her følger opskriften.

Kira: Lav selv dine påskeæg i år

Kira: Lav selv dine påskeæg i år

Vi bringer en påskeklassiker – Kiras lækre hjemmelavede påskeæg: “Jeg laver dem selv, da jeg ofte oplever at de påskeæg, du kan købe, ikke indeholder chokolade med højt kakaoindhold.”

Lise Møller: Påskeforkælelse uden deller

Lise Møller: Påskeforkælelse uden deller

Otte tips til påskeforkælelse uden deller. Lise Møller Andresen giver gode tips og en opskrift på de skønneste kokoskugler. Rigtig god påske.

Kiras Osso Buco – Den bedste fra Italien

Kiras Osso Buco – Den bedste fra Italien

Kira Gall Henriksen giver os en lækker opskrift på den italienske ret Osso Buco – en vidunderlig ret der kan og skal spises hele året. Ummmmm

Kom til eksklusiv japansk pop-up sushimiddag hos Zoë Escher

Kom til eksklusiv japansk pop-up sushimiddag hos Zoë Escher

Gæsterne får serveret en velsmagende 6 retters omkasemenu som den serveres i Japan. Den består suppe, sashimi, hosomaki, nigiri, uramaki og en dessert. Menuen ændrer sig fra gang til gang, da den følger sæsonen for råvarer. Den næste pop-up sushimiddag afholdes lørdag den 27. februar 2016 hos DanBolig City, Dronningens Tværgade 26, 1302 København K.

Kiras rawfood carpaccio med rødbede

Kiras rawfood carpaccio med rødbede

Det bugner med rødbeder i forretningerne nu. Det er derfor oplagt at lave denne enkle og meget lækre forret. Forbered dig på en fantastisk smag.

Kira: Min opskrift på hummus

Kira: Min opskrift på hummus

En rigtig god kilde til mæthed er hummus. Det smager bare lækkert og passer til stort set alt.

Kira: Lækker og nem snack til champagnen

Kira: Lækker og nem snack til champagnen

Byd dine gæster velkommen med disse lækre og velsmagende snacks