Mad og lækkerier

Zoë Escher: Avocadosuppe med sprøde bacontern

Zoë Escher: Avocadosuppe med sprøde bacontern

Jeg elsker avocadoer i alle afskygninger. Her forleden lavede jeg denne skønne avocadosuppe med sprøde bacontern

Forårsfrækkert fra Zoës køkken: kammuslinger med lime og eel sauce

Forårsfrækkert fra Zoës køkken: kammuslinger med lime og eel sauce

Det japanske køkken er fantastisk når det kommer til tilberedning af fisk og skaldyr, japanerne har mange velsmagende retter

Kira Gall Henriksen: Chicken Tikka

Kira Gall Henriksen: Chicken Tikka

Kira: Jeg elsker indisk mad. Det er let at lave og er fyldt med smag. Og så det fyldt med sunde ingredienser. Chicken Tikka kan laves på mange forskellige måder.

Foredrag – Kunsten at brygge god kaffe derhjemme

Foredrag – Kunsten at brygge god kaffe derhjemme

Du lærer at mestre de mest almindelige bryggemetoder for stempelkande, filterkaffe og mokkakande med mælkeskummer.

Zoë Escher: Let salat med laks, avokado og forårsløg

Zoë Escher: Let salat med laks, avokado og forårsløg

Zoë Escher: Let salat med laks, avokado og forårsløg. Laksen hakkes fint til det får en konsistens som tatar.½ avokado moses til en ensartet konsistens.

Zoë Escher: Lækker og enkel salat med and og pomelo

Zoë Escher: Lækker og enkel salat med and og pomelo

Lækker salat med røget andebryst, pomelo og pinjekerner. Pomeloen der er et helt måltid i sig selv smager fortrinligt sammen med det røgede andebryst

Zöe Escher: Lækker japansk mellemret med bønner

Zöe Escher: Lækker japansk mellemret med bønner

Sushi-kok Zöe Escher giver opskriften videre på en japansk mellemret med blandt andet sake, tofu og bønner – den er lækker, sund og nem at lave.

Opskrift fra Zoë: Tun sashimi med ris, forårsløg og sesamfrø

Opskrift fra Zoë: Tun sashimi med ris, forårsløg og sesamfrø

Lækker sashimi anretning, som består af en skål ris med skiver af tun og finskåret forårsløg. Populær i Japan og spises som fastfood.

Kiras sunde chokoladekage med bønner

Kiras sunde chokoladekage med bønner

Min veninde fra USA har ævlet om denne opskrift så længe at jeg til sidst kastede mig ud i at afprøve den og jeg må sige at jeg på ingen måde blev skuffet.

Ny rawfood bog fra Anita Dietz og opskrift på rå salsasalat

Ny rawfood bog fra Anita Dietz og opskrift på rå salsasalat

Anita Dietz udkommer 9 oktober med sin nye kogebog om rawfood og naturlig mad. Rimelig rå er en bog om moderne og sunde madvaner,