Mad og lækkerier
Zoë Escher: Avocadosuppe med sprøde bacontern
Jeg elsker avocadoer i alle afskygninger. Her forleden lavede jeg denne skønne avocadosuppe med sprøde bacontern
Forårsfrækkert fra Zoës køkken: kammuslinger med lime og eel sauce
Det japanske køkken er fantastisk når det kommer til tilberedning af fisk og skaldyr, japanerne har mange velsmagende retter
Kira Gall Henriksen: Chicken Tikka
Kira: Jeg elsker indisk mad. Det er let at lave og er fyldt med smag. Og så det fyldt med sunde ingredienser. Chicken Tikka kan laves på mange forskellige måder.
Foredrag – Kunsten at brygge god kaffe derhjemme
Du lærer at mestre de mest almindelige bryggemetoder for stempelkande, filterkaffe og mokkakande med mælkeskummer.
Zoë Escher: Let salat med laks, avokado og forårsløg
Zoë Escher: Let salat med laks, avokado og forårsløg. Laksen hakkes fint til det får en konsistens som tatar.½ avokado moses til en ensartet konsistens.
Zoë Escher: Lækker og enkel salat med and og pomelo
Lækker salat med røget andebryst, pomelo og pinjekerner. Pomeloen der er et helt måltid i sig selv smager fortrinligt sammen med det røgede andebryst
Zöe Escher: Lækker japansk mellemret med bønner
Sushi-kok Zöe Escher giver opskriften videre på en japansk mellemret med blandt andet sake, tofu og bønner – den er lækker, sund og nem at lave.
Opskrift fra Zoë: Tun sashimi med ris, forårsløg og sesamfrø
Lækker sashimi anretning, som består af en skål ris med skiver af tun og finskåret forårsløg. Populær i Japan og spises som fastfood.
Kiras sunde chokoladekage med bønner
Min veninde fra USA har ævlet om denne opskrift så længe at jeg til sidst kastede mig ud i at afprøve den og jeg må sige at jeg på ingen måde blev skuffet.
Ny rawfood bog fra Anita Dietz og opskrift på rå salsasalat
Anita Dietz udkommer 9 oktober med sin nye kogebog om rawfood og naturlig mad. Rimelig rå er en bog om moderne og sunde madvaner,